Komentari na vest

Možda u Partizanu i ima igrača, ali nema poverenja

J

Jelenko P

pre oko 18 sati

"STRUCNJAK" DULJAJ je procijenio da Aleksic nije dovoljno dobar pa su ga pustili samo da ga se rijese a ista spodoba je i Stjepanovica drzala u zapecku iako je na derbiju bio odlican( sto se Duljaju nikako nije svidjelo). Popovic je zrtva OCEVE POHLEPE (kao sto je bio slucaj i sa Zivkovicem) i tu klub nije nista kriv ( iz istog razloga mu je propao transfer u MILAN ). Sada se ponavlja prica i sa Mirceticem koga je Stanojevic precrtao pa je i on otisao besplatno u Radnicki Kragujevac. Ali se zato dovode " klase" poput Ovusua, Kalulua, Goha, Arijage i ostalih.
G

Gostza

pre oko 18 sati

Partizan nema ni upravu, a ni trenera kakvog bi morao takav klub da ima. Stanojevic ima u startu veliki minus, sujetan je, a i izgleda nema dobar odnos sa igracima, moguce da je los covek. Sto se izbora igraca tice, nije da ih Partizan nema, Partizan nema igru, a igrace ima. Bolji i sposobniji trener bi sa ovim igracima itekako napravio dobre stvari. Zasto su Stanojevicu bolji Grimaldo i Kalulu od Alekse Jankovica, meni nije jasno, ali i taj fudbaler je oteran, pa nije ni cudo sto su vec pobegli Vanja Vlahovic i drugi, a pobecice i Stjepanovic, Jovanovic, Roganovic i td. Neki ozbiljniji treneri bi to utrenirali i izbrusili, uklopili sa iskusnijim, ali ovakav- nema sanse. Zarko Lazetic je za ovog gromada od trenera.
v

v1ad

pre oko 20 sati

Na osnovu cega tvrdite da bi Matija Popovic, Vanja Vlahovic ili Mateja Stjepanovic bili ista bolji od Nikole Terzica, Jovica, Ninkovica pre njih ili Filipa Stevanovica koje ste toliko dizali u nebesa kao "bisere"? Partizan u "Zemunelu" nijje napravio igraca jedno 5-6 godina minimum.
A

Alan Brut

pre oko 12 sati

U tvojoj kuci je Grujic bio stvarno supertalenat... Prodat je Englezima i gde je sada, a ima 28 godina? Eto tako prolazi i Stevanovic....
M

Majka Srbija

pre oko 21 sati

Jel ti misliš da je Zvezda ovde (a veoma diskutabilno gde) zahvaljujući Terzićevoj pameti, stručnosti, poštenju i mudrom poslovanju? Ono, da promaši sud ume, to jeste.
@

@majka

pre oko 18 sati

To niko ne kaze, ali ti zivis u zabludi da je tvoj klub olicenje postenja...
S

Srbija Majka

pre oko 22 sata

Svaka prica na ovu temu je suvisna...jer klub tone sve dublje i dublje u krizu, a uprava igracki posluje sve losije i losije. Sa ovim nedoraslim strancima zele da se trkaju sa Zvezdom, koja je u ovom trenutku u egalu sa Benfikom. Naprosto porazavajuca politika kompletne uprave sa sportskim direktorom i trenerima koji su prodefilovali poslednjih 6 godina. Ako se vratimo 10 godina unazada...ono sto je Zvezda sada, Partizan je trebao da bude duplo jaci u ovom trenutku, jer kada su dominirali prvenstvom, a Zvezda se gusila u dugovima i problemima...Partizan je zivio na lovorikama ne realne slave, i nista nije radio da ambicije kluba prerastu taj nivo, i pokusaju da postanu dio Evropskog krema. Naprosto su radili stihijski i toliko da zadovolje sitne interese navijaca (domaca titula). U tome je i kljuc situacije u kojoj su se nasli...jer je brzo klima pocela da se mjenja, a Zvezda slobodno receno uz pomoc drzave izasla iz duznickog ropstva, i postavila zdrave temelje u vidu jasnih ciljeva i oporavka kluba. Prva stvar koju su uradili je bila promocija mladih igraca, i njihova prodaja, koja je u tim trenutcima u vidu Rajkovica i Grujica, bila slamka spasa...a onda se krenulo u vracanje nasih igraca kojima je karijera krenula nizbrdo, a imali su talenat i prije svega osjecaj za klub iz koga su ponikli, ko rak po korak oporaviki i podigli kkub iz pepela. Zato ako ima imalo jos pameti i znanja, jedini izlaz je omladinska skola, i forsiranje mladih igraca...inace ce ovo zavrsiti sve u sljepoj ulici bez izlaza.
M

Mutommbo

pre oko 21 sati

Tako je. Mali Petković je mnogo pokazao u Napretku ove sezone, zatim i Mirčić deluje solidno u Radničkom. Stepanović ličeo na fudbalera protiv ZVEZDE, dok ovi stranci su pravi krš u Partizanu. Šćekića da ne pominjem koliko ništa ne zna.
Z

Zgb

pre oko 19 sati

I prošle sezone u Novom Pazaru bilo nekoliko bivših igrača iako neki već matori duplo su bolji od trenutnih na istim pozicijama u Partizanu .Rasterano sve sto valja ,Natho jedini iz poslednjeg sastava koji je licio na Evropski obično ulazi sa klupe ili izlazi kad vodimo kao na poslednjem meču.
R

Razvodnimo

pre oko 22 sata

Znavi suma sumarum gore navedeni bi u Partizanu bili vedete i igrali LS protiv Kijeva i pravili bi im decu a zavrsavaju i Sanderlendu i razvojnom timu Atalante. Ono kad trazis alibi za sve tako je to. A nijedan nas klinac pa i stariji igrac vec godinama ne pravi karijeju igde vec stagnira. Mozda mali Nedeljkovic. Pa pogledajte gde sve bio Pavlovic i lomatao da bi tek sad dodao do Milana koji nije kao nekadasnji kvaliteta. Ili Milenkovic tek sad u Notingemu dodje. Mi jednostavno nemamo igrace koji su neko i nesto cak i za domacu ligu. Pa nama se 80% mladih vec vratilo posto Evropi nisu mogli igde ni po Austriji i Belgiji. U bivsoj Jugi jedan klinac uspeo da dodje u prvih 11 u 20 godina i Zvezdi i Partizanu ostalo bili vukovi od 23 27 godina proseka.
P

Pfc s

pre oko 19 sati

To je jedan od višedecenijskih problema našeg fudbala igraci su ranije odlazili tek sa 28 godina.Sada jedva punoletni uvaljuju ih menadžeri pa i da nisu talenat guraju se ispred pravih talenata samo da se prodaju ,mogu samo da zamislim da su od Mitrovica do Kalabe sve generacije ostale u Partizanu bar do 22 ili 23 godine kakve bi rezultate imao.
S

Soko

pre oko 22 sata

Drzava ima dve firmrme priblizno istih sposobnosti dovodi svoje kadrove u obje firme. zzNakon deset godina jedna firma porasla nekoliko puta a druga pala nekoliko puta.Sta to znaci.
N

Neshvatljiva tisina

pre oko 22 sata

Vanja Vlahovic,Matija Popovic,Andrej Popovic su mogli biti bonusi i buduci veliki izlazni transferi Partizana a otisli su iz kluba bez ozbiljne sanse da se dokazu a kvalitet pokazuju u Italijanskoj ligi koja je neuporedivo jaca od nase lige.Ko je odgovoran za ovakve propuste?
S

Slucajno

pre oko 22 sata

Pratim te omladinske lige i znam da je rec o kvalitetnim momcima .Bolje da su dali sansu njima nego sumnjivim strancima za velike pare od kojih Partizan nema koristi…
u

ujka zitko

pre oko 23 sata

dele sudbinu sa bratskim dinamom 🤣🤣🤣 hahahahahah
T

Titula 1946

pre oko 23 sata

Terzić je i pored duga od preko 50 miliona u dva prelazna roka angažovao ukupno 25 novih fudbalera, najavio je bez imalo skromnosti da će Crvena zvezda narednih pet godina biti šampion Srbije. Svakome je bilo jasno da sve u Crvenoj zvezdi peku šest Partizanovih titula u nizu i da su u Ljutice Bogdana odlučili da na silu vrate sve na “staro”!
p

prc

pre oko 22 sata

Pusti ti zvezdu ne navijaš za nju nego ti se pitaj kako je partizan u dugovima prodavao je dobro igrače a uvek je siću ulagao u nova pojačanja zvezda je bar prodala igrače za daleko više novca u ta dva prelazna roka nego što je platila nova pojačanja
Г

Горан Гоги

pre oko 22 sata

Титула 1946@ А значи Звезда је ипак крива за пропадање партизанке али када је Звезда пропадала Партизан са тим није имао везе или????
G

Goran gogi

pre oko 22 sata

Nije kriva Zvezda ali je sastavni deo recepta. I nije samo Crvena zvezda ostajala bez titule, nego u vječitim derbijima nije mogla da dođe do boda, a kamoli pobijede, a u kvalifikacijama za evropske kupove redovno je takmičenje završavala već u julu i na taj način dugovi kluba su rasli iz mjeseca u mjesec, ali se njihova visina krila i od Vladana Lukića i Ivana Adžića bilo je nemoguće saznati koliko oni tačno iznose.
T

Tačno

pre oko 22 sata

U Zvezdi nikada nije bilo Partizanove uprave. To što su radili, bio je uspeh kompanije Lukić, Adžić, Vesić, Čović, Terzić (predsednik FSS). Ovi su u Partizan dovedeni sa ciljem da Zvezda bude prva.
@

@tacno

pre oko 21 sati

Sve dok verujes u tu bajku vama nece biti bolje... Usput, Petric, Duljaj, Nadj i Stanoje su veci grobari nego sto ti mozes ikada biti a ti tako oivicen verujes da su tu radi urusavanja kluba koji vole vise nego sebe... Limitiran si, ne mozes razumeti...ti verujes slepo samo u ono sto "legenda kluba" Zeljko Pantic kaze...
u

ujka zitko

pre oko 23 sata

dele sudbinu sa bratskim dinamom 🤣🤣🤣 hahahahahah

Istina

pre oko 23 sata

Pišete da nisu dobacili do prvog tima usled procene različitih klupskih struktura. Zvuči diplomatski, čak i romantično. Što lepo ne napišete istinu da su to menadžerske strukture, a ne klupske. Partizan u zvaničnoj formi udruženja građana služi privatnim interesima uz uslov da Zvezda bude prva.
@

@istina

pre oko 21 sati

Jeste, zvezda preko menadzera rasteruje vase najvece talente....🤣🤣🤣🤣 sta sve covek ovde moze da procita... A kad su cvetale ruze, kad ste uzimali titule, cak i tada su vam Nastasic i Sulejmani otisli za sicu a cela Srbija je znala kavi su potencijal bili.... Jel i tada Zvezda bila deo zavere?
2

234567

pre oko 23 sata

Daj bre vise nepisite o ovom klubu, to nije Partizan, to je bezimeni klub u stecaju kojim mesetare Vazura, Vucelic, Stanojevic, Ilijev, i NEKO IZ SENKE. NIJE TESKO POGODITI KO

xd

pre oko 23 sata

skoro cujem da je zvezda za nekog klinca iz partizana od 14-15 god, platila trening kompezaciju dala mu stipendiju od nekoliko hiljda eura .
D

DP

pre oko 23 sata

Kako crveno-beli mozgovi ne shvataju da je licenca plaćana da bismo došli u potpunu zavisnost od vođe. Pritom, instalirana uprava, umesto da zaradi od pobrojanih talenata, daje pare za polovnjake i još više ukanaljuje klub, koji onda mora da moli vođu za milostinju
P

Pedja108

pre oko 23 sata

Da, evo Pavlovic veliki talenat. Juce se istakao protiv Liverpula, gde je kriv za dva od tri gola. U reprezentaciji preko njega primamo 70% golova. A evo ima Partizan i reprezentativca Djordja Jovanovica, koji ni u Partizanu nije prvotimac.
l

lzzzr

pre oko 23 sata

Bez njega u reprezentaciji ne bi videli ni SP ni EP, ne kaki ljubi te brat

Bojan Urosevic

pre oko 22 sata

Što lažeš kao da niko nije gledao utakmicu kad krivci za golove golman Menjan i Tomori
i

istinaa

pre oko 24 sata

Prosecan navijac nkp ima inteligenciju na nivou kisne gliste zato im se sve ovo desava
S

Severac

pre oko 24 sata

Pošto prosečan navijač sedi na svim mestima u upravi, i na mestu trenera. Ne laprdaj. Vama dok su prosečni navijači vodili klub(Džajić, Vesić, Piksi, itd) ste bili u dugovima 50 miliona evra i konstantno drugi u ligi, evropu niste na TV-u videli.
V

Vidljivo

pre oko 24 sata

Prisecan navijac nk partizan ima inteligenciju sobne temperature
М

Марлоне

pre oko 24 sata

Чак и овако разваљен Партизан има талената, али им не дају да игра и Управа их истјерује из клуба. Партизан хоће да буде конкурентан Звезди, а не може, па се протеже више него што је дугачак, доводи се море странаца, од којих тек по који покаже квалитет, а онда се и ти продају или испод цијене или раскину уговоре због неспособне Управе, која им не даје плате. Партизан треба да заборави на титулу три наредне године и окрене се продукцији и афирмацији играча из сопствене школе, са тек по којим странцем. Али неће, управа ће опет да форсира старо, задужује клуб и уништава омладинску школу. Врхунац тога рада видимо већ задње три године, кад колабрирају.
M

MEGVAJA

pre 1 dan

Kalabić srpski Megvaja
l

lzzzr

pre oko 24 sata

A sta je Erakovic sto ga niko nece? Primio 4 od Monaka, dobija crveni karton u Ruskoj ligi...hahahahah a ovde se ismejava Pavlovic sto primio 3 od prejakog Liverpula.
V

Veljko9

pre 1 dan

Vanja Vlahovic i Matija Popovic su mogli biti bonusi 5godina, isto otisao i Andrej Popovic u Veronu.. sramota!
r

realnost

pre 1 dan

Dosadni ste sa tekstovima, napišite SLOVIMA ko je kriv i zašto je ovako u Partizanu. Objavite bar jedan komentar od deset i bocu zadovoljan. Zasto ne puštate istinu na videlo? Kome to smeta?
M

MileCar

pre 1 dan

tzv pravilo o dva bonus nije nametnuto, kao sto autor tvrdi, vec je izglasano od strane svih srpskih klubova u srpskoj Super ligi
S

Severac

pre oko 24 sata

Pravilo o dva bonusa je priznato 10 dana pred početak sezone. Takođe je, na polusezoni, doveden novi sudijski delegat za Superligu, dalje da ne pričamo. Povraćaš dezinformacije.
G

Gorostas 2

pre 1 dan

Čekaj čekaj da se nama vrate Sašo i Žilo, oni su magovi na fuzbal. Ostaće Zvezda bez titule.
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ubaceni elementi Ivica i Stanoje 🤣🤣🤣 Hahahahahahhahaha
A

Advokat

pre 1 dan

Za svakog pametnog jasno je da su ubačeni elementi Vazura i Vucelic. Prvi bez ikakvog radnog iskustva, drugi bez iskustva u sportu, obojica dokazani navijači drugog kluba i postavljeni direktno od strane vrha vlasti. Sve je jasno za većinu koja je normalna. Za ujku nažalost mora da se crta jer je intelektualno oskudan.
@

@advokat ali lazni

pre oko 20 sati

Posto su Vazura i Vucela dokazani navijaci Zvezde (kako ti tvrdis), daj bar jedan dokaz? Dokazi da pricas cinjenice, ubedi nas da nisi samo plitak...
@

@Dick Advokat

pre oko 20 sati

Vucela je u partizanu preko 20 godina...slobodno proveri informaciju. Hoces da kazes da je Zvezda sa "vrhom drzave" toliko lucidan potez povukla i ubacila vam insajdera 20 godina unapred? Druze, vidim da bi voleo da si pametan...ali zelje su jedno a realnost nesto drugo... bice da si ti najoskudniji, da ti kazem tvojom terminologijom... Kakav 🤡
P

Pojeo vuk magarca

pre oko 19 sati

Nije vazno toliko koliko je dugo u klubu ko zna ko je sve u klubu za koga niko živ ne zna kao ns primer niko ne zna ko je domar domar ili cistacica u Partizanu.Problem je zasto je on na toj funkciji toliko dugo sa takvim rezultatima zasto takvi ljudi umesto da odgovaraju za svoje mutne poslove ostaju u svojim foteljama i nikom nista ko je odgovoran za to.
@

@pojeo

pre oko 17 sati

Ne sporim to, ali prica da je on osvedoceni zvezdas implementiran u klub je ravna budalastini... To je isto kada bih ja rekao da su Lukic i Piksi bili ubaceni na funkcije u Zvezdu od strane Partizana kako bi je ugasili i krali lovu...
G

Gnu

pre 1 dan

Živo me zanima da li ovaj Joksić ima problema sa probavom?
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ubaceni elementi Ivica i Stanoje 🤣🤣🤣 Hahahahahahhahaha
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ubaceni elementi Ivica i Stanoje 🤣🤣🤣 Hahahahahahhahaha
C

Cvrcprc

pre 1 dan

Zna se ko nemoze pobediti bez penala i isteranog igraca a nespominjete PSZi sesticu
U

Ujka Zitko

pre 1 dan

Penaltizan i dinamo braca po devetki a ne samo po mestu osnivanja 🤣🤣🤣
A

Advokat

pre 1 dan

Za svakoga normalnog činjenice navedene u tekstu govore da je u pitanju vid sabotaze kluba preko ubacenih elemenata. Pošto se zna ko je postavio ubačene elemente (npr gen. seka Vazuru) vrlo je jasno ko stoji iza sabotaze.
r

rrrr

pre oko 24 sata

Stoji aktuelni rezim koji zvezdi nije hteo da uplati licencu a vama je redovno uplacuje.Dok vam deda natko uzima milionce godisnje,ne kukumavcite.
C

Cvrcprc

pre 1 dan

Sta je vama jel vi vidite Partizan kojeh ima dobrog igraca lopovska uprava ga proda samo da Partizan propada
U

Ujka Zitko

pre 1 dan

Penaltizan i dinamo braca po devetki a ne samo po mestu osnivanja 🤣🤣🤣
G

Grobarri

pre 1 dan

Stanoje Samrok odlazi
U

Ujka Zitko

pre 1 dan

Penaltizan i dinamo braca po devetki a ne samo po mestu osnivanja 🤣🤣🤣
Г

Горостас

pre 1 dan

Фали десетка репрезентације Сашо Луча Лукић.
Г

Горостас

pre 1 dan

ЈЕДВА ЧЕКАМ РЕПРЕЗЕНТАТИВНУ ПАУЗУ. УЖИВАЊЕ ЈЕ ГЛЕДАТИ ЖИЛА ЛУЧА КАЛАБУ .... УСКОРО ЋЕ ИМ СЕ ПРИДРУЖИТИ И ИЛКЕ ИЛИЧ. ПРЕВЕЛИКИ ЈЕ ПАРТИЗАМ. ХВАЛА ЗА УСОЕХЕ ИГРАЧА ПАРТИЗАМА У РЕПРЕЗЕМТАЦИЈИ. ПОСЕБНО ХВАС ЖИЛУ ОМ ЈЕ НАЈДУЖЕ ТУ. КАЛАБИ ХВАЛА ЗА СВЕ УСПЕХЕ. А ЛУЧА ЈЕ ПОНОС САШО НАША ДЕСЕТКА СРБИЈЕ.
G

Grobarri

pre 1 dan

Stanoje Samrok odlazi
Г

Горостас

pre 1 dan

Михајла Илића морате звати у А селекцији Србије иначе не мислите добро Партизану.
Г

Горостас

pre 1 dan

Већ је кренуо Илијев рад, сада креће још јача кампања убацивања играча из Партизана у репрезентацију јер једино тако могу да им подигну цену, као уосталом годинама што раде. Посебан рецепт Илијева, Бјекина је то школица.
S

Severac

pre oko 24 sata

Pošto na štoperima imamo i te ostale, mnogo bolje Srpske igrače, i na špicu takođe, imamo mnogo boljih, a za sredinu terena da ni ne pričam. Ti momci koje ti ovde spominješ se lome da naprave nešto u reprezentativnom fudbalu, uprkos raznim Lazićima, Radonjićima, Ilićima, Jovićima, a uostalom, osim te četvorice u reprezentaciji ni nema standardnih iz vaše "škole" fudbala, poznatije kao "Kupićemo ga kad napuni 17-18".
G

Gorostas

pre 1 dan

TO JE TO. IDEMO U REPREZENTACIJU TROJICA. VIDIMO DA NE VALJAJU ALI MOZDA VALJAJU
N

Nidza Erceg

pre oko 21 sati

Švrćo bolan, daj ne zajebaj....
G

Gorostas

pre 1 dan

KAKO NEMA TU JE REPREZENTATIVAC MIHAJLO ILKE ILIC
n

napolje uprava

pre 1 dan

Uz dužno poštovanje prema svima, zašto su u Partizanu: Antić, de Medina, Živković, Ščekić, Arriaga, Kovač, Owusu i Goh? Zašto u klubu nisu: Nastasić, Savić, Brašanac, Jovetić i Uroš Đurđević? Zašto su u klubu i dalje Vučela i Vazura?
G

Gorostas

pre 1 dan

Platice SNS kada dodje Ostoja
Đ

Đon Stanoje

pre 1 dan

I posle neko prodaje pricu kao Stanoje voli Partizan, oseca klub, trazi da dovode decu kluba, pita omladince kakav bilans imaju u derbijima mladjih kategorija, gleda svaku sitnicu, omladinska skola na prvom mestu. Epilog: dovodi Kovaca bivseg omladinca Zvezde, navijac Zvezde, hoce da dovede Romanica bivseg omladinca Zvezde, navijac Zvezde, ovo mu je treci mandat u Partizanu, a ne drugi kao sto pokusavaju da predstave, ne znam iz kog razloga, u ovom i u prethodnom mandatu sansu od mladih igraca dobio je Nemanja Jovic kao menadzerska kombinacija Marka Lomica, buduceg direktora skole, na kraju zavrsio na nekih 6 meseci u Estorilu, klubu sumnjivih finansijskih radnji, na kraju otisao u donji deo tabele UAE Lige (ne Saudijske, vec Emirati). Jos ako je istina da godisnje kao “trener” ima 700.000 evra platu…
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 1 dan

Golman da ostane, a da se dovede 10 novih startera i barem 3 odlične rezerve. Za rotaciju da ostanu Ilić, Mujakić i Zahid. Svi ostali, što se mene tiče, mogu da idu, a nadam se da će prvi iz kluba otići Vučela i Vazura.
F

Fudbalista

pre 1 dan

Verujem da je novinaru poenta teksta bila u delu naslova... u MOŽDA. Za početak treba da ode uprava, jer ona jedina ne radi u korist kluba. Ostali se (kao) bore. Posle treba promeniti kompletnu ekipu koja vodi mlađe kategorije i ostaviti ljude koji su se već dokazali u vreme dok Trbojevića nisu oterali ovi iz uprave. (gle, opet oni). Posle treba da ode Stanojević sa svojom ekipom, ali sam da podnese ostavku. E, kad sve to bude rešeno - onda nek nam je Bog u pomoći, jer odavde gde smo samo on i može da nas izvadi.
G

Guh

pre 1 dan

Muk u zagrebu vraija se ivica
D

Dragan Z.

pre 1 dan

Radost u Tirani, bratski klub koji je prvu utakmicu odigrao u Tirani igra protiv Benfike u LS.
C

Cankar

pre 1 dan

Pa nije ovde reč o zvezdi i vašim Robijem...Komarovi sledbenici!
G

Guh

pre 1 dan

Muk u zagrebu vraija se ivica
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

ko to cetvrtom je ispred ekrana i gleda zvezdu velikana 🤣🤣🤣
G

Guh

pre 1 dan

Muk u zagrebu vraija se ivica
X

X

pre 1 dan

Admine zašto objavljuješ ove mučenike koji leče svoje frustracije po komentarima? Isto bih rekao i da se pljuje Zvezda. Sleparija bez dinara u džepu leči svoje psihičke probleme
G

Guh

pre 1 dan

Muk u zagrebu vratija se Ivica
U

Ujka Zitko

pre 1 dan

Franjo ustani i sredi stvari u nasem nogometnom klubu
T

Trebunjac

pre 1 dan

Povoljno prodajem Katanac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
J

Just

pre 1 dan

Stanojevica prvog oterati pa onda sve ostale
M

Milence Pilence

pre 1 dan

Pa gde ste danas našli da pišete o Partizanu🙈😉....Od toliko fudbalskih dešavanja ovih dana,Vi našli i plasirali sporedni tekst,da žvacimo i meljemo u komentarima!!! 🤭🤪🤣
j

just

pre 1 dan

Goh,Kalulu,Kerkez,Kanute,Ovusu igraci za opstinsku ligu
S

Sima Arauho

pre 1 dan

Partizan ima igraca ali nema trenera.Najveci uspeh u karijeri Aleksandra Stanojevića je ulazak u LŠ.I to je uradio samo jednom.A sta je jos uradio?!Ispao od Šamroka,zadržao se u PAOK-u 40 dana,izgubio od Flore iz Talina,tri puta ispao iz Evrope bez grupne faze,u predhodnom mandatu od 7 derbija dobio 0!JESU LI OVO ČINJENICE?!A sada da vidimo sta je ovaj tim koji njemu ne valja uradio prosle sezone:pobedio najskupljeg trenera u istoriji fudbala u Srbiji 2:1 i urucio mu otkaz,bez trenera preživeo derbi sa igračem manje,naterao Klarka Kenta da priča o nekakvom "hibridnom ratu",vodio do '90 minuta u derbiju dok nije zatvorski cuvar priznao gol posle faula i izmislio penal za pobedu.JESU LI OVO ČINJENICE?!JESU.
j

just

pre 1 dan

Stanoje i Miloje trenerski blizanci nigde ne mogu da vode klubove van svojih miljenica drzave
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Svi da odu Ivica da se vrati 🤣🤣🤣🤣 hahahahahah
T

Trebunjac

pre 1 dan

Povoljno prodajem Katanac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Sad ce Ivica sve to da posloži 🤣🤣🤣
P

PUNE TRIBINE

pre 1 dan

Uprava napolje.
U

UPRAVA NAPOLJE

pre 1 dan

Vredi li komentarisati igrače dok su u klubu Vučela i Vazura?
n

niko bitan

pre 1 dan

Partizan se nekad blamirao svake godine, sad svake nedelje! 😂😂😂
L

Ludi Džoo

pre 1 dan

Da nema dece Partizana, reprezentacija Srbije u svakom sportu bi bila banana država na nivou BiH otprilike. Teško je i nabrojati koliko je Partizan izbacio reprezentativaca koji su nosili Srbiju ka medaljama
7

7.1.1989.

pre 1 dan

A ti ipak probaj, ali bez pominjanja onih koje ste uzimali drugim klubovima pa ih tretirali kao domaće produkte poput Pijetlovića, Prlainovića, Mandića, Bogdanovića...
m

marko876

pre 1 dan

Ima igraca, nema fudbalera...
S

Sigurno istina

pre 1 dan

U Teleoptiku roditelji placaju klubu da njihova deca igraju, Naravno da nema talenta, jer se sve svodi da pare dodju a deca prodju. Deca koja imaju talenta mozda bi mogli da donesu nesto klubu, ali su sklonjena sa strana ili sede na klupi, te gledaju ove sto imaju lovu kako igraju fudbal.
M

Mitros

pre 1 dan

Džabe talenat, otac Matije Popovića traži milione samo za njegov potpis ugovora. Šta tu Partizan može? Eno sad mu je odlično u B timu Napolija sigurno. Vanja Vlahović ima 20 godina i nula seniorskih utakmica odigranih u karijeri, kakav bre omladinski fudbal i B timovi, pričamo o igraču koji je debelo punoletan i tri godine stariji od Jamala i samo malo mlađi od Belingema, Musijale. Sve su to prazne priče, ova uprava je najgora u istoriji Partizana sigurno ali to ne negira činjenica da 90% mladih igrača biva upropašteno zbog menadžera i alavih neuspešnih roditelja.
a

arroyo

pre 1 dan

opet joksina šizofrenija, prvo je bilo "svi da odu ne bi bila greška" pa "ko su ovi i šta rade u partizanu" a sad smo uzeli terapiju pa cvrkućemo da su ipak igrači dobri. Jadni mi sa ovakvim "novinarima"
V

Vušan Vule Dujošević

pre 1 dan

Ne vidim šta gubi srpski fudbal gašenjem fk partizana..Pozdrav iz Transilvanije od mog gospodara Grofa Drakule.
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ivica se vratija ko Sime hahahahahaha 😂😂😂😂
m

mirko mirkic

pre 1 dan

Dobro je da neko napisa nesto za Aleksica,niko da ga spomene da covjek pomisli da je neko zabranio,ja kao laik sam gledao prosle godine pripremnu utakmicu i video da decko zna fudbal.
N

News

pre 1 dan

Aleksic je dete Cukarickog gde je proveo 8 godina I a u Partizanu je bio samo godinu I po.
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ofku blokirali odma posle pobede niko ne sme da dirne mezimicu partizanku 🤣🤣🤣
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

A ajaks kadar nevera 🤣🤣🤣🤣🤣 Hahhahahahah
T

Trebunjac

pre 1 dan

Povoljno prodajem Katanac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Ko to sedi pored ekrana i prati zvezdu velikana 🤣🤣🤣🤣
P

PzKM

pre 1 dan

Jovanovic- Stojkovic, Ilic, Markovic (Nastasic), stranac- Stjepanovic, ??? (Kanute)- ???, Zahid, ???- ??? (Saldanja).
S

Svaka čast

pre 1 dan

Bravo za tekst!! Uprava je ZLO!!! Mali Stjepanovic odigra derbi na jna sjajno sa Belicem, 2-1 za pfk. Od tada je sklonjen. To valja tako mora iz nekog razloga.
T

Trebunjac

pre 1 dan

Povoljno prodajem Katanac 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
S

SMEJURIJA SA MALIM KLUBOM

pre 1 dan

Ultra talenat Kalaba zbog kojeg ce Milano da ostane bez lige sampiona naredne sezone ahahahahahahah
P

Pera iz DDR-a

pre 1 dan

Umro Toto Skilaći
U

Ujka Franjo vrati se

pre 1 dan

Najgori zagrebacki klub posle Zagreba i Lokomotive ahahhahahah
P

Penaltizanka

pre 1 dan

Nogomet vise ne pratimo sada samo pratimo samo Rukomet 😂😂😂😂😂
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Nema igraca Ima Nogometasa Hahahahahhahahah 🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Najbolja skola posle Ajaksa hahahahhahaah 🤣🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Žitko

pre 1 dan

Niko ne moze da zabrani Upravi NKP da se sprda sa komsijama malim ahahahhahaha 🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Zitko

pre 1 dan

Sad nasa Partizanka osvaja sigurno Evropu 🤣🤣🤣🤣