Komentari na vest

Na bombe iz Atine, PAOK odgovara antiraketnim štitom: Lovren stiže na Tumbu u pucanj

m

milo123

pre 5 dana

ovo ne bi bila bomba ni iz Liverpula da je direktno presao. Kiksara. Braca Grci ludji od Turaka sa ovim isluzenim fudbalerima. Imaju tu prednost da svi hoce da idu u Grcku, svima lepo dole. Dolaze maltene na turizam.
F

Facts22

pre 5 dana

Lovren i Vida su bolji štoperi nego što su srbi ikad kroz povjest imali ili što će imati!
V

Vidiću

pre 5 dana

ne bi mogli ni kopačke laštiti.
m

milo123

pre 5 dana

a ferguson kadar ne verue! :D
P

Plavi10

pre 5 dana

Samo su jednog imali boljeg a to je Vidio, ostali nule to se vidjelo po rezultatima.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 5 dana

Steta sto ne postoji neki vid regionalne lige, gde bismo igrali mi, Grci, Rumuni i Bugari. Trziste od minimim 40 miliona ljudi, takmicenje bi bilo jako kvalitetno.
@

@Vile sampion izraziti favorit

pre 5 dana

kud bas rumunjska, bugarska i srbija ne znaju lopte dodat
m

milo123

pre 5 dana

nekad ce i hrvatska tako biti 'bivsa' sila svetskog fudbala, prepricavace se o Modricu kao sto Rumuni pricaju o Hadziju, a Bugari od Hristu. To vreme ce doci jako brzo. (nemam nista protiv hrvata i hrvatskog fudbala, skidam kapu, ali kao sto Srbija vise nece biti teniska sila uskoro, tako ni Hrvatska nece biti u fudbalu nista vise do osrednje reprezentacije, spramo velicine i bogatstva, i naravno talenat ).
P

Plavi10

pre 5 dana

Srbija nikad nije ni bila teniska sila, da bi bijo sila moraš imati bar 3 igraca u prvih 10. Osim Djokovica nikoga više ostali cisti prosjek. A sta se tiče Hrvatske normalno da ce doci do pada, nismo mi Španjolci, il Francuzi. Tako je bilo i poslije Bobanove i Sukerove generacije al svejedno smo otišli skoro na sve EP i SP.
m

milo123

pre 5 dana

Srbija je itekako bila teniska sila, i u zenskoj (Ana Ivanovic i Jelena Jankovic su drzale prve dve pozicije) a i muskoj (Tipsa je bio u top 10 sa Nolom, a i osvojen je Dejvis Kup). - i sve to istovremeno. ;) Tako skup sport za tako malu zemlju - malo li je? :) Vazno da ste vi bili teniska sila. I idi malo na neke casove srpsko-hrvatskog prijatelju, imate sjajne pisce, od Krleze, Perisa do Jergovica. Citaj malo brate. Uzas.
P

Plavi10

pre 5 dana

Hahaha teniski sila. Jedino mozete reci za vaterpolo da ste sila.
D

DDF

pre 6 dana

Najveca bomba je dan kada je otisao iz Liverpula,Lovren i Minjole zajedno su postigli vise golova"protiv"Liverpula nego njihovi protivnici...treba da ljubi menadzera u zadnjicu,od rupetine kakve transfere i u kojim klubovima je igrao
M

Morning

pre 6 dana

Cela karijera prevara on i vida pola para da daju rakiticu i modricu....dodaj loptu njima i bez brige.... Klop ga je prvog oterao kostao ga je jedne PL svojim kiksevima cim je stigao vam dajk....druga prica
P

PAOKara

pre 6 dana

Defanzivaj je trebao da dodje pre kvalifikacija za LS.Toliko losih transfera,sa manje para je Paok mnogo bolje radio prelazne rokove.Sportski sektor je bas los,vec par godina.
D

Dejanii

pre 6 dana

Ja sam mislio da je on već završio karijeru. Kakva bomba , veteran ..
p

puzo mario

pre 6 dana

Pa vidiš on i nije bomba, on je ovaj.. kako ga nazvaše... aha da... antiraketni štit...
P

Pitanje

pre 6 dana

Da li bi bio bomba u cukarickom u 2024. Godini
g

gorostas

pre 6 dana

tu nam je nas Zilo faljijev fali samo jos kapiten Saso Lukic desetka nasa kappiten nas i jos Kalabic da dribla i sve super onda
T

Tln

pre 6 dana

Hahahaha...LEGENDO!!!
K

Komentator

pre 6 dana

Zilo ke izmislio fudbal za 70 posto igraca zvezdice
R

RokFelerii

pre 6 dana

Ne, ne... Kažu da do ponoći u PAOK, Olimpijakos, AEK i raspali Panatinaikos, stižu sledeći VRHUNSKI TALENTI, za koje je Mađija onomad odbijao ponude i od 10 miliona NEČEGA ( džaka kukuruza, cigli, plastičnih kesa ili plavih patlidžana) Pazi sad ta imena : - Veljko Nikolić zvani Maradona - Miloš Vulić - Željko Gavrić - Veljko Simić - Slavoljub Srnić ...... ......... ............ Nastaviti niz talenata!!! 🔴⚪ Klubovi gde igraju ove vedete su između ostalih: Đer, Omonija, Aris Limasol, AEL Limasol, TSC... Nešto mnogo Kiparskih klubova ☝️🤔 koji beše menadžer ima svoje klubove na Kipru, Pini Zahavi i njegov prvi operativac Falji Ramadani. Ko bi rekao, da igrači institucije sa budžeta, odlaze u te kvazi timove, koji služe za njePra para. #MađijoNašaNajveća🔴⚪

Bojan Urosevic

pre 6 dana

Da nađeš učiteljicu i da joj tražiš da ti vrati pare ili da pristane da se vratiš u prvi razred da ponovo učiš slova.
@

@

pre 6 dana

Druze dosadniji si od moje babe kada se svadja sa tosterom...