(©Reuters)
(©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Roma 2,20, Hofenhajm 1,57, Rendžers 2,07!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.02.21. | 11:17

Nigde na planeti nećete pronaći veće koeficijente!

Elitne utakmice i redovna čast u Mozzartu.

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ovog četvrtka tri poklon kvote, kakve nećete naći nigde na svetu. Odsteri su bili široke ruke na susretima Lige Evrope.

Izabrane vesti

Ovaj četvrtak rezervisan je za Ligu Evrope i prve mečeve šesnaestine finala. Braga će u “Kamenolomu” dočekati Romu i trend dobrih igara i rezultata iz portugalske Primeire pokušati da prelije i na evropsku scenu. Roma se u Seriji A uključila u bitku za skudeto. Pod komandom Paula Fonseke Vučica igra dopadljivo i na gol više, kao prvoplasirana je prošla u nokaut fazu i cilja ulazak u završnicu takmičenja. Braga je kroz cilj prošla kao druga, iza Lestera, iako je bila poravnata sa engleskim predstavnikom. Igra iznad svih očekivanja u domaćem šampionatu, a protiv namazane Vučice aktivan rezultat pred revanš bio bi podvig.

MOLDE – HOFENHAJM (ČETVRTAK 21.00), DVOJKA 1,57

Iskoristio je Molde priliku koja mu se ukazala u grupnoj fazi. Arsenal je bio čistač, Dandok potpuni autsajder, a Rapid iz Beča glavni konkurent za prolaz. Promenljiva forma i raspoloženje austrijskog predstavnika pogurali su Molde do nokaut faze, a tu je norveški predstavnik na velikom ispitu. Hofenhajm je opravdao ulogu favorita u grupnoj fazi i ispred Crvene zvezde izborio prolaz dalje. Nemački tim godinama unazad igra atraktivan fudbal, a podatak koji uliva poštovanje je da je Hofenhajm u grupnoj fazi postigao čak 17 golova, a primio samo dva. Mogao bi nemački tim već u prvom meču da zakorači ka osmini finala i olakša sebi revanš.

ANTVERPEN – RENDŽERS (ČETVRTAK 21.00), DVOJKA 2,07

Policajci Stivena Džerarda su pravo osveženje. Seltik je potonuo, ali se u pravi čas digao Rendžers. Tim iz Glazgova ima sezonu iz snova, blizu je povratka na tron u Škotskoj, a odličnu sezonu upotpunjuju sjajna izdanja u Ligi Evrope. Četa Stivena Džerarda je kaznena ekspedicija i veliki favorit protiv Antverpena. Belgijanci su oberučke prihvatili poklone u grupi , imali su priliku i da završe na prvom mestu, ali je Totenhem ubacio u veću brzinu i poslao ih sa druge pozicije u nokaut fazu. Rendžers ne prašta greške, ugrabiće i najmanju priliku, a one su umele da se potkradu Atverpenu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu da budu najveće na svetu.


tagovi

najveća kvotaPromo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara