©Starsport
©Starsport

Najava dana (subota, 2. mart): Poslednji ispiti pred večiti derbi

Vreme čitanja: 3min | sub. 02.03.24. | 07:57

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

NJUKASL – VULVERHEMPTON, 16.00 

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Bod prednosti u korist Vulvsa, nije apsolutno nikakav kapital. Oba tima u poslednje vreme umeju da podbace, mada je gostujuća ekipa dobila poslednja dva meča sa Totenhemom i Šefild Junajtedom. Interesantno, ali poslednji meč para doneo je X, ali i 4+ tipovanje. I sada može da bude napeto.  

NOT. FOREST – LIVERPUL, 16.00 

(Fudbal, Engleska 1) 

Klopovu mašineriju ne zanima Forestova nasušna potreba za bodovima koji mogu da mu obezbede oipstanak. Za Lierpul trenutno jedino postoji borba za prvo mesto sa Mančester Sitijem. Inače, današnji domaćin dva puta uzastopno je gubio mečeve para, a oba puta dolazila je i 3+ igra.  

MONCA – ROMA, 18.00 

(Fudbal, Italija 1)

Vučica je u poslednjih pet kola poražena jedino od Intera, ali to ne znači da treba da potceni Moncu koju od maksimalnog učinka u istom periodu dele jedino remi partije sa Udinezeom i Veronom. Bilo je tvrdo i poslednji put, a Roma je slavila tek s minimalcem postignutim u 90. minutu utakmice.  

TORINO – FJORENTINA, 20.45 

(Fudbal, Italija 1) 

Domaći su poraženi u poslednja dva kola i neće im biti lako protiv Fjorentine koja je u poletu nakon remija s Empolijem i pobede nad Laciom. Na poslednjem meču para u decembru bilo je 1:0 za Fjorentinu. Dakle, bila je vrlo tvrda utakmica prelomljena tek u 83. minutu.  

UNION BERLIN – DORTMUND, 15.30 

(Fudbal, Nemačka 1)

Dortmund je u prošlom kolu poražen od Hofenhajma, a da RB Lajpcig nije podbacio na utakmici s Bajernom, već bi izgubio četvrto mesto. Zato je gostima jako bitno šta će uraditi na meču sa Unionom koji nije poražen na prethodne četiri utakmice. Poslednji meč par okončan je pobedom Dortmunda od 4:2. 

SEVILJA – SOSIJEDAD, 14.00 

(Fudbal, Španija 1)

Sosijedad ima problema u svim takmičenjima. Protiv Sevilje mora da pikuša da se trgne, mada to neće biti lako protiv tima koji je seriju solidnih partija prekinuo na gostovanju Real Madridu. Sosijedad je poslednja dva meča para dobio sa po 2:1. 

VALENSIJA – REAL MADRID, 21.00 

(Fudbal, Španija 1)

Šarene partije Slepih miševa u poslednje vreme, postaće još lošije, ukoliko se ne desi neko čudo, pa da Real Madrid koji je do sada samo jednom poražen zakaže. Jednostavno, prednost gostujućeg tima je evidentna, a mi se sećamo novembarskih 5:1 sa poslednjeg meča para. 

TSC – CRVENA ZVEZDA, 16.00 

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Interesantna činjenica je da je prvi, istorijski susret između ova dva kluba odigran 2018. godine, a da je i tada na klupi Zvezde bio Vladan Milojević. Do sada su ovi klubovi odmerili snage na 14 mečeva. Statistika je na strani višestrukog šampiona Srbije, uz pobede na 11 utakmica, zatim tu su dva remija i jedna pobeda TSC-a. S obzirom da je tim iz Bačke Topole odličan, ne očekuje se da Zvezdi bude lagano na ovom gostovanju.  

PARTIZAN – ŽELEZNIČAR, 18.30 

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Pančevci znaju da pogađaju. Na minulih 13 utakmica samo se jednom desilo da ne zatresu mrežu protivnika. U poslednjih šest kola to čine redovno. Čak su matirali i crno-bele u jesenjem okršaju, kad je sastav Igora Duljaja slavio 2:1. Železničar je dobio dve utakmice na strani ove sezone, obe po 1:0, nad Napretkom i Radnikom, jedinim timom koji je od njih lošije plasiran. 

FMP – BORAC MOZZART, 19.00 

(Košarka, ABA liga)

U timu Dejana Mijatovića vlada mišljenje da je ovo možda jedna od najbitnijih utakmica nakon što je Borac odigrao lošu partiju u Kupu Radivoja Koraća. FMP ima dva boda manje od njih, i takođe samo jednu pobedu na prethodnih pet utakmica. Borac je u novembru dobio poslednji meč para sa 96:75. 


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara