Komentari na vest

Montevideo ovo nije video! Srce veće od planine i noć čekana deceniju (VIDEO)

Mr 007

pre 26 minuta

🤣Eeee,vasi Vazura i Vucela ni za potapanje kupusa nisu. Ovaj Penjerol ima tim iste vrednosti kao Partizan,a odrali bi Gokua i ostale vase amatere kao musa jarca. Btw Zanimljivo je da je Penjerol dobio ovaj vas Real iz 1966.🤣
M

Modriča

pre oko 1 sat

Ajmo Botafogo do samog kraja 🖤🤍🖤🤍🖤🏆
P

Pwonr

pre oko 3 sata

Svim srcem uz Penjarol i da prodju u finale. Najiskrenije im zelim.
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Zamislite da im najplsćeniji igrač ima godišnju platu 550 K, a Partizan omadincu Petković u ostao dužan 400 000 K za dve godine. Ako su mu nešto platili a morali su, mali Pele je imao platu od 300 000 K €. Koliku li je platu dobio Ovusu, Medina, Kalulu i onaj što neće da pristane na raskid, veznjaka onaj što igrao na početku kod Dukija? Grobari umesto pobune uzeli tastaturu da rabe.
P

Prdoje

pre oko 3 sata

Nema to velike važnosti što je Flamengo 7 puta skuplji. Penarol je iz Urugvaja, a Brazilci su njima stare mušterije. Urugvaj je mislim 17 puta osvojio copa America, a Brazil, zemlja od 200 miliona stanovnika,, kaže mi nismo igrali da najboljim igračima.. Ne možete vi sa Urugvajcima.
T

Televizor

pre oko 5 sati

Mi Delije sa nasim kranovima radimo mnogo bolje od ovih tzv. navijaca.
k

kblo7063

pre oko 2 sata

mi Cigani smo jako ponosni sto smo u drstvu Penjarola svetskog prvaka
L

Legor

pre oko 5 sati

Penarol 33,5 mil. eura, Flamengo 212.1 mil. eura. Flamengo je šest puta skuplji od Penarola. Ovo je primjer kad menadzeri rade dobar posao i sastave dobar tim koji može da se pobjeðuje na papiru 6 puta skuplje timove i stigne do polufinala.
P

Pastor RS

pre oko 5 sati

Finale River - Botafogo! I Botafogo 🏆🖤🤍
U

Urgh!

pre oko 3 sata

Finale River Plata - Penjarol. Penjarol šampion!
Г

Гост него шта

pre oko 5 sati

Скоро па као код нас 🤣
K

Krstaja

pre oko 6 sati

Najgore od svega je sto imaju manji budzet od vecine BiH klubova,a sve bi ih pregazili...

Dorcolac

pre oko 6 sati

Jos jedna internet laz i dezonformacija coveka koji lupeta a da nije upalio google i pre toga istrazio. Penarol po trzisnoj vrednosti vredi 33 miliona dok najskuplji klub u Bosni i Hercegovini Sarajevo sa vrednosti od 11 miliona vrednosti, dakle 3 puta su skuplji(poredjenja radi Partizan i TSC vrede 28 miliona), Penarol je potrosio 2.5 miliona ove sezone na transfere a prodao igrace u vrednosti od milion dolara, dakle munis od 1.5 miliona, dok je Sarajevo prodalo igrace u vrednosti od 1.7 miliona dolara a nije dovodila nikog za pare. Dakle cist profit od 1.7 miliona to je vise od 3 miliona razlike budzeta u korist Penarola cime pokazuje da to sto si napisao nema nikakve veze sa stvarnoscu.
@

@Dorcolac

pre oko 2 sata

Sendvic za tebe i tvoju Zvezdu,od vas nisu sigurno skuplji a dobili bi vas
o

odlican tekst

pre oko 6 sati

citajuci ovako nesto,u dahu,osetis sta je ljubav prema voljenom klubu.
R

Rubikova kocka

pre oko 6 sati

Mrzim Mangaoooo!!! Najveći klub 20-og vijeka 🖤💛🖤💛
R

RRN

pre oko 4 sata

Nije Mangao, nego Mengao, ili Mengo. Najveći južnoamerički klub. Zato ih mrziš? Jer su se suprotstavili nekadašnjim gazdama, koje nisu dale crncima da igraju, pa osnovali klub? Inače, svaka čast Penjarolu.