Tim Srbije iz meča protiv Španije (©AFP)
Tim Srbije iz meča protiv Španije (©AFP)

Najava dana (subota, 12. oktobar): Pre Orlova igraju večiti

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.10.24. | 07:30

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

SRBIJA – ŠVAJCARSKA, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga nacija)

Dva puta smo se sreli na dva poslednja Mundijala i to u direktnom okršaju za prolaz dalje iz grupe i Sajdžije su oba puta pobedile. Piksijeva Srbija sa dvostrukim problemom dočekuje utakmicu: neće imati u sastavu Vlahovića, braću Milinković-Savić, Živkovića. Srbija je na pet poslednjih mečeva dala je samo jedan pogodak!

HRVATSKA – ŠKOTSKA, 18.00

(Fudbal, Liga nacija)

Kockasti možda nisu mogli protiv Navigatora, ali su zato Poljake uspeli da tuku sa 1:0. Škoti su uzastopno gubili od Poljske i Portugalije, a kao bitna činjenica izdvaja se gol razlika od 3:5 sa ta dva meča. Sve u svemu, Hrvati su u ovoj situaciji tretirani kao znatno raspoloženiji rival.

POLJSKA – PORTUGALIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

U Varšavu ekipa Portugalije kao lider grupe ide po pobedu. Ekipa koja je slomila Kockaste i Škote sa po 2:1, svakako da je neprikosnoven favorit. Međutim, u premotavanju filma do 2018. godine, tačnije do poslednjeg susreta para u Ligi nacija, nailazimo na pobedu Portugalije i remi, kojima je u kladilačkom smislu zajednički GG ishod.

ŠPANIJA – DANSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

I pored svih komplikacija, treba imati na umu da Španija ima čak 12 mečeva bez poraza, da je puna samopouzdanja i da je Dansku savladala na šest od sedam međusobnih mečeva, uz jedan nerešen rezultat. Kada je u pitanju sastavljanje tima, De la Fuente ima najviše problema na desnom beku.

BUGARSKA – LUKSEMBURG, 18.00

(Fudbal, Liga nacija)

Bugarska koje je ostala bez Evropskog prvenstva, serijski je u skorije vreme vezivala X ishode. Tako je bilo do susreta sa Severnom Irskom koja je ipak savladana sa minimalcem. Dakle, maler je pao, tako da ova selekcija ne bi smela da ima problema s nejakim Luksemburgom koji nema osvojen bod.

BELORUSIJA – SEVERNA IRSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Irci su u drugom kolu poraženi od Bugarske, a Belorusiju od perfektnog učinka deli samo remi s istom selekcijom. Sve u svemu, Severni Irci u datom momentu, po samom sastavu deluju spremnije, pa ih tako i tretiramo. Verujemo da će igrati ofanzivno u gostima.

KIPAR – RUMUNIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Kipar ima tri boda, a Rumunija šest. Dalo se i očekivati, jer selekcija naših suseda igra sve bolje i bolje. Biće oni uvereni smo dominantan rival na ovom meču, mada su sada daleke 2011. godine igrajući s ovim rivalom prijateljske susrete oba puta pobedu morali da traže na penale.

STUDENTSKI CENTAR – PARTIZAN MOZZART BET, 16.00

(Košarka, ABA liga)

Košarkaši Partizana Mozzart Beta do sada imaju maksimalan učinak od tri pobede u prva tri kola regionalnog šampionata. Studentski Centar je dobio Suboticu i Zadar, dok je Partizan u Evroligi gubio od Baskonije i Real Madrida. Bez obzira na to, Partizan ne bi smeo da ima bilo kakvih problema na ovom gostovanju.

CRVENA ZVEZDA – IGOKEA, 18.30

(Košarka, ABA liga)

Arena je bila stratište za Baskoniju, pa Zvezda može da se diči maksimalnim evroligaškim skorom. Potaz od Splita na Jadranu, za Beograđane je već arhiviran, tako da Igokeu koja je u prošlom kolu savladala Budućnost čeka skoro nemoguća misija. Inače, Zvezda tradicionalno dobija mečeve para.

ZADAR – BUDUĆNOST, 20.00

(Košarka, ABA liga)

Budućnost sa maksimalne tri pobede može na crtu ma kome, a kako ne bi Zadru koji je do sada savladao samo Cibonu. To kaže i istorija para, pa će ovde broj postignutih koševa verovatno biti u fokusu tipovanja.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara