Komentari na vest

Možda treći pokušaj bude srećan: Tandem Haverc - Saka pokrenuo Arsenal u novu ofanzivu na titulu!

C

Come On Arsenal

pre oko 1 mesec

Očekivana i zaslužena pobeda Arsenala, navijači su očekivali ubedljiviju pobedu i malo bolju igru, posebno u drugom poluvremenu, ali je za prvu utakmicu, sasvim solidno, bitna su 3 premijerna boda. Mislim da će Arsenal biti ravnopravan Sitiju u borbi za titulu a pogotovo sada, kada su iskusniji i uigraniji uz povratak Timbera, dolazak Kalafjorija, Merina a verujem i napadača, sve ozbiljnije se govori o Ivan Toniju. Arsenal do reprezentativne pauze ima teško gostovanje odličnoj Aston Vili, koja mu je isterala titulu iz ruku, posle čega dočekuje Brajton. Očekujem obe pobede i onda 2 gostovanja, Totenhemu i Sitiju, posle čega se već može pričat i prognozirati sezona.
V

Vajdica

pre oko 1 mesec

Svi fiksevi ispištovali kao i Aston Vila GG... Milina ❤️🙏
C

Clown fiesta

pre oko 1 mesec

Posle jednog kola ne može ništa da se predviđa. Svako ko misli da može, svira k***u.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Sta ocekivati od navijaca Arsenala, jedna solidna pobeda i odmah su sampioni, zato su svake godine gubitnici i "bottleri" jer imaju taj mentalitet, deluzija vlada umovima, ne znam kako ce bez najveceg engleskog talenta ESRa uzeti titulu to je nemoguce, Fulam sigurno osvaja kad ima takvog igraca
И

И

pre oko 1 mesec

Tomas Parti im je mnogo falio prošle sezone. Totalna klasa.

The KING sa Sportske

pre oko 1 mesec

Ovi kvalitet za titulu nemaju to se vidi golim okom da ne moras kod ocnog da ides.

RealNo1

pre oko 1 mesec

Ако можеш и нас слијепе да мало упутиш.
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Можда ове године и освоје,делују некако најубедљивије,ал Сити је Сити и не може поред њих неко да буде први фаворит.
F

F*** FA

pre oko 1 mesec

Al’ City je FA. Mnogo sudijakih gresaka na stetu Arsenala i Liverpula prosle godine. I ne samo prosle godine, od kad su usli arapi u City dva puta osvajaju ligu za jedan bod (Liverpul bio drugi oba puta) i jednom sa istim brojem bodova (Mancester Junajted) i sva tri puta City ostecen jednom, protivnici visestruko, nekada i -10 bodova zbog sudijskih gresaka. Da ne pricam o malverzacijama i 126 optuzbi, krsenje FFP i zastarivanja slucajeva na sudu, bez dokaza da nisu krivi za sta ih terete.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Iskreno, osetno se vidi pad igre u odnosu na prošlu sezonu, nisu se pojačali kako treba, gube puno lopti imaju problem s iznosenjem lopte iz odbrane, da su Vulvsi malo sposobniji mogli su izvući X. Arsenal će ove godine jedva izvući top 4, živi bili videli.
h

hekalo686

pre oko 1 mesec

Koliko ti pojma nemas, cuj osjeti se da losije igraju,ono prvo kolo, sve ekipe jake u drugoj brzini, i Liverpool isto, dobili rutinski 2:0 ,eto treba svaka 5:0 da bi bili uvjerljivi.
K

Kraken

pre oko 1 mesec

Ne treba prijatelju, kazem ono sto vidim, sve to deluje tromo, primeti se da su procitana knjiga, ako Saka ne izmisli nesto ili im se gol ne pokloni, ne mogu nista da naprave, Vulvsi su bas losi bili defanzivno, ofanzivno mogli su iskoristiti greske i lagano je mogao biti X ali sreca vasa pa ne znaju
9

999

pre oko 1 mesec

De ziv bio strucnjace, reci nam ko ce to od klubova biti ispred Arsenala kad oni nece mi u top 4?? Zanima nas😂
U

Uuuii

pre oko 1 mesec

Mislim da ce Arsenal opet biti jedini konkurent Sitiju. Arsenal ima tezak raspored na startu sezone ali prosle sezone su te meceve najbolje i igrali.
0

090

pre oko 1 mesec

i ja msm ,samo arsenal,gvardiola se pita najvise
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Arsenal jako los u pas igri, saliba i parti su toliko lopti poklonili u opasnim zonama, sreca Raja, zincenko i gabrijel su ispravili vecinu. Bice to bolje mnogo, vazno je da i ovakve utakmice dobijes bez vecih trzavica.
J

Junker

pre oko 1 mesec

Imaju sve, osvojice sigurno 87+ bodova, samo je pitanje da li ce to biti dovoljno…
S

Stelt

pre oko 1 mesec

Znaš kako kažu: "Treća sreća" pa zato smatram da sada sigurno osvajaju. Najviše zbog njihovog kvaliteta i fantastične igre kao i zbog toga što se sudi Sitiju za malverzacije pa se očekuje neka vrsta kazne.
R

Realovaccc

pre oko 1 mesec

Ma 114 bodova sve pobede ipak je to premocni Arsenal ahahaha presmešni ste, ako budu igrali kao danas, prva ozbiljnija ekipa koja naleti i bude znala da se odbrani kako treba i da im ne dozvoli ulazak u 16 m kao što je to vulverh dozvolio danas, uzimati ce im bodove, jos puno mleka da se popije za titulu mili moji
Z

Znik

pre oko 1 mesec

Treca sreca kazu u Srbiji, tesko da ima ikakve veze to kod Engleza
@

@znik

pre oko 1 mesec

Third time's a charm...