Vangelis Pavlidis (©AFP)
Vangelis Pavlidis (©AFP)

Mozzart promo kvote: AZ Alkmar 2,30, Union Berlin 2,05, Union Sen Žiloaz 1,75

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.05.24. | 10:24

Nigde nećete naći veće

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

To su jedinica na AZ Alkmar protiv Tventea u Erediviziji, potom kec na Union Berlin protiv Bohuma u Bundesligi i na slavlje Union Sen Žiloaza naspram Anderlehta u Župiler Pro ligi (sve susrete šampionata Belgije možete da gledate - i da se kladite - na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju).

Izabrane vesti

AZ Alkmar ostaje kandidat za mesto u Ligi šampiona. Ekipa Martena Martensa je trenutno četvrta na tabeli Eredivizije sa 58 bodova i pet poena zaostaje za trećeplasiranim Tventeom. Potencijalnom pobedom u današnjem meču nad direktnim rivalom vratio bi AZ u priliku da računa na "bronzu". ALkmar je slavio u poslednja dva duela, protiv RKC-a sa 3:2 i NEC-a sa 3:0. Tvente ima više nego uspešnu sezonu. Ekipa Džozefa Ostinga je tik ispod odličnih PSV-a i Fajenord, i samouvereno drži treće mesto. Tvente ima pet bodova prednosti u odnosu na AZ, što mu omogućava da ozbiljno računa na ulaznicu u Ligu šampiona. Ekipa se u poslednje vreme muči u gostima, gde je uzela samo bod iz tri protekla duela.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

UNION BERLIN - BOHUM (NEDELJA, 15.30), KEC 2,05

Union Berlin zauzima tek 14. mesto na tabeli nemačkog prvenstva. Našao se u veoma ozbiljnoj krizi igara i dugo nije mogao da pobedi. U poslednjih pet mečeva Gvozdeni su uspeli da uzmu samo dva boda. Union je u prethodnom kolu remizirao sa Borusijom Menhengladbah 0:0 na svom stadionu, a prethodno je nanizao tri poraza. Bohum je na 15. poziciji na tabeli Bundeslige, ali je inferioran od svog predstojećeg protivnika samo po dodatnim pokazateljima i ima jednak broj bodova. U prethodnom kolu Bohum je izborio pobedu, koja mu je značajno povećala šanse za opstanak. Bohum je na svom terenu savladao Hofenhajm sa 3:2 i slavio posle devet sušnih rundi.

UNION SEN ŽILOAZ - ANDERLEHT (NEDELJA, 18.30), KEC 1,75

Union Sen Žiloaz generalno ima dobru sezonu, ali je niz grešaka u najvažnijem delu turnira spustio briselski tim na treće mesto na tabeli. Ipak, postoji šansa da se Union takmiči za titulu prvaka Belgije. Union zaostaje samo bod za Anderlehtom i Klub Brižom, a u poslednja dva kola je slavio protiv Antverpena sa 3:0 i 4:1. Anderleht ima uglađenu i pristojnu kampanju, a ekipa Brajana Rimera je druga na tabeli sa 42 boda. Lider Klub Briž je ispred po dodatnim pokazateljima, dok treći Union zaostaje samo bod. AnderlehT je pao sa prvog mesta posle rezultata poslednjeg kola, remiziravši u meču sa Serkl Brižom 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara