(©AFP)
(©AFP)

Najava dana (sreda, 23. oktobar): Udarne teme vode u Barselonu, Lajpcig i naravno Beograd uz Partizan Mozzart Bet

Vreme čitanja: 3min | sre. 23.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ATALANTA – SELTIK, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Atalanta nije razočararala remijem sa Arsenalom, kao ni komotnom pobedom nad Šahtjorom. Seltik može da se ponosi pobedom nad Slovanom, mada je utakmica koja sledi potpuno druga dimenzija. U Bergamu se zna ko je glavni, mada Đan Pjero Gasperini ima nekoliko povređenih igrača.

BREST – LEVERKUZEN, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Brest ne igra na matičnom stadionu, mada ni to ne bi trebalo da je relevantno pred meč sa Leverkuzenom koji je potpuni favorit nakon prikazanog na mečevima s Fajenordom i Milanom. Domaćin može da bude prezadovoljan i s ovim što je postigao… Šest bodova iz pobeda nad Šturmom i Salcburgom za njih je epski uspeh.

ATL. MADRID – LIL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Benfika je osramotila Atletiko Madrid… Reći ćemo samo da je velikan primio četiri gola, i zanemeti. Lil je dobio Real Madrid, pa vi vidite, ima li smisla potpuno otpisati ovaj tim. U svakom slučaju retko se oni sramote, što je viđeno i protiv Monaka u Ligi 1, na meču okončanom bez golova.

BARSELONA – BAJERN, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Kako god okrenete, pred derbi dana u Ligi šampiona moramo konstatovati da Barselona ima kompleks od Bajerna. Od 2020. do 2022. pet puta uzastopno je tučena od Bavaraca u Ligi šampiona. Čekamo egal, tvrd meč, uz informaciju da je Barsa do sada gubila od Monaka, a Bajern od Aston Vile.

BENFIKA – FAJENORD, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Šest bodova na kontu Benfike i gol razlika od 6:1 iz dva meča, daju za pravo domaćinu da raširi krila i napadne Fajenord koji koji je posle masivnog poraza od Leverkuzena (4:0), savladao Đironu (2:3). Dakle skloni su oni goleadama, što će kladilački biti tema i pred ovaj susret.

MAN. SITI – SPARTA PRAG, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Laganica za Siti ne sme da se prećuti. Druga dimenzija su ova dva kluba, ali nebitno za Čehe… Mogu oni da budu zadovoljni pobedom nad Salcburgom i remijem sa Štutgartom. Treće uzastopno čudo, bilo bi zaista previše. Dakle, braniće se Sparta u Mančesteru kako zna, i sve dok je to moguće.

RB LAJPCIG – LIVERPUL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Milan i Bolonja lagano su položili oružje pred Liverpulom, ali to se ne očekuje i od Lajpciga. Istina, ovaj klub su tukli Atletiko Madrid i Juventus, ali svejedno… Trenutno drugoplasirani tim Bundeslige ne može da bude okarakterisan kao mek rival. Videćemo kako će se na terenu sve odvijati.

SALCBURG – DIN. ZAGREB, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Nisu se mnogi nadali, ali Dinamo je u prošlom kolu navukao Monako na remi. Posle tog meča, Salcburgu koji čajnički želi prvi bod neće biti lako. Kako da im i bude jednostavno kada je Salcburg do sada primio sedam golova, a nije postigao ni jedan. Čini se da Zagrepčani imaju određene, ne tako nerealne želje pred ovo gostovanje.

JANG BOJS – INTER, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Inter je od Sitija uzeo bod, a sa Crvenom zvezdom je sve okončao sa 4:0. Zvezdaškoj javnosti se ovaj rezultat ne dopada, kao ni navijačima Jang Bojsa koji sa gol razlikom 0:8 iz prva dva kola dočekuju ovaj meč. Braniće se Jang Bojs od bruke na ovom susretu, i to je to.

PARTIZAN MOZZART BET – VIRTUS BOLONJA, 20.30

(Košarka, Evroliga)

Provukao se Partizan Mozzart Bet kroz iglene uši u Zadru i zadržao perfektan skor na startu Jadranske lige, mada daleko od toga da je oduševio. Pod tim utiskom ne sme da se dočeka Bolonja koja jeste najgora u dosadašnjem toku Evrolige. Nadamo da će posle pobeda nad Bajernom i Makabijem, Željko Obradović oporaviti tim od jadranskih napetosti.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Ostale vesti


Najviše komentara