©MN Press
©MN Press

NAJAVA DANA (ponedeljak, 12. oktobar): Krajinović u Kelnu, Panteri u Splitu, što miksujemo sa nešto fudbala

Vreme čitanja: 3min | pon. 12.10.20. | 08:14

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

Džonson – Krajinović, 17.30

Izabrane vesti

(Tenis, Keln)

Obojica tenisera su neočekivano ispali u prvoj rundi Rolan Garosa, zbog čega će želeti da se što pre vrate na pobednički put. Džonson je nakon eliminacije na Ju-Es Openu odmarao sve do Rolan Garosa, dok je Krajinović između dva grend slema učestvovao još na mastersu u Rimu, te je u nešto boljoj takmičarskoj formi. Dvojica rivala sastali su se samo jednom, pre pet godina u Memfisu, kada je Francuz rutinski odneo pobedu. Švajcarac i Britanac do sada su se sastajali tri puta i svaki put bi Vavrinka izlazio kao pobednik.

Vavrinka – Evans, 17,35

(Tenis, Sankt Peterburg)

Evans je u lošoj formi. Na poslednja tri turnira, u Rimu, Hamburgu i Parizu, Amerikanac je ispadao u prvom kolu. Vavrinka je dobro startovao na Rolan Garosu, ali je potom neočekivano ispao u trećem kolu od Uga Gastona.

Den Boš – Helmond, 20.00

(Fudbal, Holandija 2)

Start je bio obećavajuć, Helmond je pobedom otvorio novu sezonu, ali je potom nanizao pet mečeva bez trijumfa i trenutno zauzima poslednje mesto sa svega četiri boda. S druge strane, Den Boš “maršira”, ima tri poraza i između njih dva trijumfa. Na poslednjih pet međusobnih susreta Den Boš je slavio dva puta, Helmond jednom, a po gol na obe strane viđen je u dva navrata.

Dubočica – Jagodina, 15.00

(Fudbal, Srbija 2)

Jagodina je sredinom septembra zapala u blagu krizu – dva poraza i remi – ali se potom popravila vezavši dva trijumfa. Dubočica se muči sa realizacijom, na poslednjih pet mečeva pogađala je mrežu samo dva puta, međutim, samo je jednom u tom periodu poražena. Dva kluba se do sada nisu sastajala.

Grafičar – Kolubara, 15.00

(Fudbal, Srbija 2)

Grafičar je u naletu. Ekipa iz Beograda je vezala tri pobede i konačno se pridružila vrhu Prve lige Srbije. Kolubara je na poslednjih pet mečeva upisala dva poraza i tri pobede. Timovi imaju dva međusobna duela, oba iz prethodne sezone. I Kolubara i Grafičar slavili su kod kuće sa po minimum tri gola po meču.

Alesandrija – Novara, 21.00

(Fudbal, Italija 2)

Novara je posle poraza na startu od Pro Verćelija vezala dva trijumfa. Alesandrija s druge strane ima po jednu pobedu, remi i poraz. Tradicija je na strani domaćina, koji je trijumfovao u poslednja tri duela. Zanimljivo, sva tri minimalnim rezultatom.

Bredford Siti – Herogejt, 20.45

(Fudbal, Engleska 4)

Obe ekipe imaju identičan broj bodova – pet, Međutim, Bredford ima meč manje i još uvek je bez poraza, dok je Herogejt u prethodnom kolu doživeo neuspeh kod kuće od Boltona. Timovi su se do sada sastajali tek jednom i to na prijateljskom meču, kada je Herogejt deklasirao Bredford Siti sa 7:2.

Gana – Katar, 16.30

(Fudbal, Prijateljska utakmica)

Gana se polako priprema za kvalifikacije za Afrički kup nacija. Na prethodnoj prijaleljskoj utakmici sa Malijem pretrpeli su ubedljiv poraz (0:3). Katar nije odigrao meč ove kalendarske godine, a pritom su im kvalifikacije za Svetsko prvenstvo otkazane, te će im meč sa Ganom biti jedina prilika za proveru. Jedini dosadašnji meč dve reprezentacije, takođe prijateljski, pripao je azijskoj selekciji pre 13 godina.

Mornar – Cibona, 18.00

(Košarka, ABA Liga)

Mornar je posle poraza na startu Evrokupa od Ulma, slavio protiv Unikahe u drugom kolu, a potom ubedljivim trijumfom otvorio i sezonu u ABA Ligi. Cibona se nakon poraza od Zadra u prvom kolu domaćeg šampionata, vezala tri trijumfa, ali je pre nedelju dana pretrpela težak porak od Crvene zvezde u prvom kolu ABA lige. Poslednja tri međusobna susreta pripala su Mornaru.

Split – FMP Beograd, 20.00

(Košarka, ABA Liga)

Split dosta dobro stoji na startu sezone u Hrvatskoj sa skorom 3:1, ali je u ABA Ligi upisao ubedljiv poraz od Budućnosti. FMP je u aktuelnoj odigrao tek jedan meč, koji je rutinski dobio protiv Primorske. Dva tima su se poslednji put sastala pre više od decenije. Tada su obe ekipe odnele po pobedu.  


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara