Romelu Lukaku (©Reuters)
Romelu Lukaku (©Reuters)

Mozzart promo kvote: Dvojka na Inter 1,75, poklon kakvog nigde nema!

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.12.20. | 10:44

Velikodušni smo i sa kečevima na Romu i Monako

Poslednji skroz lud dan u 2020, jer većina evropskih liga će na nikad kraći Božićni odmor, mada ipak odmor. Zato je za sve ljubitelje sporskog klađenja današnji dan i poslednji veliki izazov u kalendarskoj godini. I odsteri Mozzart kladionica praznično su raspoloženi, pa su pred vama danas i tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

VERONA – INTER, dvojka, 1,75

Izabrane vesti

Ne blista tim Antonija Kontea u poslednje vreme, ali što je ipak najbitnije – dobija. Vezao je već šest pobeda u Seriji A, a kako na proleće neće igrati Ligu šampiona sav će fokus Inter usmeriti ka prvenstvu. Verona igra iznad očekivanja, u zlatnoj je sredini, mada je umela da zakuva favoritima, pa je tako deklasirala Romu (3:0), savladala i Atalantu (2:0) i Lacio (2:1), a odigrala nerešeno sa Juventusom (1:1) i Milanom (2:2). Opet, ako Konte želi skudeto, a ništa više on trenutno ne želi, dvojka mora da dođe.

ROMA – KALJARI, kec, 1,42

Roma od sjaja do očaja. Da osam komada Bolonji i Torinu, pa onda primi četiri od Atalante. Paulo Fonseka svaki put kao šibicom zapali nadanja navijača Vučice samo da bi ih onda polio ledenjom kofom vode. Ali retko gubi bodove u serijama, a kako se za vikend opekao u Bergamu sada bi morao da slavi. Kaljari je bez pobede još od 7. novembra, mada je u tom periodu izgubio samo dva meča. Ipak, sva teža gostovanja je gubio bez jakog otpora, a za kec vredan kvote 1,40 vredi se potruditi.

MONAKO – SENT ETJEN, kec, 1,70

Dva Italijana, jedan Francuz za kraj. Prekinuo je Monako crnu seriju od tri poraza savladavši Dižon u proteklom kolu, a na stadionu Kralj Luj drugi padao je i Pari Sen Žermen. Pride, Sent Etjenu je pobeda nad Bordoom od pre dve nedelje jedina prvenstvena još od 17. septembra. Mada je umeo da namuči Kneževe i na njihovom bunjištu, ali to je je bilo u vremenima kada je igrao bolji fudbal nego sada. Mnogo bolji fudbal.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na svetu u Mozzartu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara