Komentari na vest

Na kraju ispade dobar posao za Zvezdu: Uzela 400.000 evra na Stojiću

Z

Zdravko Stanojevic

pre 16 dana

Stojke sve najbolje ti zelim u karijeri
R

Rtnade

pre 17 dana

To je i bila zamisao . Da se kupi ,proda i zaradi. Briga ih kako je njemu. Strasno.
i

info czv

pre 17 dana

Samo nek je otisao, ovde i ne bi igrao jer je spor nema duel, ne znam ni koja mu je pozicija a kad budu smenili Lazetica u narednih 3-4 meseca videcete koji ci prvi igrac biti za raskid ugovora, Stojic, toliko.
T

Tokic

pre 17 dana

Treba da napisete koliko su para podelili Lazetic i njegova braca koji su ukljuceni u ovaj transfer?!?
Ц

Цзв-Нс

pre 18 dana

Стојке нек ти је са срећом у даљој каријери али ниси ти играч за Цзв!Невидим зашто против Бода неби били штопери Ђига-Дркушић!Спајић наш капитен,па браћо европа не трпи споре играче а незначи ако је капитен да мора и да игра,само да нам се то необије о главу!Дал ћемо се ми некад научити памети...од 2006 год смо одлагали пред важне текме 13 утакмица!Знате који је скор 4 нерешене и 9 пораза у те нерешене узмимо у обзир омонију и копехаген прошли на пенале!Шта вам то значи!Бодо у суботу 6 комада стрпо!Браћо Звездаши од чега да одмарају дођу на тренинг сат ипо,одиграју текму и кући...имамо 30 играча да уигравамо и дајемо им шансу ми филозофирамо,да они људи цео дан копају за Рио Тинта,да истоварају камионе цемента по цео дан,да физкалишу па је то оправдање а овако нема оправдања!Кад ћете се научити памети само се то питам.
M

MegaBot

pre 18 dana

Da i odrekli se procenata dvojice igrača koja su prodali TSCu , pretpostavljam da i porez postoji, ne vidim ovo kao dobar posao još gore je što je u medijima predstavljan kao pojačanje.
g

gostPL

pre 18 dana

1. zar niste preneli da TSC ima 20% od sledeceg transfera, sto je 280 000. Tako je da je ovde TSC najbolje prosao. 2. Zvezda je na transferu zaradila 120 000 ali je platila platu igraču par meseci tako da je na 0 u najbolje slučaju. 3. Jedino mislim da postoji neka nadoknada klubovima čiji su igrači igrali svetsko prvenstvo i tu je Zvezda eventualno zaradila nešto.
R

Rakitovo

pre 18 dana

Ako su imali 20% onda je to od preostalih 400.000 a ne od ukupno iznosa 1,4 m
3

35 titula

pre 18 dana

čitam ove komentare i ne mogu da verujem koliko stnih duša ima. Umesto da momku požele puno sreće u daljoj karijeri oni se takmiče ko će otrovniju strelicu baciti. Imaće podršku od Lazetića a to je najvažnije a ja mu želim puno sreće u daljem radu.
V

Vger

pre 18 dana

pozdrav legendo!
R

Radee

pre 18 dana

Kakav trnsfer market ko ce da da za stanica milion ili za golmana tri pa to su nebuloze otici ce oni za ciste papire fudbal menadzer i realni zivot nemaju veze
F

FK CZ

pre 18 dana

Import-Export trgovačko preduzeće. Što veći promet, veća provizija.
7

79

pre 18 dana

Ukazala se prilika da se dovede Drkušić i Zvezda to nije smela da propusti.Da su znali da mogu da dovedu Drkušuća na početku sezone sigurno nebi dovodili Stojića.Inače Stojić je više nego korektan igrač što bi i dokazao!
г

гост 1312

pre 18 dana

Није проблем комбинација, није проблем ни уграђевинарство Терзић-Жембери-Пикси, све је то већ виђено и очекивано, проблем је што је препродат и на њему зарађено пола Катаијеве годишње плате рецимо. Да је узет за милион а отишао за два два ипо, све топ, овако је буквално шибицарење!
E

Evo prodaj

pre 18 dana

ga ti za ta tri miliona,ko bre da ga plati toliko,takve možeš da nakupiš pun autobus od Subotice do Mladenovca.
1

12345ss

pre 18 dana

Čitam komentare I ne mogu da verujem da bas niko od vas ne kapira da je od prvog dana ovaj dečko bio samo deo posla. Tipičan menadžerski igrač... prelaskom u Zvezdu i pozivom u relrezentacuju mu je samo napravljen CV za bolju prodaju. Korist imali svi po malo i TSC i Zvezda i Lazetic i Piksi i menadžer a najmanje fudbaler.
#

#p

pre 18 dana

Kome smeta naša nesposobna uprava? Daš milion i odrekneš se procenata od par igrača, ne daš igraču šansu i prodaš ga posle 2 meseca. Šeme i šemice
T

Trtmrt

pre 18 dana

Od koga tačno očekuješ procente? Stanica koji nije standardan? Koliko može da se zaradi na njemu?
B

BokiUSA

pre 17 dana

Dobio je sansu. Igrao je na svim pripremnim mecevima plus sada u nasoj ligi. Decko nije za CZ I to se vidi iz aviona. Sto se tice te zarade. Od nje nema nista. Kada se uracuna koliko je kostao I sta je sve dato za njega.... hmmm sa ovim novcem smo tek pokrili transfer. Stanic I Ilic poklonjeni. Ali moglo je I gore. Znali smo da damo po 2 mil I igrac presedi u svom stanu.
G

Goran kos

pre 18 dana

Pa Terzic ga je i ubacio u reprezentaciju i bez odigranog meca poveo na evropsko prvenstvo da bi ga prodao. Prosjecan igrac sa jakim menadzerom.
M

Milencee

pre 18 dana

Rano ga pustili , ista stvar sa malim gruzijcem na levom beku , a da ne pricam o malom mitrovicu !
I

Immobile

pre 18 dana

Samo što su pomenuta dvojica perspektivni igrači, za razliku od Stojića koji ima 26 godina, ultra je spor i trom.
G

Gost09

pre 18 dana

Kako su se odrekli procenata za Ilića, ako je on od početka u Tsc-u?
.

.......

pre 18 dana

Lazetic ozbiljan menadzer, 30% uzima od plate Stojicu, svaka cast Lazeta!
P

Pixy

pre 18 dana

Familija Lazetić je jaka u Savezu i srpskom fudbalu. Sad koliko je to dobro za naš fudbal je drugo.
m

molim?

pre 18 dana

Pitanje je sada koliko je profit. Gledajući samo direktan novac, to je tačno, trenutno je Zvezda zaradila 400 000 ne računajući platu za dva meseca, ali ok. Transfermarkt kaže sledeće, u ovom trenutku: Stanić košta 1 milion, golman Ilić 3 miliona a Petrović nema cenu, ali neka bude da u ovom trenutku košta i 100 000. Odrekli smo se 0.5 miliona za Stanića, 0.6 miliona od Ilića i 0.1 milion od Petrovića. Ukupno, to je 1.2 miliona. Ispade da je TSC u plusu 0.8 miliona. Naravno, i da ne prodaju igrače po toj ceni, opet će biti u plusu. Mislim da će cene tih igrača samo da rastu, jer su mladi, pa kad budu ostvarili transfere, onda se treba vratiti na ovu vest. Dopada mi se što ste transparentni kada su u pitanju transferi Zvezde, to je za pohvalu. Primenite to i za Partizan. Lično, mislim da Stojić nije za Zvezdu, podržavam njegov transfer, ali ovakav naslov je neumesan.
s

srb srb

pre 18 dana

najveći lovu lazetić ima od stojica a od lazetica uzima ramadni znas ono kad si srbin sa kosova a tališ se sa ramadanijem pametnom dovoljno
m

molim?

pre 18 dana

@srb srb. Ne znam ko je u kakvim kombinacijama, ali mala ispravka. Stanić je 100% igrač TSC, znači, u plusu su 1.3 miliona. E sad, zli jezici bi rekli da je Zvezda na konto igrača koji su reprezentativci dobila određeni novac, mislim da je to definisano i pravilom, tačno se zna koliko. Imali smo 3 igrača na EP, pa možda je tu Zvezda zaradila još koju paru, treba da se vidi koliko. Možda negde oko milion, pa onda ispada da je na nuli. A ako hoćemo da idemo dalje sa kombinacijama, oni nama Milsona, mi njima Stojića? Još dalje? Odbili za Stojića ponudu od 1.5 miliona od ruskog kluba? Uzeli ljudi Stanića, omladinca i 20% od golmana koji već sada vredi 3 miliona. Kad se to prevede, svaka čast na kombinacijama, maheri. Stojić na transfermak vredi 2.7 miliona. Lako se to proveri. Dali smo 1 milion u kešu, ali njima ostaje da utope Stanića za 1, uzmu 0.6 od golmana Ilića, i 0.1 od omladinca, možda i više. Kad se sve to sabere, to je ta cena. Teorija zavere, slučajnost, ko će ga znati.
O

Osta

pre 18 dana

Spajic sam u reprezentaciji, node u Zenit Erakovic vise nije pozvan, ode Mićko nije pozvan, ode Stojić i on nije pozvan, komedija sta se radi.
E

Ej

pre 18 dana

Da jedan Stojić ima mesta u reprezentaciji, a da nema mesta u Zvezdi, sram da nas bude umesto da nase dete igra i razvija se mi doveli onog Drkusica da se on razvija na njegovo mesto, sramota.
r

reze

pre 18 dana

Pa ti dodji da navijaš,nema više normalnih u ovoj Zvezdi,u onoj mojoj je bilo,ovu kancelariju samo trgovina i duboki privatni džepovi zanimaju.Zato nema sezonske ni bilo koje druge karte.
G

GostP

pre 18 dana

Nadamo se da ce "ojacati" za reprezentaciju. 😀, a red je i da Piksija pocastlte, zasluzio je....Ostade, nakon velikog Micka, jos Spajic da nadje angazman xaxaxax da nije zalosno bilo bi smesno.....FSS u sluzbi zvezde, ima li neka isntqnca u drzavi Srbiji da se ne bavi zvezdom! Zanima me buduci status ovih sto odu iz cz, u repki......
z

zaks

pre 18 dana

Iskreno, mislio sam da će se Stanić skrasiti u Zvezdi,ali po ovih par utakmica što je odigrao kao da je igrao u strahu.Dolaskom Drkušića možda je bolje da ide pogotovo što ga Lazetić poznaje.Šteta, za mene dobar igrač ali ne može svako izdržati pritisak igranja u Zvezdi.Tek ćemo vidjeti Drkušića.
O

Ojo

pre 18 dana

Traži li ko Ivanića?
d

džaba

pre 18 dana

Njega neće niko. Bitno je da igra 90 minuta još 20tak utakmicama pa će MOŽDA i imati neke vajde šotom od njega.
P

Posao veka

pre 18 dana

Terza-Paladji-Lazetic bermudski trougao.Stanicevi i Ilicevi procenti su izbrisani transferom Stojica u zvezdu.E sad ti procenti bi nam doneli izmedju 2-3miliona.Ovako malo love Lazeticu i Terzicu ispod stola ,TSC na dobitku kao i Paladji.Navijacima zamazane oci sa 400 k profita ,druze ovo toliko javno i providno rade da nam se rugaju u facu.Volim ja zvezdu ali bratee sta rade druze ovo vise nije ni smesno.
P

Pera genije

pre 18 dana

Stojić je prvo dobar dečko, bio i u Zvezdinoj i u Partizanovoj školi. Nakon toga igrao za Metalac kod Lazetića, pa otišao u TSC opet kod Lazetića pa došao u Zvezdu pa sad Makabi opet kod Lazetića. Verovatno ima ta neka spona sa menadžer, Lazetić, Srojić a da je sve to ispratio i ko bi drugi nego Terzić. Dečko je mogao da igra u Zvezdi čisto u nekoj rotaciji jer su i Spajić i Điga iskreno bolji. Sad je tu i Drkušić za koga ćemo da vidimo kako će da ispadne? Ovo je čist primer onoga da se klubovi dogovore pa se još pogodi reprzentativna akcija i onda prva prilika transfer. Sve u svemu neka mu je sa srećom.
k

kad te covek slusa

pre 18 dana

Ceka se samo kraj: i tako su ziveli srecno do kraja zivota:D Ali aj sve sve, nego decko je stvarno bolji na beku od onog Korejanca, onaj momak izgubljen u vremenu i prostoru, nivo Srpska liga Beograd, ako ne i zona... Uzas, uzas, transfer politika, pranje para i sve ostalo. Sramota!
N

Nebitan10

pre 18 dana

Njegov dolazak je bio greska, samo Mrkela nece to da prizna jer su uspeli dovesti Drkusica. Jednom da priznaju da su pogresili posto je ovo daleko od sjajne transfer politike.
S

SamoVosa

pre 18 dana

Bolje da ste zvali Milana Majstorovica(19) u reprezentaciju nego njega
g

gost bez imena

pre 18 dana

Znači Zvezda je tehnički u minusu za Stojića. Matematika je jasna: 1 milion eur + 50% od Stanića + 20% qod mladog golmana + klinac. Kako pišete da je Zvezda zaradila??? Moram ponovo da pročitam tekst, možda negde nešto nisam ukapirao. Btw, na SofaScore piše danje prodat za 1 200 000, misim...

Snjezan Josipovic

pre 18 dana

Ajd što ima vladajućih botova na političkim temama,nego se uhvatili i u sportu da se javljaju,a 90% ih nepismeno,volio bi i da Zvezda i Partizan budu izbačeni u 3 ligu,pa bi videli onda ko bi ostao u upravama,jer ne bi imali od čega da kradu!
A

Aranđel

pre 18 dana

Više mi je zao golmana Ilića,za ovog naseg golmana je Bufon lično

angry_chainsaw

pre 18 dana

Na koga misliš druže? Upoređuješ Glazera sa Ilićem ili Popovića?
a

angry

pre 18 dana

Za golmana Zvezde Ilića, ne Glazera
n

nistaminijejasnosad

pre 18 dana

meni ovo nije jasno, covek je bio najbolji stoper lige u dresu tsca dok je igrao, predje u zvezdu da ostvari san , a zvezda ga je pritom trazila vec godinama, i odjednom posle par nedelja vec napusti klub, neverovatno!
a

a jel

pre 18 dana

najbolji stoper tsc? sto u evropi primao 5 komada od zvezde cetri?
A

Akomozesvremevratiunazad

pre 18 dana

Perilica druze

Ivan Komnenovic

pre 18 dana

o cemubti pricas, prvo sto je rekao da je bio najbolji stoper u nasoj ligine u evropi, pa imali smo i mi dragovica a primali smo golove kao udovica saucesce tako da ne möati praznu slamu sta su nasi timovi radili u evropi a sta u nasem prvenstvu, zasluzio je potpunno poziv u zvezdu a to sto mi imamo ove doktore u upravi to je nesto skroz drugo
D

Drvoje

pre 18 dana

Kupis igraca da bi ga prodao posle nekoliko dana kakva je ovo politika kluba ovo nema nigde!
F

Fakerica

pre 18 dana

Odrali ovi iz TSC, Zvezdu... Taj Stanic kakav god da je,vredi po danasnjim cenama Bar 1,2-2 miliona e... Plus odreceni procenti od Golmana(~200 - 400 000 e) plus mladi Reprezentativac, da ce copav, vredece 200 000e... Znaci Zvezda u Kanalu Milion e minimum i to da ostali igraci prestanu da igraju fudbal u narednih 5 godina...
G

Grobarcina

pre 18 dana

Terzic uspesno proda i najgore igrace iz kluba i zaradi ogromen pare a ovi nasi iz jsd-a nikog zivog ne mogu da prodaju, eto otiso nam najbolji mladi igrac Samed za samo 2 mil a trazili smo cak 8 mil, pa zatim sad nam odlazi Saldanja za 2.5 mil a trazili smo 10-15 mil...itd itd ja sam stvarno Ocajan zbog toga,dr.Terza nas oducava od fudbala i na ternu i u transferima vec godinama u nazad zato ga i mrzimo toliko,jer je previse Uspesan na celu Zvezde!
F

Fakerica

pre 18 dana

Koji uspeh?? Kupio ga za min. 2 miliona a prodao ga za 1,4 miliona... Milion dali TSC-u kesu... 50% of Stanica, Stanic vredi milion, minimum... 20%od Ilica Golmana pa i on vredi 800 000 e I mladi Rep. Koji vredi Bar 100 000e... Koji uspeh??? Ja bih voleo da i tvoj i moj Fudbalski Klub propadnu i da se sve ulozi u Vaterpolo i Svake godine Finale F4 Zvezda i Partizan u finalu...
T

Topolis1913

pre 18 dana

prošle sezone jedan od najboljih u tsc-u, sad odjednom nije dobar za našu ligu. Stojić je centralni bek/zadnji vezni i ne znam kome je u zvezdi palo na pamet da igra desnog beka?
O

Ojo

pre 18 dana

Kangu za kapitena
P

Puna Podrska...

pre 18 dana

...za Terzica,Miloja i upravu,nek crknu svi dusmani,osvajamo i 5-tu duplu za redom i idemo ponovo u EL u sredu uz punu Marakanu,dominacija se nastavlja!
D

Dupla Kruna x 5

pre 18 dana

Tako je,apsolutna podrska za Terzu od svih pravih Delija i Zvezdasa a hejteri nek skapaju od muke,prolazimo Bode u sredu i idemo u 4-tu LS u poslednih 5 godina,i osavajamo ponovo Duplu Krunu jos jednu po redu!
F

Fakerica

pre 18 dana

Jadna li nam ta NASA dominacija... Na medjunarodnoj sceni, samo su nasi klubovi dobili prijateljske, pripremne utakmice... Ja bih najvise voleo da igramo L. Sampiona... Realno, ovaj Bode Glimp da nam dosao u prvom kolu kvalifikacija, mi bi pocetkom jula pricali o ligi konferencije... Prvi smo u prvenstvo jer je sistem takav da neko mora biti prvi... I nismo toliko dobri, koliko je Partizan los ovih godina... Evropa nam sve pokaze...
h

halo

pre 18 dana

Pazi dobar posao, pre dva meseca doveden kao budućnost Zvezde, sad Terzini novinari slave što bar nismo izgubili novac :D
R

Rakitovo

pre 18 dana

Ali nije i da nismo! Za tih 400.000 nam otisao Stanic, golman Ilic i mali Andrej Petrovic!
Z

Zaza Paculia

pre 18 dana

Lazetic ga je zvao, on je zatrazio da ide, koliko sam saznao, prosto je cutao na treningu, nije se uopšte uklopio u grupu. Iskreno, ako vec Djiga ostaje, a ubedjen sam da ce Drkusic biti otkupljen, on se uopšte ne bi naigrao. E sad je pitanje, zasto je dolazio, ako su jurili Drkusica svo vreme!? Nije prosao pripreme, ono sto je igrao, izgledao je kao izgubljen...
Đ

Đukin fan

pre 18 dana

Stojić je klasičan direk i totalno van nivoa iole ozbiljnih takmičenja sto je u TSC pokazao lane u Evropi!!!I nije badava odavno otpisan iz Zvezde!!!Ovo letos klasično matrapazenje Tvorze i ekipe uključiv i Mađara iz Palanke koji ume u pare,ispala win opcija da još i Lazetic ode u Makabi i sjajna šansa da se vrta postavi!!!I eto ga direk u Makabiju!!!No čim krene sa krizom rezultata prvo će pedala Lazetic a potom s njim i ovaj rinfuz koji dovlači !!!Samo polako
N

Nikola44

pre 18 dana

Stojic je dobar igrac. Meni se jako svideo kako je odigrao utakmicu za reprezentaciju. I veoma je los potez njegova prodaja. Nije se uklopio u grupu, samo je cutao, hahaha. Sta je trebao da izigrava klovna on kao novi igrac. Mislim teska glupost. I ja da sam dosao novi u Zvezdu sigurno nebi puno pricao prvih mesec dana dok ne upoznam ljude. To sto pricate nema veze s vezom tacno se vidi da botujete za Terzica. Nisam protiv Terze jer je Zvezda stalno prvak, ali sam protiv prodaje igraca za kojeg sam video da ima kvalitet. A recimo igrac za koga sam video da nema kvalitet Lekovic ostaje u klubu. Stalno neka lazna pisanja kako Lekovica zeli pola Spanije, a realnost je da ga nece niko i da ce se vuci u Zvezdi pola karijere jer je spor i kao takav nikome ne treba. Ali zato je cale bivsi Zvezdin funkcioner i za njega nema zime, ima da arci Zvezdu 20 godina kao Vujadin Savic. I kad zavrsi karijeru ostace u upravi Zvezde, zivi bili pa videli. Ali ono koga briga, krivo mi malo zbog Stojica kako ga oterase zbog tatinog sina. Jos sad kad dodje ponuda za Djigu od 9-10 miliona, a doci ce jer Djiga vredi toliko. Ostace samo Spajic i Lekovic na stoperu, a ne zna se koj je slabiji. Drkusic je ovde samo na pozajmici i na kraju sezone se seli. Mislim dovesce Zvezda nekog stranca teletabisa, ali ja nikako ne volim da vidim 7 stranaca crnaca u prvom timu Zvezde, ako postoje nasi igraci koji mogu da igraju, onda daj nase.
D

Dragan Djuric.

pre 18 dana

Moj bivski klub prtizan u kome sam bio i predsednik trenutno Duguje preko 80 mil evra i u totalnom je Bankrotu zbog ceka nam je i gasena struja i voda pre par meseci.... izjava Djurica za TV Slovenija!
p

podesen

pre 18 dana

Djuric je potpuno u pravu, prtizan duguje preko 100 mil samo to nasa uprava krije,zato i ne smeju da daju ostavke da se to ne bi saznalo!
d

d.g.

pre 18 dana

Čist šverc. Trange vrange.
S

SilverSurfer

pre 18 dana

Ova cirkusijada se predstavlja kao dobar posao?!? Da sve bude tragičnije Stojić je dete iz Zvezdine omladinske škole. Što znači da se radilo kako treba, da je postojao plan i strpljenje Zvezda ne bi morala da plati ni taj milion, niti da se odriče procenata od prodaje drugih igrača. Međutim, što bi se radilo u interesu Zvezde kad ne mora. A i pitanje gde će ova crkavica da završi.
H

Hrrrvoje

pre 18 dana

Kojih 400k?! U minusu smo 80k. Stojke je plaćen 1,2 milke uz 20% od naredne prodaje i tsc još dobio klinca za dž! Koja zarada jbt??? Zardio doctor 200 +. 200k od kupoprodaje Stojketa na trange frange...
S

Sale84

pre 18 dana

Ne opravdam ovo sto je uradjeno generalno, ali brate imas izjavu od predsednika TSC da je placen 1.000.000 bez ikakvih procenata od dalje prodaje jer su prepusteni procenti od Stanica, golmana Ilica i dat im jos Andrej....a ti pises da je placen 1.2 mil + 20% od prodaje??? Daj covece
A

Asis

pre 18 dana

Kad je Vinston Cercil slavio 90. rodjendan pitali su ga koja je tajna negovog dobrog zdravlja? Sport. Ne zanima me sport uopste.
d

dr.Zvezdan

pre 18 dana

Hoce li neko da kupi Saldanju iz 9tizana...Nece Niko cak ni za DZABE haha....
G

Gazprom

pre 18 dana

Uzimala, davala...
D

Dinamo Kijev

pre 18 dana

Apsolutna i Puna Podrska za Terzu,Miloja i celu Upravu,nek crknu svi dusmani i hejteri,idemo u novu LS i osvajamo i Petu duplu krunu za redom na kraju sezone i Sedmu titulu za redom iz inata!
D

Dinamo Kijev

pre 18 dana

Apsolutna i Puna Podrska za Terzu,Miloja i celu Upravu,nek crknu svi dusmani i hejteri,idemo u novu LS i osvajamo i Petu duplu krunu za redom na kraju sezone i Sedmu titulu za redom iz inata!
B

Blaki

pre 18 dana

Al kad bi se zezali.
I

Immobile

pre 18 dana

Dakle igrao je za reprezentaciju da bi ga Crvena zvezda kupila pa prodala (oni su očekivali na zimu, ali može i sada, pošto ga je njegov bivši trener otkupio). Neviđena šarada. Vidim da neki pišu da je ovaj bolji od Spajića, što je takva smejurija da to neko izjavi da taj nakon te izjave nije kompetentan o bilo čemu da priča i polemiše što se tiče fudbala. Stoji da je Spajić gori od povrede i da je ona uticala na njega, ali i sa jednom nogom je bolji od Stojića, koji je spor i neviđeno limitiran. I bolje što je prodat, da Leković koji je perspektivniji i bolji igrač dobije prostor i da klub stane iza njega, tu su i Djiga i Spajić koji su kvalitetniji od Stojića nemerljivo. Zvezdan Terzić najgori čovek i poltron koji je hodao ulicama grada Beograda, spreman da proda i mamu i tatu i najbolje prijatelje, sve zarad svoje pozicije i džepa. Nikada gori čovek nije bio na čelu Crvene zvezde u svim sekcijama, bilo je loših funkcionera i manje i više sposobnih, ali gori čovek i veća kukavica i šlihtara nikada nije sedela u tom klubu. Svaki pravi navijač Crvene zvezde je ogađen dešavanjima u tom klubu, i što se tiče uprave, funkcionera i što se tiče navijača. Lakrdija i tirada nedodirljivih razmera.
D

Doktor Fudbala

pre 18 dana

NEKO PRODA PROSEK STOJICA I JOS ZARADI POLA MIL.A NEKO SLADJANU NE MOZE NI ZA DZABE!

Ујка Житко ПФК

pre 18 dana

Koliko % ide tvorzicu?😂😂😂😂
H

Hantild

pre 18 dana

Sportski sektor FKCZ je ovim transferom priznao grešku, jer se videlo iz aviona da Stojić nije igrač za Zvezdu. Ne znam samo zašto svpju ogromnu grešku ne proznaju i iz nk parzizan, jer su od 26 "igrača" koje su doveli u zadnja dva prelazna roka promašili 27!!
S

Saldanja mucak

pre 18 dana

Terza prodao Stojica koji je bio ubedljivo Najgori igrac u celom timu i jos zaradio 500K na njemu a belokosog Saldanju niko zivi nece da kupi i da dovede cak ni za dzabe hahah....Bravo Terzo,puna podska,idemo i do 5-te Duple Krune za redom!
V

Vanecious

pre 18 dana

Nisu zaradaili ama bas nista.Tsc-u ide 20%,Odrekli su se procenata kod stanica,izgubili barem 400k jer procenat bio 50%.Millsevica dali besplatno tsc-u.Sve je to za sada sitna lova,nebitno je..Ali ispali ste mnogo glupi.Pogotovi vi sto slepo verujete.Saldanja je krs igrac kao i ceo tim partizana i barem pola zvezde…Preplaceni amateri.
D

Deka PG

pre 18 dana

Za sve dušebrižnike stanje duga i finansijski izvještajima sa NAPOMENAMA za 2023. godinu su na sajtu APR. Naravno, to većina vas ne umije da pročita. Ali zato umijete da lupate kao maksim po diviziji. Što se tiče transfer politike, najblaže rečeno je čudna. Vidim da se igrači kupuju i preprodaju kao na kvantašu. Tim nam je slabiji od prošle godine, a i manje uigran. Mislim da nemamo ni brzinu ni čvrstinu. Volio bih da prođemo u LŠ i da nam to bude konstanta, ali mislim da smo nedorasli. LE nam je plafon. Ali da sačekamo srijedu, a posle i kraj prelaznog roka
2

24.232

pre 18 dana

Cist dokaz, da se zbog "profita" od 400k, u klubu u kojem se vrte desetina miliona... ne sme pisati istina i ono sto navijaci misle. Jer sponzorstvo je ipak ispred i jedne reci da se kaze o tome sto je Zvezda jedini klub koji igra Evropu, a da ima 1 levog beka, koji je pritom na konopcima i nema snage za ozbiljan fudbal vise.
P

Providno

pre 18 dana

Vidim po komentarima da su iz Limarske radionice stigle dobre pare za sendvice da bi se spinovalo protiv Terzica i uprave sa laznih "zvezdaskih" profila,toliko je Providno sta rade da im se i deca smeju!
D

Dupla Kruna 4x

pre 18 dana

Terza uspe i najgoreg igraca u timu da uspesno proda i zaradi pare klubu,a neki tamo ni najboljeg igraca koga imaju u klubu Sladjanu iz Brazila ne mogu da prodaju ni za miliom evra jer ga niko nece! Bravo za Terzu i Upravu i puna podrska sa Severa!
l

lolololololo

pre 18 dana

Kad ode Terza iz Zvezde klub ce ostati razoren dugovima. Evo videcete. Koroman je pre par godina rekao da je pravi dug Zvezde oko 180m, mogu da zamislim sada koliki je... Ali dobro. Bitno da je onih 1000 delija parizera srecno i da srecno skakucu na praznoj Marakani. Uzivajte.
K

Ko bi reko cuda da se dese

pre 18 dana

Voimja Oca....
R

Raša P

pre 18 dana

Nije ispunio očekivanja i Zvezda iskoristila priliku i prodala ga. Nije baš bez zarade. Oko 300000 zarada +oko 400000 za plate da je ostao +premije za titulu, kup, LŠ.... To mu dođe milion što nije malo!
u

uprava napolje

pre 18 dana

Ljudi se posle čude zašto je Marakana sve praznija i praznija. Zašto za Bodo neće biti vise od 40k ljudi ako i toliko, provaljeni su svi. Sve maske su pale...
G

Galek

pre 18 dana

Mijatović, Nedeljković, Stamenić, Bukari, Kraso i samo 34 miliona evra u Zvezdinpj kasi. Ostale da ne pominjem. Tako to radi Terza mađija.
G

Gost RS

pre 18 dana

Pa barem ćitite i ne brukajte se,čuj dobar posao. Avioni,kamnioni,budžet mora da raste (Terzićeva priča) i sad 400.000 dobar posao za igrača kog smo nešto kao jurili. Za drugoligaša možda dobar.
P

Podrska za Upravu

pre 18 dana

Dok doktor fudbala Teza cak i ove najgore igrace u klubu Uspesno prodaje i zaradjuje dobre pare na njima,sa druge strane ovi iz jsd nogometnog kluba ni najboljeg igraca Sladjanu ne mogu da prodaju ni za Milion jer ga niko zivi nece da dovede u celoj Evropi,to je cinjenica koju znaju svi!
S

Sima Arauho

pre 18 dana

Tako je!Saldanja koji vam je dao dva gola za vaseg partiskog clana ser Samroka na valja nista.
Z

Zvezdaš-zdraginci

pre 18 dana

Ne razumem zasto smo ga prodali, kada smo u plusu i imamo para, bolje ako nema mesta da smo ga pozajmili u OFK-A ovako smo dobrog igraca prodali za bagatelu.
i

irud

pre 18 dana

Mlad si sine, kad odrastes, shvatices da je bitan jedino svoj dzep
P

PDK

pre 18 dana

Za 400.000e 50% Stanicrvog ugovora, 20% Ilicevog i mladi igrac. Pa bas smo zaradili...
N

News

pre 18 dana

Petrovic je kapiten u18 I najbolji igrac te generacije
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 18 dana

Suludo bilo šta komentarisati, jer je kod nas sve odavno izgubilo smisao. Nego kad je već tako nemojte nam bar vređati inteligenciju i prodavati muda za bubrege. Darjane, ako već pišaju po nama nemoj ti da nas ubeđuješ da je to kiša. Imamo jednog demagoga 24/7 na TV-u koji to već radi.
v

v1ad

pre 18 dana

Presipanje iz supljeg u prazno tzv.
R

Rik

pre 18 dana

Kakav cirkus nesposobnih lopuža.
g

genije

pre 18 dana

odlicno, jos da se resimo pume prevare....dolaze radonja arnaut i rumun da 10ki cim udjemo u LS...da su pametni ko sto nisu da daju sansu djuricu...nije decko dao tal terzi jbg

Aleksandar Trajkovic

pre 18 dana

Radonjic je najavio da hoce u spanjju

Звездаш

pre 18 dana

Још пре 15 година сам на “ покојном” РСБ форуму писао да је Звезда од чувеног фудбалског клуба постала најобичнија агенција за препродају играча и прање новца…
Č

Čuj

pre 18 dana

Popunjena kasa, a dug preko 100 miliona, komedija.
D

Devetizan

pre 18 dana

Rece navijac Devetizana ciji dug premasio 80+ mil evra sto je javno potvrdio i vas bivsi predsednik Dragan Djuric pre neki dan u izjavi za medije!
M

Malayac

pre 18 dana

Kako vas nije sramota da pišete ovakve budalaštine? Da li se danas pišu (i snimaju) vesti samo za praznoglave, bez 3 grama mozga? Kakav profit? TSC će i Stanića prodati za bar milion, a Zvezda se odrekla 50%. Dalje uopšte nije potrebno govoriti o ostalim procentima kojih su se "finansijski magovi" na uštrb kluba odrekli. Sramota!
Z

Zaza Paculia

pre 18 dana

Pa ako nastavi da igra kao ove sezone, uskoro ce biti pozajmica neki Mogren, ili Budućnost i nestanak sa mape.
V

Vladano79

pre 18 dana

Sta kazu Marin i Toza? Gde su,sta rade?
C

Comi81

pre 18 dana

Terzić,njegove kombinacije i procenat! On nikad nije ni bio igrač za Zvezdu! Ne može biti bolje Zvezdi dok Terzić ne bude najuren iz kluba!!!
S

Sever uz Upravu

pre 18 dana

@comi.... 9 kom od dinama,cisto da podsetim!
b

branko kockica

pre 18 dana

opet se ne pominje djuric kao zamena.taj se ozbiljno zamerio nekome
M

Maestro

pre 18 dana

Ovim transferom je nasa Zvezda sve rekla kad je u pitanju transfer politika!
?

????????

pre 18 dana

Vazno je da delije sve ovo aminuju. Tako se Zvezda voli. Vrlo brzo cemo postati kao jsd.Sremcevic 2 mil. Motika 2 mil. Garsija 2.5 mil. Kabic 1 mil Zvezdin projekat. Kangva 2 mil. Serif 5 mil. I tako do ujutro.
D

Da podsetim...

pre 18 dana

Dinamo 9 komada to je vasa nada!
V

Vanecious

pre 18 dana

Lithium Boys
Z

Zvezdas1989

pre 18 dana

Samo sto je nama Garsija moze se reci doneo Ligu Sampiona
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Ne razumem zašto se ljudi čude? Finansijski izveštaj je službena tajna, dug kluba je zabranjeno spominjati, izveštaji se na Skupštini kluba usvajaju kao u Severnoj Koreji! Svi zadovoljni i svima lepo! Cveta cveće u (Terzino) preduzeće!
e

evo ga bot

pre 18 dana

@Zvlat,,, Jesu ukusni ostojini sendvici njam njam....
Z

Zvlat BG

pre 18 dana

Pogrešna strana Brda rođače! Sve diraj samo u finansijski izveštaj ne diraj! Zato Terza & sinovi DOO rade punom parom, jer jedino gde DR može da "padne" su ekonomske kategorije! To i on zna! A koliko god keša da sipaš, uvek je malo i nedovoljno! Zvezda je rupa bez dna! Glavobolja svakodnevna, ali zato lična zarada pruža punu materijalnu satisfakciju i vredna je svakog rizika! Srbija 90-ih umotana u skupa italijanska odela!
D

Dragoljub Markovic

pre 18 dana

Mitar Mrkela zvani Gargamel i Milojevic mrs i Zvezde sramota sta ste sve vas dvoje doveli u klub.a Miloje sa svojom taktikom svi u 16 metara vi ste za robiju. Za mojih 70 godina nisam video ovaj amaterizam i lopovluk idite u ofk gde su vam deca ostavite Zvezdu . ODLAZITE VISE
P

Podrska za Terzu

pre 18 dana

od Dinama 9 komada to je vasa nada!
D

Dragoljub Markovic

pre 18 dana

Ja mogu da ti budem otac ako ne i deda da ti kazem nesto ....sine ja imam clansku kartu zvezde od 74 godine a ti bagro mrs ko si ti ???? Mrs vise Mrs

Aleksandar Trajkovic

pre 18 dana

Dobra prodaja. Al da ispravimo malo plata mu je bila 370.000 e godisnje. 50% procenta od stanica max 50.000 ako i tolko 20% max 20.000 e. Znaci dobar posao. Otici ce i Sherif iz nekog razloga Ivanic izgleda da nece u Aziji. Hvang sam bog otac zna posto ima ponude samo iz turske i grcke a on hoce u lige 5... I izgleda da je to... Mislim da mi beka necemo dovesti 90% doci ce dmc,napadac i to je to. Verovatno Brazilac i Arnautovic. Mada mi nije jasno nikako jel beka tolko tesko naci ili sta ..
V

Vanecious

pre 18 dana

Po tebi stanic vredi 100k a po Transfermarktu 1 mil.. Ti si u najvecu ruku ciganski namazan.Pa da je stanic recimo 500k opet ste napravili uzasan posao..

Aleksandar Trajkovic

pre 18 dana

Kolko vredi Saldanja? Kolko dobijate za njega? Igrac vredi kolko hoce da plate za njega.
C

Caozdravo

pre 18 dana

Više vrede ti dati procenti od 400 hiljada evra i vi to dobro znate.
m

motino

pre 18 dana

I Zvezda ide stopama, za Partizan, a skome češ da igras, u Europi, u Srbiji je Zvezda prejaka i suci itd, a u Europi rupa. Kamo li drzava Vučic baca pare, a nema uspjeha za toliko, milijuna od naroda pare. 😭😭🇷🇸
p

podesen

pre 18 dana

Ma zajebali ste Jevreje kao i Bahara sto ste,ko vas nezna skupo bi vas platio
K

Komentator

pre 18 dana

Ne znaš ni ti pravopis
p

podesen

pre 18 dana

Za lektora komentatora moja greska (ne zna).
K

Komentator

pre 18 dana

Svaka čast, vidiš da nije teško naučiti :)
j

jojo

pre 18 dana

Kad napisete nije odgovorio Milojevicevim zahtjevima pojedini fudbaler. Koji crni Milojevi zahtjevi koji je on strucnjak. Pravac Graficar i on i njegova pojacanja.
F

Fz95

pre 18 dana

Kako dobar posao? Izgubismo dva meseca i uigranu odbranu za bodo, još mu dali broj 15 i celo leto nas pravili budalama da može da nadomesti odlazak Draga i da je bolji od Drkušića, barem nek se potpiše autor teksta kome je ovo dobar posao ako ga nije sramota

Diego Milito

pre 18 dana

Ko ce ovom narodu ugoditi. Teralo ga 80% ljudi a sada zasto je prodat. Citajuci vase komentare coveka biste sludili. Stojic nije za Zvezdu to se videli , a prodat je za neki veci novac nego sto je uzet obrni okrenu na nuli smo sa njim, i sta sada hocete ? Jel dosao i Drkusic koga ste zeleli, u cemu je problem ? Spajic, Djiga, Drkusic i cetvrti lekovic malo li je ljudi smanjite bahatost
k

kurkuma

pre 18 dana

Ko će da igra kada se povrede dva od njih?
Z

Zauvek zvezdaš

pre 18 dana

Odgovor za kurkuma Pa ako pomno pratiš Zvezdu onda bi trebao da znaš da Zvezda ima još dva štopera, donedavnog kadeta a sada juniora Milosavljevića koji je na dvojnu registraciju u Grafičara gde igra utakmice a trenira sa prvim timom Zvezde i uvek u slučaju potrebe može da igra za Zvezdu i Degenek a koji se oporavlja od povrede i počinje da trenira sa ekipom prve nedelje septembra. U pravu je ovaj Milito, kukate kako je puno igrača na spisku, terate igrače kao što ste terali i Stojića i onda kada vam uprava ispuni želju opet ne valja i postavljate ovakva pitanja. Eto imamo 6 štopera, 4 u rotaciji i 2 za nedaj bože. Da li si zadovoljan mojim odgovorom?
p

podesen

pre 18 dana

20% TSC zaboraviste slucajno sponzori zvezdane.Dobar posao do mojeg.

Aleksandar Trajkovic

pre 18 dana

Izbaceno... Imas na telegrafu. Zato smo dali igrace
K

Koan

pre 18 dana

Ne izmišljaj, nikakvih 20% nije ni spomenuto u ugovoru. Čak i da jeste to je onda 80.000.€.Dakle, zarada je više nego pristojna.
S

Sport15

pre 18 dana

@koan Matematiko, matematiko… kako 20% od 1.400.000 iznosi 80.000 ?
R

RSB bot

pre 18 dana

20% od 1 400 000 je 280 000 Evra.. Ali u naprednoj Srbiji to nije tako
K

Kakav crni plus

pre 18 dana

Veljko Ilic, jedan od najtalentovanijih mladih golmana koje Srbija ima, vrednost mu je 3 miliona evra, vi se odričete 20 posto sto je 600 hiljafa u ovom trenutku, plus 50 posto Stanić njegova vrednost 1 milion evra što znači, ceo paket 2 miliona i 100 hiljada evra. Plus mladi igrač za dzabe.Cena nije 1.4 milona tu imamo rashod od 80 hiljada evra koje takodje dajemo TSC jer smo imali dogovor 20 posto od profita, profit 400 hiljada. I šta smo mi tu onda zaradili? Napišite lepo prodali Stojica i zdravo, koga farbate?
D

Dzigibau Mrnjau

pre 18 dana

Ovo ni u Menadzeru ne moze. Jedino ako na prevaru, pored svog, uzmes jos neki klub, pa tako prodas igraca. Inace jok.

ГОШЋА

pre 18 dana

Па зашто је дечко и довођен ако је продат након 2 месеца хахахахахахаха. Ово је комедија шта ради управа клуба и ако се овако настави не гине нам судбина ОФК Београда
C

Comi81

pre 18 dana

Pa da Mađija uzme proviziju...i to dva puta.
F

Fukljo

pre 18 dana

Klasičan trenerski igrač (Lazetić) Gde ja radim dovodim te moje je toliko od plate i svi zadovoljni! Dečko nema kvalitet za našu ligu,ali su ga Lazetići gurali kako valja!
S

Slavuj

pre 18 dana

Zašto ste ga dovodilii iz TSC? Stojković ga vodio na EP, postao reprezentativac, dali za njega milon i nakon dva mjeseca ga prodajete. Nema tu zarade samo gubitak jer ste se odricali procenata od golmana, dali Stanića, provizije menadžerima, porezi. Uzeli ste ga samo da ne pređe u Partizan, a sada morate napraviti mjesta za Zenitovog igrača Drkušića kojeg morate razigravati za njih. Vi ste Zenitov Grafičar, a zarada je presipanje iz šupljeg u prazno. Bitno je da novinari napišu kako ste eto i na njemu zaradili 400 k eura, a niste.
P

POP Zlatanov

pre 18 dana

sve vise mi se gadi nas fudbal...
S

Sima Arauho

pre 18 dana

Zasto da zaradi TSC kad moze Zvezda?!

angry_chainsaw

pre 18 dana

Bolje rečeno, Zvezda izgubila "pola" miliona, jer nekako imam ma umu dve stvari: 1. Ili su ga prodali za veću cifru, pa sklonili to od javnosti da bi rešili neke unutrašnje dugove (msm da sada nema ni pomisli niti šanse da pomisle na krađu, kada ih veliki šef gleda lupom pred ključnu utakmicu za nekoliko ljudi iz stručnog štaba FKCZ) 2. Po mom mišljenju, možda grešim, ali mislim da će se Stojić za godinu dana naći u nekoj od liga petice, za mnogo veće pare, što bi potvrdilo stavku broj 1., a naravno pošto će Makabi igrati LK (nemoguće je da TSC, sa do sada pokazanom igrom uspe da da tri komada Makabiju ili više od 3 gola, a da pritom ne primi nijedan gol) - što znači da ga je Makabi kupio sa razlogom - kako bi bio konkurentan tim u grupnoj fazi u LK, te prošao grupu i otišao što je dalje moguće ma ko se našao još u toj grupi (zamislite Paryizan samo u toj grupi kao prvi ili drugi tim - svr je jasno kao dan) - te poznavajući mentalitet jevreja, msm da se oni nikada ne bi zeznuli kada je u pitanju trgovina... Pa zašto niste prodali Degeneka, Rodića, Gobeljića i zašto Gobeljić i dalje prima platu u Zvezdi a ne OFK-u, mnogo pitanja, a premalo odgovora... Želim dečku svu sreću i da bude jedan od naših boljih odbrambenih igrača... P.S. Ako sada prodajete igrače da biste kupili levog beka za Evropu, onda je to ok posao - bilo ko mlađi iz naše lige, može i iz našeg podmladka, a video sam u našoj ligi nekoliko dobrih bekova na levoj strani (levonogih), koji u svojim timovima pružaju solidne partije, kako u odbrani tako i u napadu...

Aleksandar Trajkovic

pre 18 dana

Kakva LK?? O cemu ti igrace Le a Tsc lk kad ispadne?
S

Spa

pre 18 dana

Ne znam da li veće sramote postoji u transferima u poslednjih nekoliko godina?! Dovodimo igraca, reprezentativca, odigrao 3 utakmice, slovima TRI, od toga usao dva puta po poluvreme, ulazi u prajm, ima 26 godina, visok, stamen i igrao za jednu od boljih ekipa u ligi pritom. Kada je dolazio pre 2 meseca hvaljen na sva usta kao Maldini da dolazi, a sada stručnjaci procenjuju da nije za LS ili LE. Pa ko je??? Spajić?? Degenek??Leković?? Naser Djiga možda?? Ne razumem transfer politiku i logiku uopšte, jel hoće konačno neko da objasni šta se radi u ovom našem klubu i koliko duboko politika i kriminal seže?! Jel može neki novinar da malo 'pritisne' stručni štab da objasne ovu situaciju, a ne da se prihvataju ove gnusne laži koje klub plasira? Stojiću izvini
k

kikoman

pre 18 dana

Djiga i Drkusic jesu

Diego Milito

pre 18 dana

Svi ste ga terali iz utakmice u utakmicu, a i realno izgubljen je bio bas
L

Laik-laik

pre 18 dana

Pedantni stručnjsk je zaključio....pedantno doneo odluku u pedantnom trenutku za nas klub....i pedantno zaključio ugovor..,,

Dachorla

pre 18 dana

NA KRAJU ISPADE DOBAR POSAO ZA ZVEZDU! 'Osim 1.000.000 evra za Stojića dogovorili smo da Petar Stanić bude potpuno naš igrač, jer se Zvezda odrekla svojih 50 odsto od naredne prodaje. Prepustili su nam i 20 odsto od sledećeg transfera golmana i mladog reprezentativca Veljka Ilića.Takođe, u transfer Stojića uključen je dolazak omladinskog reprezentativca Andreja Petrovića“, govorio je ranije Janoš Žemberi.' Kraj vica. Jadni smo.
N

Nenad1246

pre 18 dana

Ovo ni amaterski klubovi ne rade.

Diego Milito

pre 18 dana

Seosku zadrugu ti ne hi dao da vodis. Budak da ti se da pokvario bi ga i ti nekog komentarises
j

jsd

pre 18 dana

Je li ovo FK ili trgovacki lanac. Formirajte agenciju koja ce da se bavi trgovinom na veliko i malo fudbalerima. Ima te li imalo srama kad vam pojacanja istrce na teren.
M

Mujagic

pre 18 dana

Kako bi u normalnoj drzavi za ovakve stvari neko odavno bio iza resetaka, ali avaj…kakva drzava, takav i sport i sve ostalo…
K

Kikurez

pre 18 dana

Ko placa senvaju? Sautemptnon ili Multikom?
s

sale brat

pre 18 dana

Znate sta vam je kontinuitet posle stojica gledace malog lekovica da utrape, Drkusic ako se pokaze dobro vraca se u zenit djiga ce svakako otici na zimu i onda cemo da slusamo pricu kad ispadnemo iz evrope kako je za dobru odbranu potrebno vreme i uigravanje a terza nas ... ko e moja zvezdooooo
D

Drvo

pre 18 dana

Uzet je kad nisu znali da li će završiti Drkušića, na kraju je ispao višak i prodat. To je odličan posao s obzirom koliko očajan skauting imamo. Situacija da nisu doveli Stojića, a izvisili za Drkušića, pa jurili nekog štopera iz Afrike bi bila baš stresna. Neki klub koji ima organizovan skauting bi to mnogo elegantnije odradio. Marinu priznajem samo Đigu što je izbunario, bukvalno niko za njega nije znao, a ispostavilo se kao odlično rešenje. Bukari i Hvang su bili već afirmisani igrači, Duartea je iskopao Miloje , video ga u Arabiji. Vrlo nam je loša skauting služba, i krajnje je vreme da Terza to sredi. Pogotke kao što je Điga bi morali da imamo bar jednom godišnje. Ulaganje u to se isplati koliko god da košta.
i

iz sljivika

pre 18 dana

Nemam komentar što se tiče Stojića, iskreno nisam ga gledao u TSCu a u Zvezdi i nije dobio priliku, a i kada jeste to je bilo na beku ili opet u nekoj suludoj formaciji. Ipak, drago mi je što odlazi on a ne Leković ili Điga. Uz Spajića(više za domaće utakmice a manje za LŠ) i Drkušića sa njima imamo sasvim pristojno popunjene štoperske pozicije. Ali fale bekovi. Ajde desnog i nekako, ali levo ili Rodić(jbg) ili neko ko će da glumi desnog beka.
Z

Zoran 91

pre 18 dana

Ako je ovo dobar poso onda svaka čast. Stojić je imao sigurno mesečnu platu platu 50000€, znači tu je naš koštao još 100000 € za ova dva meseca plus milion za otkup plus džabe tri igrača. Pa da su svi koštali po 300000€ to je 900000 € znaci mi smo za njega platili ukupno 2 milona eura a uzeli 400000 bas isplativ posao. To samo mogu da tvrde šibica ri Terza i Mrkela.
Ј

Јовиша

pre 18 dana

Вероватно је један зарадио а клуб као друштвено предузеће губи ли губи.
J

JAO ŠTA NAM RADE

pre 18 dana

Judeo-masonska zavera protivu naše Crvene zvIJezde.
D

DV91

pre 18 dana

Hahahaha, kakvi amateri! Uprava napolje!
m

majtora

pre 18 dana

UFFF kakvo pranj* novca... Iz TSC (Lazetic) u crv. U Makabiju je sad Lazetic.... Makabi igra EL u Beogradu u Pioniru... Ja bih reko da tih 400'000 evrica ne idu crv nego makabi nece platiti halu a covke stavlja u dzep...
&

&

pre 18 dana

Gospode Boze, kakvi ste vi teoreticari zavere
B

Blage veze nemaš

pre 18 dana

Čović nema veze sa fudbalskim klubom Crvena Zvezda. Kad pljuješ proprati prvo ko je čega presednik.
U

U Tem Denveru

pre 18 dana

Jos kad bi znao da ta dva makabija nemaju veze jedan sa drugim. Oba su privatni klubovi. Vlasnik fk je neki kanadski milijarder, a kk ima 5,6 deonicara…
K

Komentator

pre 18 dana

Hahahahaha ti si prs'o dečko, Žex Pantić ti je isprao mozak. Čuj ti njega, Čović umešan u to ahahahah
M

Majtora

pre 18 dana

@& e bas zbog takvih nam i propada fudbal. Maska na oci i teraj...
n

nonameeee

pre 18 dana

eee kakva nam je uprava... uh... kakve pijavice... kakve petljavine...uh...
K

Kocii

pre 18 dana

Ovdje su Terza i ljudi iz TSC-a uzeli dobru lovu ispod stola.
D

Drvo

pre 18 dana

Dali smo sve te silne procente, tako da smo na gubitku. Stanić i Ilić sigurno neće za dž iz TSCa
Z

Zvezdas1989

pre 18 dana

Zato uzmes igraca na pozajmicu sa otkupom,Videli iz uprave sta su doveli kiksao protiv Odzaka,sta bi mu tek radili ekipe iz LS.Umesto Djurica da guraju,tvrdim kvalitetniji igrac od Lekovica,dok Lekovic ima dobrog menadzera.A i nadam se da ovo znaci da Djiga ne ide,Djiga i Djuric bi bili odlican tandem
F

Fussballspieler

pre 18 dana

Leković ima tatu Nebojšu, bivšeg predsednika FSS, bivšeg političkog kadra i člana skupštine ili uprave kluba (ne znam tačnu funkciju ali znam da je u klubu). Negde sam naleteo na vest da je i Puma Rodrigez pred transferom u Severnu Ameriku. Zvezda počela da se bavi preprodajom igrača kao da ima plac sa polovnim automobilima a ne fudbalski klub. Ne bi me čudilo da se Seol i Dalsio u ovih par dana nadju na transfer listi!
s

serif nedaje

pre 18 dana

jeste, ali se ogresila o coveka sansu mu nije pruzila ej a verujem da ima kvaliteta palite se svi na Djihu Djihu da l sto nije nas il sto ja ne znam al ovaj je zadluzio da igra
П

Платите ме

pre 18 dana

Хааххааха, колико ли плаћа мађија ове текстове?
R

Rileman

pre 18 dana

Gde je po vama ovo dobar posao? Kako pisete gluposti stvarno ste sramota vise!
D

Dobar posao?

pre 18 dana

Jel ste vi u redakciji prsli svi kolektivno? Dobar posao 😂 odreknes se 50% Stanica, 20% Ilica i uzmes 400k. Gde je plata koju je primao celo leto? Gde je ono sto je dobio na ruke za potpis? Gde je provizija za menadzera?
M

Mister TIX

pre 18 dana

Sad je naš fudbal kompletan, imamo transfere i na mesec dana. Prvo uguran u reprezentaciju, i to za EP, pa Zvezda, i u istom prelaznom roku prodat...cirkus!
S

Spa

pre 18 dana

Neverovatno, najgora smo liga u Evropi. Ovde zvanično i javno možeš kriminalom i mesetarenjem da se bavis i uzivas u fotelji. Ovo što nam se u Evropi dešava nije slučajno. Bog postoji
R

Rubikova kocka

pre 18 dana

Brza zarada od 400.000 💶
з

зарадила више

pre 18 dana

него мој Партизан за две претходне године :(
G

Gost997

pre 18 dana

Ma svaka cast, 400 hiljada u danas njen fudbalu je preozbiljan novac, toliko ozbiljan da travu ne mozes sa njim da zamenis, terzic out, sto si ga dovodio ako ga prodajes posle mesec dana, koliko igraca je oterano a da sansu dobili nisu, ili im davana na kasicicu dok kojekakve buzdovane godinama tepimo bez ikakvog ucinka
G

Grupa JNA

pre 18 dana

Lider Stojic fiktivni transfer Piksijev reprezentativac 😂😂😂
D

Dex911

pre 18 dana

Ma kakav dobar posao za Zvezdu!?!Ovo je samo dobar posao za Terzica i TSC a Zvezda je OPLjACKANA. Dati milion evra,plus procenti od Stanica plus mladi reprezentativac za dzabe je kao sto napisah pljacka.Zvezda je opljackana,i to od strane sopstvenog rukovodstva
A

Aloo

pre 18 dana

Cuj dobar posao Jesmo li mi stocno preduzece pa da valjamo igrace z pare ? Hocemo kvalitet na pozicijama, spremne i dobre igrace. Cuj dobar posao doveli momka za prvog stopera pa ga oterali.
D

Daxxi

pre 17 dana

Pa vi i niste bolji od stocnog fonda vase igrace nece niko, nudite im raskid nece ni to, imas vest o vasem igracu Kanuteu koji nece iz kluba bez plata unaprijed, jer zna da mu niko nece dati takvu platu.
j

just

pre 18 dana

dobro,nece se vise pozivati za reprezentaciju sad ce Spajic biti pozivan mozda Djiga,Prucev,Annan i ostali domaci igraci
а

а заборавио си

pre 18 dana

Калулуа, Северину, Салдању, Захида...
n

ne lupaj

pre 18 dana

Stojic je pozvan dok je bio deo tscu
S

Sega89

pre 18 dana

Tu je dobro samo Terzi i nikome vise
K

Komentator

pre 18 dana

Jeste uzela, ali to se poništava s obzirom na to da je primio (valjda) dve mesečne plate koje nisu sigurno ispod 200k, što znači da ovde nije bilo profita. Srećno u nastavku karijere !!!
G

Gost1611

pre 18 dana

Jesi lud,ova cepanica ako je maks 500,000 mesecno imala i to je mnogo
D

Drvo

pre 18 dana

Stojić da ima dve mesečne plate od 200k? Ozbiljan si?
k

komaad

pre 18 dana

Ma milion evra mesecno

Steci Syto

pre 18 dana

ma da bre, 100k mesecno imao batica
T

Triton

pre 18 dana

Pa ako su mu 2 plate 200 hiljada onda mu je godisnja 1.2m ,nema sanse
4

400404

pre 18 dana

Mesecna plata od 200k? Gde ti decko zivis
m

majtora

pre 18 dana

Stojic je imao maks 300'000 godisnje. Dal si realan..Ako je on imao 1'200'000 godisnje, onda primaju Katai, Ivanic, Rodic i ostali 3 milke godisnje xD xD Kao drugo, ako iole malo nesto znas o finansijama i bilansu, drugo su plate a trece transferi..
K

Komentator

pre 18 dana

Ljudi, jel vi imate IQ manji od sobne temperature ? Nisam rekao da je imao samo 200k nego da sigurno nije imao ispod toga, razumete razliku ? Svakako da je realna suma oko 500k, ali kolika god da je, napisao sam ispravan komentar
K

Komentator

pre 18 dana

Pardon, realna suma je 100-200k, greškom sam napisao 500
S

Ssssts

pre 18 dana

Uzela ili izgubila?!?!