Robert Levandovski (©Reuters)
Robert Levandovski (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Poljsku i Nigeriju

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.06.24. | 10:34

Nigde nećete da nađete veće

Još nedelju dana je ostalo do početka Evropskog prvenstva u Nemačkoj, a selekcije sa Starog kontinenta igraju poslednje pripremne utakmice. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Poljsku protiv Ukrajine i Nigerije protiv Južne Afrike u kontinentalnim kvalifikacijama za Mundijal 2026. godine.

Izabrane vesti

Obe selekcije su učesnici Evropskog prvenstva i to su pravo izborili u baražu. Poljaci su bili bolji od Velsa, a Ukrajinci od Islanda. Komšijske selekcije su igrale prijateljski meč pre četiri godine, kada je Poljska bila uspešnija – 2:0. Sve oči Poljaka biće uperene u Roberta Levandovskog, napadača Barselone. Ukajina najveće nade polaže u ofanzivne igrače, Mihaila Mudrika iz Čelsija i tandem iz Đirone, Artjoma Dovbika i Viktora Cigankova.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

---------------

NIGERIJA – JUŽNA AFRIKA (PETAK, 21.00), KEC 1,60

Superorlovi su krenuli loše u novi ciklus kvalifikacija za Mundijal, imaju dva remija protiv Lesota i Zimbabvea. Južna Afrika ima pobedu i poraz. U Grupi C su iznenađujuće na prva dva mesta Ruanda i Benin. Počektom godine na Kupu afričkih nacija u duelu supersila u Africi, Nigerija je pobedila posle penala u polufinalu. Posle 120 minuta je bilo 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara