Komentari na vest

Na Old Trafordu ne moraju da strahuju, Junajted će sa velikim projektom produžiti na pet godina

T

Tuneki

pre oko 1 godinu

A cekaj ipak je rodjen u Spaniji,zar ne treba da igra za nju strucnjaci
O

Opa Miki

pre oko 1 godinu

Ne treba, čovek može da bira i izabrao je Argentinu.
c

cylo

pre oko 1 godinu

Nije Ten Hag "trenirao strogoću" na Ronalda, već je radio u najboljem interesu tima, prosto. Dao mu je on dosta šansi u kojima je Ronaldo bio očajan, zašto da ga ne stavi na klupu onda? Samo zbog imena? Ma daj.
I

I

pre oko 1 godinu

Ronaldo je bio igrač koga je vredelo trpeti i za koga je vredelo da radi i trči ceo tim dok je bio sposoban za 50 golova u sezoni. Sada, je realnost nekih 20-ak golova, što je fenomenalno naravno u odnosu na njegove godine, ali za brojku od 20 golova niko ne žrtvuje igru i učinak par igrača. Prosto. Slična priča kao i za Arsenal i Obamejanga.
R

RealNo1

pre oko 1 godinu

Буквално јесте тренирао строгоћу на њему. Не можеш понижавати играча као што је Роналдо да га уводиш 5 минута. Да је то неко Месију урадио, почео би 3 Свјетски рат. Роналдо је сам вукао Јунајтед прошле сезоне, да не говоримо о свим успјесима у каријери и свему што је урадио за Јунајтед. Јако лоше понашање клуба и тренера који није имао озбиљан успјех у каријери до сад да би себи то приуштио.
c

colee

pre oko 1 godinu

@Realno1 kako nije uspeh ajax dovesti do polufinala lige sampiona,usput razvaliti juve i real?
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

Hitno produžiti obojici, posebno Rashfordu!
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Garnaco je veiliki talentat,ne plasi se da napadne igraca 1 na 1,ne plasi se da udje u dribling,podseca na Ronaldove pocetke u Junajtedu,mali obecava.
D

DarkoZakanj

pre oko 1 godinu

Upravo tako..a vidis kod Sancha je to problem..i on je vanserijski talenat a ko da se plasi prodora,triblinga,a ima sve predispozicije kao Garnaco i Rasford..
O

Ojsa

pre oko 1 godinu

Ali to mu nije problem u Dortmundu,valjda je konacno namestio glavu i resio probleme.