Komentari na vest

Mozzart Bet Prva liga: Spektakularni golovi GAT-a za tri boda u Zemunu

V

Vise nikad na stadion

pre oko 1 mesec

Bio sam danas na utakmici u Zajecaru izmedju Radnika iz Surdulice i Smedereva.Pretresan sam kao ratni zlocinac,ne smes nista da uneses na stadion (vodu,cigarete cak mi je doticni radnik obezbedjenja koji nije ni iz mog grada Zajecara,kao i svi radnici na stadionu rekao da kljuceve od auta ne smem da unesem nego da ostavim napolje u kesi sa ostalim flasama za vodu i cigaretama gde su svima uzimali iste.Jos gore je to sto na stadionu kad udjes nemas gde da kupis vodu,sok ili bilo sta.Dva sata kao u logoru bez vode po ovoj vrucini katastrofa.Na poluvremenu drug izasao ispred do auta da popje lek i kad se vratio vise ga nisu pustili da udje.Bruka i sramota
D

Djape45║

pre oko 1 mesec

Nije to bruka i sramota, tako je svugde u svetu. A kod nas je do skoro i moglo da se unosi svasta pa su onda sudije i igraci gadjani sa tribine sa cim je moglo, upaljacima, flasicama, itd. Onda je zabranjeno unosenje, cak ni ljudi koji prodaju na stadionu ne mogu da prodaju vodu nego samo grickalice.
b

baass

pre oko 1 mesec

Bas zanimljivo prvenstvo, bice dosta dobrih dvoboja. Ovaj GAT mi je bas antipaticna ekipa, nemaju puliku, stadion - imaju samo nekog mafijozu za gazdu. Napred Sloboda, napred Smederevo.
1

12344

pre oko 1 mesec

dejka nikolic, sa sve vicentijevicem, petrovicem, ratkovicem i ostalim pojacanjima kucama polako.
d

dexa24

pre oko 1 mesec

Grafičar prvi na kraju sezone...
K

Kimarica

pre oko 1 mesec

Voždovac ništa, nisu igrali?
L

Lalegale

pre oko 1 mesec

Bice zanimljivo ima dobrih ekipa