Najbolji tim 11. kola Mozzart Bet Superlige: Crno-beli opet sa dvojicom, ponovo bez zvezdaša

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 11:41

Po dvojica iz Napretka, Vojvodine, TSC-a i lučanske Mladosti

Čari ocenjivanja. Kako se kome zalomi... Ispostavilo se da su minulog vikenda dobili i Crvena zvezda i Partizan, samo što je trenutak u kome se nalaze atipičan, na osnovu toga utisci, posledično i ocene naših izveštača sa utakmica 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, što je dovelo do toga da prvak države nema nijednog predstavnika i idealnom sastavu, a vicešampion, koji se muči od početka sezone – dvojicu.

Tako je bilo i u minuloj etapi, kad se Partizan od poraza u večitom derbiju oporavio trijumfom u Lučanima, a ekipa Vladana Milojevića bila bolja od Železnjičara. Evo sad još jednom, pošto je lider na tabeli savladao IMT prema očekivanjima, ali daleko od toga da je neko od crveno-belih blistao u Loznici. Makar sa stanovišta standarda. A oni su u Humskoj toliko opali, da je posle dva meseca čekanja na dpomaćem terenu napokon upisana pobeda, i to nad debitantom u takmičenju, Tekstilcem.

Izabrane vesti

Kako su je mahom kreirali Ibrahim Zubairu i Bibars Natho, dvojica stranaca su našla mesto u ofanzivnom delu zamišljene ekipe. Istovremeno, po dvojicu članova dali su Napedak (golman Lazar Balević i štoper Stefan Bukorac uticajni protiv Novog Pazara), Mladost (Aleksandar Varačić i Aleksandar Pejović došli do izrađžaja na gostovanju u Pančevu), TSC (levi bek Viktor Radojević i vezista Mihajlo Banjac se postarali za rušenje Jedinstva) i Vojvodina (zbog konkretnosti Jusufa Bamidelea i Kejleba Zadi Serija slavila ubedljivo u Subotici). Mesto u najboljem timu zaslužio je i štoper niškog Radničkog, Aleksandar Vojnović, zbog izdanja protiv ofk Beograda.

Idealni tim 11. kola Mozzart Bet Superlige Srbije u formaciji 4-2-3-1: Balević (Napredak) 7,5 – Varjačić (Mladost L) 7, Vojnović (Radnički Niš) 7, Bukorac (Napredak) 7, Radojević (TSC) 7 – Banjac (TSC) 7,5, Pejović (Mladost L) 8 – Seri (Vojvodina) 8, Natho (Partizan) 7,5, Zubairu (Partizan) 8 – Bamidele (Vojvodina) 7.



tagovi

Radnički NišNapredak KruševacFK PartizanMladost LučaniTSC Bačka TopolaJusuf BamideleIbrahim ZubairuBibars NathoKejleb Zadi SeriAleksandar PejovićMihajlo BanjacViktor RadojevićStefan BukoracAleksandar VojnovićAleksandar VarjačićLazar BalevićMozzart Bet SuperligaTim kola Mozzart Bet SuperligeFK Vojvodina

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara