Najava dana (četvrtak, 10. oktobar): Svi durbini upereni u Azure sa Belgijancima i Partizan Mozzart Bet protiv Reala

Vreme čitanja: 3min | čet. 10.10.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

ITALIJA – BELGIJA, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga nacija)

Italijani i Belgijanci su se poslednji put sastali u oktobru 2021. godine, takođe u Ligi nacija. Tada je Italija slavila sa 2:1, što joj je bio peti trijumf na poslednjih šest susreta sa Crvenim đavolima. Belgija je glatko izgubila od Francuske u Parizu sa 2:0. Za to vreme Italija je bila maksimalna u prvom reprezentativnom prozoru, pobedila je Francusku takođe kao gost sa 3:1, a zatim je sa 2:1 bila bolja od Izraela. Neće biti Kevina de Brujnea i Lukakua u redovima Belgije.

IZRAEL – FRANCUSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Ovde dileme nema, jer Trikolori su apsolutni favorit, bez obzira na neutralan teren, a iznenađenje koje je Izrael priredio Belgijancima, skoro da je isključeno. U svakom slučaju Francuzi neće dozvoliti ništa nalik ononom što im se desilo na meču s Italijom koja ih u prvom kolu dobila sa 3:1. Ovde će zato tipovanje na golove biti u fokusu.

AUSTRIJA – KAZAHSTAN, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Austrija ima samo bod iz remija sa senzacijom leta, ekipom Slovenije koja je zablistala na Evropskom prvenstvu. Kazahstan je isto izvukao iz Norvežana, a mora se priznati da je odnos snaga na papiru daleko od egala, što bi se dalo zaključiti pukim gledanjem u tabelu. U svakom slučaju, gosti u Linc dolaze da se brane.

ENGLESKA – GRČKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Kejn u špicu mašine, načeo je Fince u ranoj fazi drugog poluvremena u prošlom kolu, a zatim ih dokosurio pred kraj meča. Šest bodova je iz dva kola inkasirano, što je skor i na računu Grka koji ruku na srce nisu po sastavu ekvivalentni protivniku. Na Vembliju će se zna se, Grčka braniti, a Engleska napasti. Šta iz svega proizilazi, to ćemo tek videti.

FINSKA – REP. IRSKA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Oba tima bez bodova, a i jedni i drugi s negativnom gol razlikom. Sama ta činjenica donosi tvrdnju da će se prvim bodovima nadati obe selekcije. Ako ćemo pravo, nema ovde mira ni na jednoj ni na drugoj strani. Očajne forme u oba sastava ukazuju na sasvim neugodnu utakmicu za prognoziranje konačnog ishoda.

NORVEŠKA – SLOVENIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Ko je Sloveniju video na Evropskom prvenstvu, taj zna da je reč o vrlo organizovanoj selekciji. Šeško je dao tri gola Kazahstanu u Ligi nacija, a Oblak je u stanju da odbrani ono što se od njega i ne očekuje. Norvežani možda jesu dobra ekipa, ali ih sasvim sigurno ne očekuje lagana partija sa Slovenijom. Oslo će goreti od tenzije!

LETONIJA – MAKEDONIJA, 18.00

(Fudbal, Liga nacija)

Makedonija je remizirala sa Faranima, pa savladala Jermeniju. Dobar je to rezultat za naše komšije pred meč sa Letonijom koja je dobila Farska Ostrva. Kroz istoriju ove dve selekcije su se ukrštale tri puta. Svaki put slavili su Makedonci, ali to u ovom momentu ne mora da znači ništa.

FARSKA OSTRVA – JERMENIJA, 20.45

(Fudbal, Liga nacija)

Farani su u skorije vreme uzeli bod jedino Makedoniji. U skoru sem toga sve sami porazi, a brojimo ih ukupno četiri sa poslednjih pet mečeva. Jermeni imaju dva slavlja sa poslednjih pet mečeva. Dakle, ne blistaju ni oni, tako da je ovde bukvalno sve moguće. Biće zato napeto.

EFES – FENERBAHČE, 19.30

(Košarka, Evroliga)

Fenerbahče je u prvom kolu savladao Olimpijakos sa 82:71. Efes je bio bolji od Bolonje, a rezultat iznosi komotnih 67:76, tako da očekujemo navalentan nastup ove ekipe i protiv glavnog rivala. Bilo je tesno na poslednjem susretu u domaćem šanpionatu kada je Fener izgubio pri konačnih 82:83.

REAL MADRID – PARTIZAN, 20.45

(Košarka, Evroliga)

Mnogi igrači u Realu više nisu u najboljim godinama, ne mogu da se oslanjaju na Serhija Ljulja, u penziji je Serhio Rodrigez, a ostali su i bez Geršona Jabuselea koji je sada NBA igrač. To znači da je sada sve na ramenima Marija Hezonje, Džanana Muse i Edija Tavaresa. Ipak, uz trenersko iskustvo Željka Obradovića, uprkos porazu Baskonije u prvom kolu, očekujemo žestok otpor Beograđana. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara