Komentari na vest

Najbolje ocenjeni u Mozzart Bet Superligi: Jovanović kao VMS, iza njega Elšnik i Bosić

П

Пеђа РС

pre oko 2 sata

Овдје је неки критеријум гдје Звездин играч, ако не постигне бар 2 гола - не улази у ужи избор. Као да се гледа ко је био бољи у некој неизвјесности. Очекује се (па и од наших навијача) да се све добије бар по 4-0. По овдашњим критеријумима Барса и Реал би све разбијали са по 4-0, а гол разлика би била 170-9. И вјероватно и у Шпанији предлажу да Реал и Барса направе своју лигу, јер се шампион зна унапријед, те да се Малаги да буџет као Реалу.
d

d. g.

pre oko 2 sata

Natho ispred Serija?! Smešni ste. A ako je Jovanović najbolje ocenjen pored gomile primljenih golova to govori o njegovom klubu. Imate dva u deset igrača iz vašeg omiljenog kluba i nula igrača iz drugoplasiranog kluba. Toliko o objektivnosti.
G

Gosttt

pre oko 2 sata

U prvih 30 vise igraca imaju TSC, Vojvodina i Partizan nego Zvezda. Toliko o objektivnosti kod ocenjivanja.
£

£

pre oko 2 sata

Ovo je bas relevantno s obzirom da za Zvezdine igrace vaze drugacija pravila i ocene, iliti, ocenjujete ih namerno slabije od drugih, narocito Partizanovih igraca. Primer je prosli tim kola u kom nije bili mesta za Kangu i dve asistencije a jeste za Pejovica za gol iz penala i Natha bez ikakvog ucinka. Jer kako sami rekoste, nema dva kola zaredom nikog iz Zvezde u timu kola jer za Zvezdu vaze drugi standardi. Ocigledno je glavni to sto se zove Zvezda a ne Partizan.
D

Darko11193

pre oko 2 sata

Pravi kapiten i pre svega ČOVEK, dace bog da ostaneš jos dugo i ako bog da da proslavljamo titule u neko bolje i postenije vreme.

Bojank91

pre oko 3 sata

Koja sramota da ti golman bude najbolji igrač lige. Ispada da bi imali još 5-6 bodova manje da nije dobrog golmana
T

Tren

pre oko 3 sata

Koje su ovo ocene? One koje daje Mozzart?! I koji ga forsira od prvog kola, često i bez osnova. Pogledajte SofaScore pa će vam jasno biti da su najbolji igrači: Ljajić, Serini Stamenković, što je i golim okom jasno svakome koje pogledao bar 50% utakmica. Čak nije ni drugi najbolje ocenjeni golman, nego je to Balsa Popović iz OFK. Jovanović je 14. najbolje ocenjeni igrač. Zato smanjite malo s promocijom dotičnog, postaje degutantno.
X

XXL

pre oko 4 sata

Mozzarte slabo ti ide matematika. Prosek golmana A. Jovanovića je 10,00.
n

nije

pre oko 3 sata

Ma jok,prosek mu je cetiri komada,po ozbiljnoj utakmici.
m

meraklija111

pre oko 4 sata

Bosic,Jamkam i Manojlovic🙏🏼🙏🏼🙏🏼
P

Pobeda je resenje

pre oko 4 sata

Kakvog golmana ima Partizan bice ovo sledeća velika prodaja od 80 000 000 evra.
G

GiveMe5

pre oko 4 sata

Ako ovaj najbolji sto proma 5 u proseku kao i ivica kralj🤣🤣🤣🤣
T

Tzb

pre oko 2 sata

Ili kao Milan Borjan mislim da niko nikada u LS nije primio onoliko golova a imao onoliko odbrana.
@

@Tzb

pre 26 minuta

Primio nije ni tada najviše Borjan,a i da jeste!Barem nije primao najviše golova ikada u trećerazrednim takmicenjima od nekih anonimusa kao sto je dotični golman partizana primao.Borjan je barem od finalista ili osvajača LS primao.
J

Je li to onaj Jovanovic

pre oko 4 sata

sto je u Evropi pokazao svoj kvalitet?
S

Sherlocked

pre oko 4 sata

To nije za pohvalu. I nije dobar golman , sta god pisali. Sto manje postize golova napadac je losiji, takodje kad golman prima ovoliko golova ne moze biti dobar.
b

bruka

pre oko 4 sata

Primi 4 gola na derbiju i to je najbolji golman???

Bojank91

pre oko 3 sata

Pa mogao je 9 da primi

Sliks17

pre oko 4 sata

Prvo sramota je da za Partizan jedan golman bude najbolji igrac sto govori koliko je ekipa losa, a drugo ne znam zasto se gura u reprezentaciju kad realno covek nije taj kalibar. Ali se mora napraviti neki balans izmedju Zvezde I Partizana sto je lose za reprezentaciju. Ili si dobar ili nisi
M

Mister Chaki

pre oko 4 sata

Mesecima unazad traje medijsko napucavanje kvaliteta osrednjeg i ispod prosečnog golmana nk partizan Aleksandra Jovanovića. A istina je sasvim drugačija. NK partizan je u prošlom prvenstvu primio 48 golova, u kupu Srbije primio je 4 gola i u kvalifikacijama za LK od Nordsjelanda 6 golova u dva meča. Ukupno 58 primljenih golova (nije sve golove primip Jovanović) a za barem 35 golova iskčjučivi krivac je taj golman iz vasione Aleksandar Jovanović. U ovom prvenstvu do sada na 9 odigranih utakmica do sada primio je 9 golova, od Zvezde na stadionu JNA primio je 4 komada i žestoko se izblamirao, dok je u Evropskim kvalifikacijama kao kapiten nk partizan primio 14 golova i ispao iz kvalifikacija u sva 3 Evropska takmičenja u sezoni kupanja, po čemu će biti upamćen. Sećamo se svi kakve kardinalne greške je pravio. Ispostavilo se da napadači nk partizan ne mogu da daju golova koliko Aleksandar Jovanović može da primi. Loš golman sve u svemu, a proglašen za najboljeg igrača nk partizan prošle sezone!? Kakvi li su tek oni drugi kad je on najbolji? Pa je pored živog Glazera koji je golmančina za njega, od nekih likova proglašen i za najboljeg golmana u zamislite Srbiji?? Ajde što nas ti stručnjaci nisu ubedili u tu nebulozu i laž, ali se Čiroki Jovanović dobrano primio na to medijsko napucavanje i hvalospeve tih "znalaca", kao i većina Hezonja koji su sa fudbalom na "VI" i koji ne vide šumu od jednog drveta! Eto, sada imamo i zamislite najbolje ocenjenog igrača u Super ligi Srbije i najboljeg golmana u Srbiji koji je otpao sa spiska reprezentacije!! Al' za malo najbolji!!
a

apsolutnihsto

pre oko 4 sata

Uvek ista mantra kada su u pitanju navijaci zvezde , kao i kod botova i sendvicara , sve sto nije za njih i njihovo, je najgore , e pa vidite da nije tako . Golman Partizana je primao golove koje bi primio i Kurtoa jer je odbrana najgora u ligi , za razliku od Glazera koji na dve utakmice u LS prima iz slobodnog udarca u svoj ugao ali on je placen milione pa morate da ga trpite . Prosle godine kada je u derbiju odbranio pet stopostotnih sansi nije pozvan , Glazer iz dve polu sanse dvagola u derbiju pa je morao sudika da vas vadi da onaj cuvar u zatvoru ,mozda je ovo pravda za to , stim sto smatram da je Petrovic trebao da bude isto pozvan jer je odlican golman .Znamo da vam ne odgovara zbog izjava ali je odlican golman .
v

vvz

pre oko 4 sata

Nemoj lupati, covek puni 32god znaci nema sanse da sad pravi karijeru. Sto se rep tice, zna se da nema sta da trazi pored Rajkovica, Vanje, Petrovica i Svilara. Sada je tu ovaj Ilic iz TSCa ali zna se da je Rajkovic br1
@

@Mister Chaki

pre 23 minute

Mozes li od tih 35 golova za koje je kriv Jovanovic da mi nabrojis makar 5, zivo me zanima?
I

Igorgost

pre oko 4 sata

A gde je Omri "Nije on kriv, krivi su drugi" Glazer?