(©Starsport)
(©Starsport)

Mozzart Bet Prva liga: Spektakularni golovi GAT-a za tri boda u Zemunu

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.08.24. | 19:39

Remi u duelu Radnika i Smedereva – 0:0

Trajal je čudesno prošao kroz Srpsku ligu Istok, sa svih 30 pobeda se plasirao u Mozzart Bet Prvu ligu Srbije, ali u višem rangu se nikako ne snalazi.

Treće kolo – treći poraz. I čvrsto zagrljeno poslednje mesto na tabeli za klub iz Kruševca. Trajal je danas bio gost Radničkom u Sremskoj Mitrovici i oružje je položio još u prvom poluvremenu, kada je ostao sa igračem manje, a onda i primio gol – 1:0.

Izabrane vesti

Igrao se 16. minut kada je došlo do čarki na terenu nakon jednog nesmotrenog starta igrača Trajala. Potezao je sudija žute kartone, a Stanojeviću, fudbaleru kruševačkog tima, dodelio je crveni.

Odolevao je Trajal do finiša prvog poluvremena, da bi Obuja glavom sa peterca u 37. minutu pogodio mrežu i postavio konačan rezultat.

Zemun je i dalje bez pobede. Posle dva remija, usledio je prvi poraz i to usred Gornje Varoši. Bodove je odnela Mladost GAT – 2:0.

Vodeći gol za Novosađane postigao je Tanasin u 14. minutu i to ne sjajan način, uhvatio je volej spoljnim delom stopala i golman Zemuna Joksimović nije mogao ništa da uradi.

Taj rezultat je stajao na semaforu sve do pred kraj, kada je Jović u 90. minutu postigao još spektakularniji gol: sa ivice šesnaesterca je uhvatio volej i pogodio u rašlje, golman Zemuna je samo pogledom ispratio kako se fudbal zariva u mrežu.

U derbiju dana između Radnika i Smedereva nije bilo golova. Surduličani su meč završili sa igračem manje, ali Oklopnici nisu uspeli da tu prednost iskoriste.

MOZZART BET PRVA LIGA SRBIJE – 3. KOLO

Subota

Grafičar - Sloven Ruma 2:0 (1:0)

/Embup 10, Ajdar 47/

Javor - Inđija 1:0 (0:0)

/Stanisavljević 71/

Voždovac - GFK Sloboda Užice 2:0 (0:0)

/Furtula 87pen, Petrović 90/

Nedelja

Radnički Sremska Mitrovica - Trajal 1:0 (1:0)

/Obuja 37/

Radnik - Smederevo 0:0

Zemun - Mladost GAT 0:2 (0:1)

/Tanasin 14, Jović 90/

Ponedeljak

19.00: Borac 1926 Čačak - Dubočica

20.00: Mačva - OFK Vršac

***Kvote su podložne promenama



tagovi

Mladost Novi SadFK ZemunMozzart Bet SuperligaRadnik SurdulicaFK TrajalRadnički Sremska MitrovicaSmederevo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara