Komentari na vest

Najbolji igrač desetog kola Mozzart Bet Superlige: Ub opet pogodio sa afričkim fudbalerom

S

Skeva123

pre oko 3 sata

Pogledaj prvo malo skraceni snimak pa onda komentarisi makar. Za pola sata nije lako dati 2 gola, a oba iz igre i jos jednom je imao opasan pokusaj, definitivno je uneo zivost u igru Jedinstva, a njegov prvi go je bas majstorski to ne moze svako da postigne iz drop kika (vrlo je tesko odigrati kontrolisani volej iz te situacije). Ne kazem da nije mogao neko drugi da bude igrac kola, ali Jedinstvo jedva da je postiglo koji gol dosada, neko rece da je on gradjen kao Lukaku, ali vise mini verzija od 170 cm tako da izgleda starije. Lukaku kad je imao 15 godina izgledalo je kao da ima min 25, tako da ovaj ne mora biti sumnjiv sa godinama.
S

StanojePFC

pre oko 4 sata

1) 19 godina?! Ako je to onaj na slici gore u crvenom dresu - deluje starije od pok. Marka Valoka; 2) Sa pola sata nastupa, gde je uspeo da "ćušne" loptu u praznu mrežu, dobije status IGRAČ KOLA?! Nekoliko derbi mečeva i niko da bude izabran sa 90 minuta u nogama?!
-

-

pre oko 4 sata

Sprdnja od izbora i igraca kola i tima kola. Vise se svodi na licne preferencije i ko je koliko golova dao nego na ono prikazano na terenu. Ali sta drugo i ocekivati, kad zna ko to ocenjuje i pravi...
S

Samo jedan covek

pre oko 4 sata

pa ljudi covek usao, za 30min dao dva komada, resio utakmicu, doneo istorijsku pobedu, pa nije to bas mala stvar! Po meni je ok sto je dobio nagradu igraca kola...
C

Chica

pre 28 minuta

@- Pa dobro, koje još za 30 minuta dao dva gola? Nije samo što je dao ta dva gola i omogućio prvu pobedu Jedinstvu, nego uneo energiju, probojnos i omogućio da Jedinstvo sačuva i uveća prednost, što do sada Jedinstvu nije uspevalo a bilo je utakmica u kojima smo davali prvi gol. Nadam se da će i u budućnosti biti značajan za tim kao Kari i Zuba.