Najava iz Francuske: Poketino na leto dovodi Aguera u Pariz

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 11:17

Iskusni Argentinac navodno prioritet svog sunarodnika na Parku prinčeva

Dolazak Maurisija Poketina u Pari Sen Žermen, aktivirao je tamošnje medije da pokrenu priče o potencijalnim pojačanjima argentinskog stratega u predstojećem periodu.

Iskusni fudbalski agent Bruno Santin u sportskoj emisiji na "Kanalu plus" otkrio je da će glavna Poketinova meta za letnji prelazni rok biti napadač Mančester Sitija, Serhio Aguero. Bivši menadžer Totenhema dobro je upoznat sa kvalitetima svog sunarodnika, koji je godinama unazad rešetao mreže u Premijer ligi, pa želi da iskoristi činjenicu da mu upravo na leto ističe ugovor sa Građanima.

Izabrane vesti

Aguero do sada nije krio želju da ostane u Mančesteru, ali s obzirom da je ušao u poslednjih šest meseci ugovora, može da pregovara i sa drugim zainteresovanim klubovima, a PSŽ bi u svojim rukama mogao da ima ozbiljne adute. Jedan od najjačih je upravo Poketino, a činjenica je da su Sveci jedni od retkih klubova u Evropi koji bi mogli da ispoštuju njegove finansijske zahteve. Iskusni napadač je jedan od najplaćenijih igrača kluba sa 230.000 funti nedeljno (oko 255.000 evra).

Iskusni argentinski napadač ima 32 godine i ovo bi mogla praktično da bude njegova poslednja velika prilika da se oproba u nekom drugom takmičenju. Na Etihad je stigao još 2011. godine i do sada je odigrao 379 utakmica za Siti u svim takmičenjima i postigao 256 golova.

Pari Sen Žermen za pojačanjem u samom špicu napada traga još od rastanka sa Kavanijem prošlog leta, a prema navodima Bruna Santina, Maurisio Poketino smatra da bi se Aguero odlično uklopio u saradnji sa Nejmarom i Mbapeom.

Od klasičnih napadača Poketino u ovom trenutku ima Maura Ikardija, koji kuburi sa povredama, dok su Pablo Sarabija i Mojze Ken nešto drugačiji profil igrača i objektivno daleko ispod klase iskusnog Argentinca.


tagovi

Zimski prelazni rok 2021Maurisio PoketinoSerhio Aguero

Obaveštavaj me

PSŽ
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara