Komentari na vest

Momci sa šipke vam šalju pozdrave

R

RomanAbramovič

pre oko 2 godine

Sve loši ljudi, broj jedan lažni čiča, a ostali neka se poredaju kako im je volja.
F

Familija

pre oko 2 godine

NEKA BUDE ŠTO BITI NEMOŽE NEKA BUDE BORBA NEPRESTANA
f

fff

pre oko 2 godine

uspeh u zivotu ...
P

Petarda od Fejnorda

pre oko 2 godine

Ja cu biti zadovoljan bilo kakvom pobedom,sanse za prolaz su minimalne i zato treba ici na pobedu koja nam donosi Mil.evra novca u kasu,nismo mi tamo neki totalni Amateri da primamo PETARDU od tamo nekog smesnog Fejnorda,mi na nasem stadionu uvek idemo na Pobedu,pitajte Liverpul svetskog i evropskog prvaka te godine kako se proveo na Marakani! Nela bude i 1-0 za nas ja zadovoljan!👍
N

Neka grmi

pre oko 2 godine

Jedina utakmica na kojoj sam popio alkoholno pivo na severu. Hvala Darko brate nas ciganski
n

neshha

pre oko 2 godine

Malo mi je muka od ove slike i ove price.To sto su otisli na sever i slikali se u dresovima ne znaci da su veci Zvezdasi od bilo koga od nas.Gde su to zvezdastvo pokazali Milicic i Teodosic kad je bilo potrebno?Nigde i nikad.Ne razlikuju se ni po cemu od obicnih ljudi koji zive za Zvezdu i nemaju nikakve koristi od nje.Da ne bude ponavljanje,ali Milijas,Dragovic,Rakocevic pa cak i Boaci i Dzenkins su veci Zvezdasi od pojedinaca sa ove slike.
Š

Škrabotina

pre oko 2 godine

Djenkina sestra, s onom zaprepašćenom facom u Pioniru pri gromoglasnom skandiranju publike, mi je ostala u lepšem pamćenju više nego bilo ko od ovih pvofefionalnif svba.
D

Drvo

pre oko 2 godine

Koliko su lepi ovi crveno-beli dresovi, koja je privilegija navijati za klub sa tako lepim bojama, a ne nekim mracnim, depresivnim.
A

Axaa

pre oko 2 godine

Za malo da bude bezbojno, ali se neko dosetio - Ako je Zvezda neka bude crvena. A i bi crvena.
B

Berlondo

pre oko 2 godine

Velja nevolja gore levo bez kacketa 🤣
D

Drvo

pre oko 2 godine

Vise lici na Taska Nacica.
2

2-0 u derbiju

pre oko 2 godine

velja glavoseca nevolja je vodja klyba iz ZG!
H

Hermano7

pre oko 2 godine

Brate rastavice vas sutra skoti, sta dizete tenziju kao da ste pobedili u Glazgovu. Nerealno
P

PETardizan

pre oko 2 godine

PETARDA OD FEJNORDA OLEEE.....
U

Ujka Zitko

pre oko 2 godine

Ocekujem da navijaci Rendzersa opet u centru BG vicu: PARTIZAN,PARTIZAN,PARTIZAN,PARTIZAN....😘
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

I tada ce biti bolji, jace ce se cuti i biti verniji od vas bodreci manji klub sa Topciderskog brda!
D

DDF

pre oko 2 godine

Cuveni"moskitosi"vise se zabavljaji po splavovima i kafanama umesto treninga,vratili se sa EP posle prvog kruga bez pobede...Mile Ilic&Milicic najgori centarski tandem u istoriji reprezentacije,bilo ih je jos u tom timu koji nisu dorasli grbu i dresu Srbije
В

Вишеград КНД

pre oko 2 godine

Кад се само сјетим, која енергија, луда кућа... Сутра реприза, само овај пут са драстично бољим резултатом - СВИ НА МАРАКАНУ!
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Rangers kao i Srbija a i šire zna kako zvezda funkcioniše zadnjih par godina u svojoj ligi. Rangers će pretpostavljam danas ući sa bar polovinom rezervnih igrača jer za 3 dana ih čeka mnogo tezi meč u ligi u borbi za titulu. Čak su se i navijači Seltika najvećeg rivalskog kluba nasmejali na konstataciju da rangers ovde čeka pakao i poraz od više od 3 razlike, ko se realno ne bi nasmejao. U najboljem slučaju treba da se molimo da zvezda izvuče nerešeno da unese bar neki bod za srpski fudbal iz ovog dvomeča, ali poznajući kako funkcionišu po srpskoj ligi nada opada, nažalost..
P

Pera genije

pre oko 2 godine

Milojko samo vi Grobari nemojte da pričate o funkcionisanju naše lige. Do Napretka je sve bilo ok a sad je katastrofa. Što se tiče Rendžers možda i nećemo proći to je tačno, ali sportski je nadati se. Bilo je u istoriji i većih preokreta u nekima je učestvovao i tvoj Partizan pa zašto ne bi i sada Zvezda? Rendžers će ovde parirati autobus i vrebati kontre i zato će biti jako opasni, a da li će izaći sa rezervnim ili šetim timom to će mo videti.
a

argh

pre oko 2 godine

Zvezda je dobila Liverpul 2 0, pa ne znam što ne bi Rendžers 3 0 ili 4 0. Niko ne kaže da je to lako i da su velike šanse. Šamse za to su možda 1%, ali postoje. Ako se otvori utakmica i imamo sreće bar koliko oni Glazgovu, svašta može da se desi.
@

@argh

pre oko 2 godine

Svet je lep kada sanjamo.
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Hahahaha.... Sine, ti ubedljivo najvise suzica prolivas ovih dana! 😂 Zadovoljstvo je nase! Razumem da si tuzan, jer obecana, na konferenciji za stampu zaprecena, upozorena i suzama zalivena, titula je verovatno na izmaku, ali gde ti je dostojanstvo?! 😄
G

Gostim

pre oko 2 godine

pustite vi sever iskreni navijaci su na zapadu i jugu
d

darkobg

pre oko 2 godine

Da vi tastatura boys usijacete portale , većinavas bez GPS ne bi ni našla stadion
Б

БатанНС

pre oko 2 godine

Џаба ложите. Јесам Звездаш, али пролаз у 1/4 финале, у тренутној ситуацији, био би раван успјеху из Барија. Оставите срце на терену и одбраните част клуба 2:1
ц

црно на бело

pre oko 2 godine

Легенде КК ЦЗВ...колико су само трофеја донели Србији и ЦЗВ...