Komentari na vest

Najbolji igrač drugog kola Mozzart Bet Superlige: Saša Stamenković gol veličine kutije šibica

L

Lucanci

pre oko 2 meseca

Joj sta vam uradismo… posle koliko vremena nemate igraca u timu kola?? Pozdrav iz Lucana za zvezdase
С

Северна Армија....

pre oko 2 meseca

Рио Тинто је срце Србије..
J

Juzna armija

pre oko 2 meseca

Hvala mu za Vasingtona i Peruanca od 2 miliona!
N

Nenad1246

pre oko 2 meseca

Stanoje i Željko lajk dis.
K

Kumo Vrbas

pre oko 2 meseca

Postao je deda, posto se ozenio sa zenom koja ima unuku od godinu dana, a ta zena ima godina kao on. Pre tri godine se bio razveo od pevacice granda Silvije Nedeljkovic. Tako da si u pravu za nasu ligu, kada nam vetarani najbolji.

The Intersect

pre oko 2 meseca

kakve veze ima sa kim se zenio ili razveo covek?
K

Kumovi Vrbas

pre oko 2 meseca

The Intersect@ Pa da takvi ljudi koji se sa babama zene jos uvek igraju fudbal. A obicno onaj ko ozeni babu, uglavnom nije vise mlad, a Zvezda sa timom od 70 miliona evra ne moze sa najstarijom ekipom u ligi da izadje na kraj. Umesto da najbolji golmani budu od 21 do 33 godine, kod nas u ligi se drze oni od 39,40 godina, jos budu proglaseni za najboljeg golmana kola. Nadam se da sad kapiras.
D

DELIJA INVESTITOR

pre oko 2 meseca

Igrač kola Stamenković je Saša, a za Kosmet svima puca čaša.
K

Kamikaza Lučani

pre oko 2 meseca

E najbolje bi bilo da vam se sklonio sa gola.Vaše domete ćemo u Evropi da vidimo.Ako se Zvezda plašli prosečnog Partizana,fudbal ugasiti
L

Laker

pre oko 2 meseca

Sasa PFC
k

kkk

pre oko 2 meseca

sasi svaka cast ali o ligi govori sve kada je igrac kola golman od 39 godina.
P

Pedja108

pre oko 2 meseca

Stamenkovic jeste odbranio dosta suteva, spasao tim poraza, ali ne treba nagradjivati igrace koji igraju prljavo. On je na toj utakmici zasluzio ne jedn nego dva crvena. Uvek neko zadrzava vreme, ali je bila sramota njegovo ponasanje. Ako je lopta u terenu, on ode negde na tribine da nadje drugu da je izvede. Ako je na jednoj strani, on je prebaci na drugu. Pa ode do pola terena da kao kaze nesto igracima, pa ceka da je sutne. Uz sve to, jedno tri puta se bacio na zemlju toboze povredjen. Bilo je mucno gledati takve "sportiste". I treba uvesti da sudije daju za svako odugovlacenje zuti, pa ti gledaj sta ces.
?

??

pre oko 2 meseca

Jeste preterivao. Nekad golman tako mora dobije crveni, sto je bezobrazno, bezobrazno je. Ode da trazi loptu do slavije, a momak iza gola ima vec spremnu loptu da ubaci u igru. Dolazi do pola terena da resi problem sa sudijom, nesto mu kao nije jasno sto je dobio zuti karton. Vuce se dok lopta nije u igri kao da ima 109godina, a ne 39
N

Naopako

pre oko 2 meseca

Ma ceo tim Mladosti je zasluzio crveni, ajde saberi se i ti i tvoji drugari blizanci. Da je pravde ne bi boda uzeli, jer ono nije videlo crveni karton, zuti da ali ne i crveni. Da ste vi imali takav start ne bi bio ni faul.
?

??

pre oko 2 meseca

Veliki si ti poznavalac fudbala kad ti ono nije crveni. Otvorenim djonom na igracevu nogu, jos se nije zaustavio i povukqo nogu nego ga je nagazio. Na taj nacin noga puca kao sibica, zato je to u danasnje vreme svuda u svetu direktan crveni bez obzira gde je nacinjen prekrsaj
P

Petar86

pre oko 2 meseca

Skroz tacno sve sto si istakao da je Stamenkovic radio, odugovlanje preko svake mere. Maltene sprdnja od strane ekipe Mladosti u ova dva kola, sa tim odugovlacnjem i sa grubim startovima. Jos im jedan crveni "oprosten" u prvom kolu kad je Tumbasevic namerno gazio protivnika na zemlji. Ali s druge strane, Stamenkovic koristi to neko iskustvo koje ima da zna dokle moze da gura sudiju a da ne bude kaznjen drugim zutim. Nije lepo za gledanje, mozda bude malo smesno neutralnom gledaocu kao meni, ali covek osigurao taj bod nekako. Na kraju krajeva, ipak odlican uticaj na rezultat brojnim odbranama i zasluzeno igrac kola.