Foto: Reuters
Foto: Reuters

Murinjo posle spektakla na Gudisonu: Želeli smo pobedu pre produžetaka, ne terajte me da pričam o greškama

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.02.21. | 01:36

Portugalac i o razlozima Bejlovog izostanka iz protokola

Everton i Totenhem su režirali spektakularnu predstavu na Gudisonu koja će se dugo pamtiti. Devet pogodaka, sijaset prilika iz kombinovano 22 udarca u okvir i na kraju prvi plasman Karamela u četvrtfinale FA kupa od 2016. godine. Totenhem je bolje otvorio meč, stigao do prednosti pogotkom Sona, ali video blickrig domaćina i na kraju morao da se pomiri sa eliminacijom.

Izabrane vesti

“Igrali smo zadivljujuće kvalitetno kada smo imali loptu u nogama. Stvarali smo šanse od prvog minuta. Bili smo kreativni, igrali dinamično. Naravno u produžecima nam je opao nivo igre, ali to je nešto što se dešava u tom peridou”, objasnio je trener Totenhema Žoze Murinjo.

Nedavno oporavljeni Hari Kejn je ušao sa klupe u 53. minutu kada je domaćin vodio 3:2, a pola sata kasnije pri rezultatu 4:3 kapiten Sparsa je pogodio za produžetke.

“Hari je igrao oko 60 minuta, ostatak ekipe 120. Naravno da nismo želeli produžtke i da smo pokušali da se domognemo pobede u 90 minuta. Pokazali smo to od prvog minuta, demostrirali smo istu stvar i kada je bilo 3:3. Moji momci su konstantno pokušavali da pobede. To je fantastična stvar. “

Kao ni protiv Čelsija, Brajtona i Liverpula prethodnih nedelja, odbrana londonskog tima nije briljirala.

“Nemojte me molim vas terati da pričam o greškama koje smo pravili, zato što su bile očigledne i jednostavno se ne osećam prijatno da razgovaram na tu temu”, rekao je Murinjo.

Gereta Bejla koji je odigrao svega 230 minuta ligaškog fudbala ove sezone nije bilo ni u protokolu za duel osmine finala najstarijeg fudbalskog takmičenja.

"Imali smo utakmicu sa Vest Bromom u nedelju, nije igrao. U ponedeljak sam bio pomalo iznenađen kada mi je rekao da želi na skener jer oseća nelagodnost u mišiću. Iz tog razloga nije trenirao u ponedeljak. Onda je u utorak trenirao sa ekipom, a onda sam dobio informaciju da ipak želi da radi sa fizioterapeutskim timom da bi ojačao i otklonio problem sa mišićem. Zato ga danas nije bilo. Mislim da se ne radi o čistoj povredi. Više je reč o tome da nije 100 posto spreman", zaključio je Portugalac.


tagovi

TotenhemŽoze MurinjoGeret Bejl

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara