Saša Stamenković
Saša Stamenković

Najbolji igrač drugog kola Mozzart Bet Superlige: Saša Stamenković gol veličine kutije šibica

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.07.24. | 15:54

Iskusni golman je bio najzaslužniji što je Mladost odnela bod iz Ljutice Bogdana

Smanjio je gol u finišu kao da je kutija šibica, stavljajući roletnu na oči publici u Ljutice Bogdana”.

Ovako je u izveštaju sa utakmice naš Darjan Nedeljković u jednoj rečenici opisao sve ono što je Saša Stamenković radio u nesumnjivo najuzbudljivijoj utakmici drugog kola Mozzart Bet Superlige. Iskusni golman je nekadašnji klub preveo žedne preko vode, pošto je imao spreman odgovor za svaki pokušaj fudbalera Crvene zvezde i tako poveo Mladost do neočekivanog remija od 2:2, da sve bude gore po domaće – uz utisak da su Lučanci ispustili dva boda.

Izabrane vesti

Nije upitno da je Zvezda dominirala, nije plod rasprave ni da je imala sijaset šuteva i da je mogla i do celog plena da je bila preciznija. Ali ono što crveno-beli nisu mogli jeste da proture loptu pored 39-godišnjeg momka iz Leskovca, koji eto i u četvrtoj deceniji dokazuje da je jedan od najboljih golmana u prvenstvu Srbije.

Hvatao je udarce Dalsija, pa u jednom napadu Pume i Kataija, plašio je i Šerifa Endiajea i In Bom Hvana i sasvim opravdano zaslužio ocenu 8,5 za izdanje na stadionu “Rajko Mitić”. Samim tim i zvanje igrača kola, jer takve ocene ne dele se svakog vikenda. Ovo je ipak bilo muzejska partija.



tagovi

Saša StamenkovićIgrač kola Mozzart Bet SuperligeMladost Lučani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara