Komentari na vest

Najbogatiji vlasnici u Italiji, Anri na tribini i Fabregas na klupi – kako se Komo vratio u Seriju A

1

13libero

pre oko 2 meseca

Patim kada vidim da moj tim stoji toliko nisko, igra duge lopte i gubi ih iznova i iznova. Fabregas pati, a Alegri samo što ne doživi ekstazu kad mu Juve igra baš ovako.
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Kako se ponekad covek prevari, nikada mi Fabregas nije delovao kao neko ko ima ovakvu vatru u sebi dok sam ga gledao na terenu. Ali deluje da je motivisao ove momke do neba, a ovo sa Ibicom je smekerski bas…
J

Juventino10

pre oko 2 meseca

Nije on bio trener
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Kultni Groningen se vratio u prvu ligu Holandije.
ш

шуми

pre oko 2 meseca

што је и како Гронингем култни?????
G

Gosty

pre oko 2 meseca

Ako nista, igrale su tu mnoge zvijezde i poznati igraci, Milko Đurovski, Van Dajk, Luis Suarez, Filip Kostic, Dušan Tadic, Arjen Roben......
G

Gost1234

pre oko 2 meseca

Шуми-kako nije kultni, to je jedan od najvecih klubova koje je Partizan ikada pobedio u Evropi)))))
G

Gromovnik

pre oko 2 meseca

Ovoliki tekst u kojem se spominju neki filmovi da su snimani tamo a da se ne spomene jedan od najboljih romana našeg pisca Srđana Valjarevića pod nazivom Komo je stvarno nedopustivo.
m

munjamunjica

pre oko 2 meseca

izdrzi legendo
B

Blok63

pre oko 2 meseca

Posetio grad Como pre 2 godine, tom prilikom i stadion. Mesto da se poseti u Italiji za svaku preporuku.
Z

Zvezda 91

pre oko 2 meseca

Sjajan tekst, svaka cast. Zelim ekipi COMO da postane veliki Italijanski klub, pametan rad moze mnogo da im donese a vec su poceli tako sa pravim ljudima.
I

Internazionale

pre oko 2 meseca

Svaka cast, sada samo polako u Seriju A.
M

MikeST

pre oko 2 meseca

Bravo za tekst!
b

baksuz

pre oko 2 meseca

Vedin Music igrao za Como skroz losi bili i dobili su ne mogu da se sjetim koga i ide naslov u casopisu sport " Komo se budi iz kome " hahaha.
L

Lago di Como

pre oko 2 meseca

Okolo stadiona koji prima nešto više od 13000 duša, ime dobio po italijanskom veslaču Đuzepeu Sinigalji koji je život izgubio u Velikom ratu, nalazi se park koji očarava muzej velikog naučnika i čoveka po kojem je napon dobio jedinicu - Alesandro Volta. Takođe po njemu naziv nosi i trg koji se nalazi u centralnom delu grada. Stari deo grada odiše svojom istorijom i arhitekturom, tu se mogu videti prelepe bazilike, stari stanovi. Ako pomislite da ste se izgubili po ulicama grada, ne brinite, niste, jer svaka vodi ka velelepnom jezeru, na čijim obalama se nalaze vila d' Este,vila Olmo, vila Balbianelo, vila Karlota, i mnoge druge u kojima su svoje dane provodili mnogo glumci, reditelji, političari, pevači i svi drugi iz svetskog džet seta. Komo predstavlja spoj kulturnog i modernog i kao takav za mene je jedno od najlepših mesta u čitavoj Italiji, raj na zemlji. 🩵
S

Srbija 1999

pre oko 2 meseca

Prelep grad !
u

urgh

pre oko 2 meseca

sve je ovo lepo, samo kakve ovo veze ima sa italijanima , sem lokacije. vlasnici imaju toliko para, da su mogli komotno probati sa nekim italijanima, ne.. englez, francuz, spanac... novac ce potpuno rasturiti svet.
I

Istine radi

pre oko 2 meseca

Na koju foru je ovo najlepsi stadion u Italiji? Ova lokacija jeste prelepa, ali, sam objekat je blago receno prosecan.
V

Vdusan

pre oko 2 meseca

Stadion na najlepsoj lokaciji, ruzan kao Maksimir.