©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (četvrtak, 15. oktobar): Bajern sa nejakim Direnom, nešto Finaca, plus Evroliga

Vreme čitanja: 3min | čet. 15.10.20. | 08:20

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

INTER TURKU – KUPS, 17.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Finska 1)

Podatak da je od prethodnih devet utakmica u svim takmičenjima Inter dobio samo jednu, dovoljan je pokazatelj koliko je ovaj tim u krizi. Ipak, nalazi se na trećem mestu tabele i dočekuje trenutnog lidera na njoj. KUPS je od osam poslednjih duela dobio sedam uz jedan nerešen ishod. Njihov susret u drugom kolu prvenstva KUPS je dobio na svom terenu minimalnim rezultatom.

SJK – HJK, 17.30

(Fudbal, Finska 1)

Domaćin je igrao odlično tokom čitavog septembra i u tom periodu dobio je pet mečeva i jednom bio poražen. Ni drugoplasirani HJK nimalo ne zaostaje u formi. Od početka sezone izgubio je samo dve utakmice. Prethodnu odigranu sa ekipom SJK-a krajem avgusta kao domaćin dobio je sa 2:0.

DIREN – BAJERN, 20.45

(Fudbal, Kup Nemačke)

Nemački petoligaš Diren dobro je startovao u novoj sezoni uz sve tri pobede sedam postignutih golova i samo jednim primljenim. Međutim, to neće biti dovoljno za minhenskog giganta koji će vrlo verovatno na teren izaći u prilično izmenjenom sastavu. I pored toga nije isključeno da će Bavarci primiti gol s obzirom da su osim uvodnog duela sa Šalkeom na svakom sledećem primali bar po jedan.

DEN BOŠ – ALMER, 20.00

(Fudbal, Holandija 2)

Den Boš igra prilično loše. Od početka sezone upisao je samo dve pobede i četiri puta bio poražen. S druge strane Almer je u sjajnoj formi. Za vodećom Bredom zaostaje samo dva boda, a nakon šest kola ostvario je pet pobeda uz jedan remi. Uz to na prethodne četiri utakmice primio je samo jedan gol. Njihov susret s kraja avgusta bio je prijateljskog karaktera i Almer je tada na svom terenu bio bolji (1:0).

ŽALGIRIS – EFES, 19.00

(Košarka, Evroliga)

Posle tri uzastopne pobede na gostovanjima Olimpijakosu, Himkiju i Crvenoj zvezdi Litvanci se nalaze se na vodećem mestu tabele. Efes je nakon poraza od Zenita i Fenerbahčea u prošloj rundi takođe na gostovanju savladao berlinsku Albu sa 93:72. Turski tim je ipak dobio prethodna četiri odmeravanja sa Žalgirisom, tri tokom prošle godine, i jedan u februaru ove. Taj meč Efes je kao domaćin dobio sa 96:91.

BARSELONA – PANATINAIKOS, 21.00

(Košarka, Evroliga)

Pošto je Barsa nadigrala Valensiju, mirne duše može da dočeka Panatinaikos koji je poražen od velikog nacionalnog rivala, ekipe Olimpijakosa sa 71:78. Barsi u korist ide niz od tri vezane pobede na mečevima para. To znači da na domaćem parketu ekipa čiji je Roland Šmits bio najefikasniji pojedinac na utakmici s Valensijom ima nameru iznova da prevesla ne tako loše Grke.

ESTUDIJANTES – GRAN KANARIJA, 20.30

(Košarka, Španija 1)

Estudijantes je posle tri vezana poraza savladao Fuenlabradu na gostovanju i to prilično tesno 81:82. Ovaj rezultat nije nikakav kapital pred meč s Gran Kanarijom koja je dobila Bilbao u prvom kolu, pa vezala poraze među kojima je i realno očekivan protiv Real Madrida 65:90. Kako bilo, biće ovo zanimljiva utakmica bez naročitog favorita.

Ž. SIMON – R. BAUTISTA, 19.00

(Tenis, ATP Keln)

Roberto Bautista Agut, inače 13. teniser sveta, po ATP rejtingu mogao bi da proguta Žila Simona koji ga je nekada izbacivao iz takta. Naime, Simon je dobio tri meča para u periodu od 2014. godine, pa u naredne četiri, s poslednjom stavkom zabeleženom pri porazu od 0:2 u setovima na meču odigranom u Indiji. Imajući u vidu da Simon ne zazire od tvrde podloge, očekujemo da će meč biti uzbudljiv.

A. ZVEREV – F.VERDASKO, 14.05

(Tenis, ATP Keln)

Aleksander Zverev tradicionalno dobija Fernanda Verdaska koji je najbolje partije u karijeri pružao pre sedam godina, a trenutno se nalazi na 61. mestu ATP liste. Naime, sedmi teniser sveta, poslednji put ga je savladao u januaru s konačnih 0:3 u Australiji. Kako bilo, za Verdaska će svaki poen biti uspeh, jer kako stvari stoje, Zverev je viđen za prolazak dalje.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara