Najbolji igrač 11. kola Mozzart Bet Superlige: Čovek koji je doslovce pola tima Vojvodine

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.10.24. | 12:15

Kejleb Zadi Seri učinkom protiv Spartaka potvrdio da je lokomotiva Novosađana

Nije čovek tim, ali jeste čovek – pola tima! Skoro doslovce. Ako neko vuče Vojvodinu kroz neizvesnost Mozzart Bet Superlige onda je to Kejleb Zadi Seri. Uočljivo i na gostovanju u Subotici, na kome je krilni napadač bio najistaknutiji pojedinac utakmice sa Spartakom, što mu je donelo zvanje najboljeg aktera 11. etape ovdašnjeg prvenstva.

Momak iz Obale Slonovače je odigrao simultanku sa odbranom Plavih golubova. Već na startu utakmice je iznudio jedanaesterac, kasnije postigao dva gola i tako se postarao da Novosađani ubedljivom slavljem 4:0 zaborave kikseve iz minula dva meča, kad nisu mogli da savladaju niški Radnički i Novi Pazar na stadionu „Karađorđe“.

Izabrane vesti

Seri je podebljao učinak, sad ima pet golova i četiti asistencije, što čini doprinos od devet pogodaka Lala od početka trke za bodove. Ukupno je Voša dala 20, te posledično tome maltene polovina ide na račun zimskog novajlije.

Bilo je i proletos njegovih uberljivih partija, dobra izdanja nastavio je početkom ove sezone i na taj način Afrikanac je poželeo dobrodošlicu povratniku na klupu Vojvodine, Nenadu Lalatoviću. Deluje da bi budući trener mogao dodatno da unapredi Serijeve kvalitete.



tagovi

Kejleb Zadi SeriFK VojvodinaMozzart Bet SuperligaIgrač kola Mozzart Bet Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara