Komentari na vest

Momci iz drugog plana pogađaju u poslednjih sedam dana: Umesto da slavi, Juve plače (VIDEO)

S

Sempre Ac Milan

pre preko 1 godinu

Ja mislio da to udineze igra kad ono juve!
M

Mad Max :)

pre preko 1 godinu

Mogu da nam uzmu sve ali pobednicki mentalitet nikada. Forza Juve :))))))))))))))))
E

Etabeta

pre preko 1 godinu

Posle ovakve kosmarne sezone pune povreda, otimacine bodova i medijskog masakra, Juve opet lagano drugi i obezbedjena LS. Institucija. Pored toga Juventus je u ovoj sezoni dobio 3 vrhunska mlada igraca u vidu Gatija, Fadjolija i Iling Jr. Ali Juventusu ce se opet oduzeti bodovi budite sigurni. I to ce biti tacno toliko bodova da Juventus nema dovoljno za evropu. Verujem i da Ceferin samo ceka tuzbu pa ce odmah i on na konto toga da diskvalifikuje Juve iz evrope na minimum 2 godine. Jos jedan zanimljiv podatak, objava presude ce biti 22. maja, malo pre meca Empoli-Juventus, cisto da se jos malo destabilizuje klub. Milan ili Roma ce slaviti duplo, a u medijima ce biti predstavljeno kao da oni i zasluzuju evropu.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre preko 1 godinu

Milan ne zasluzuje LS, ali, vi zasluzujete kaznu za ta svoja nedela, nije samo capital gain u pitanju, mesetarili ste i sa platama svojih igraca...
I

Inter

pre preko 1 godinu

Etabeta@ kako mislis na otimacinu bodova, kada Juventus pokusava da se nagodi kako bi kazna bila sto manja? Dakle, i oni sami znaju da su muljali, tako da to nije nikakva otimacina. Ja imam suprotno misljenje od tebe, ja mislim da ce se cekati da vidi koliko Juventusu treba oduzeti bodova da bi ostao na mestu koje vodi u LS i da ce se doneti sto kasnije ta odluka. U slucaju da ta kazna ugrozava poziciju Juventusa, da ce se odluka prolongirati za sledecu sezonu, odnosno da ce se kazna odnositi za sledecu sezonu. Ja bih voleo da gresim, jer nebitno koji klub da je varao sistem treba da bude kaznjen, jer kazna sluzi da se neko opameti i da se spreci da opet krsi zakon, a ovo nije jedino za sta se Juventus tereti, a svakako im nije ni prvi put, sto znaci da kazne nisu adekvatne. Veca pretnja po Juventus je UEFA.
E

Etabeta

pre preko 1 godinu

@markomarkovicmark kada su nekome oduzeti bodovi zbog capital gains? prvo, ti ne mozes da dokazes vrednost nekog igraca, mozes samo da je predpostavis. Drugo, capital gains je igra za koju je potrebno dvoje, u kojoj dva kluba odlucuju o vrednosti kupoprodaje. Ne mozes da optuzis Juventus za napumpanu vrednost Pjanica a Barselonu da ne ukljucis u pricu npr. A to je i dokazano kada je drugi sud vratio 15 bodova Juventusu. A cak I da jeste kriv - moze zabrana transfera i novcana kazna, nikako oduzimanje bodova. Sto se tice isplate plata- to je finansijki prekrsaj ne sportski tako da oduzimati bodove je smesno. Kazni kompaniju sa drakonskom novcanom kaznom i to je to. Ali ovde su po sredi skriveni interesi koju imaju Figs i Uefa.
E

Etabeta

pre preko 1 godinu

@inter oni jesu muljali sa vrednostima igraca, kao sto ste muljali i vi i napoli i djenova itd. Da ne pricam o Spaniji i Engleskoj. Dakle ti uvek trazis rupu u zakonu koja ce ti omoguciti bolje poslovanje, u ovom slucaju gde si ogranicen fin. fer. plejom, zakonom koji se primenjuje selektivno i kako UEFI odgovara. Ti ne znas da li oni hoce da se nagode jer to nigde nisu javno rekli, a i da hoce pa sta to dokazuje? da znas da nemozes da pobedis sistem. A to nije isto sto i priznanje krivice. Sto se tice tvoje teorije o oduzimanju bodova, ona je jos gora po Juventus, jer UEFA ce da prizna presudu i momentalno iskljuci Juve iz evrope za sledecu sezonu + Juventus pocinje sl sezonu sa 9+ bodova minusa i skoro nikavom sansom za skudeto i jako malu sansu za LS za 2 sezone. Pozdrav.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre preko 1 godinu

Naravno da ne mozes da utvrdis tacnu vrednost igraca, ali, vi ste definitivno otisli u drugu krajnost i maksimalno zloupotrebljavali taj "manevarski prostor". Time ste ostvarivali neverovatnu prednost u odnosu na druge, krsili ste pravila FPP. Drugo, preterali ste i kvantitativno jer ste bili "u svakoj corbi mirodjija" i radili te stvari u dosluhu sa mnogim klubovima (niko ne kaze da je samo jedna strana kriva, ali, vi ste zajednicki imenitelj), drugim recima, neverovatno prednjacite u celoj Evropi kad je rec o tome. Inace, finansijski prekrsaj je i jedno i drugo, ne mogu to samo plate da budu. Ne znam sta je dokazano, a sta nije, znam samo da su vasi celnici kaznjeni (svi osim jednog koji je oslobodjen krivice), a sam klub je navodno "nevin", kako je to moguce?!
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Ove sezone Juve je praktično bez čitavog Pogbe, bez dvije trećine Vlahovića i tri četvrtine Kjeze.
4

46

pre preko 1 godinu

Nije mi jasno kako je Pogba prošao lekarski kad je potpisivao za Juventus.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Fadjoli veznjak i Bremer stoper pogodili pa dobro ne mogu uvek Kostic,Vlahovic,Kjeza,Di Marija.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Vlahovic je i doveden i placen toliko da bi pogadjao a Kijeza,Kostic i Di Maria da mu to omoguce.
G

G1

pre preko 1 godinu

Opet čist penal nije sviran za Juventus.
E

Etabeta

pre preko 1 godinu

Ako mislis na situaciju sa Iling Jr, to nije bio penal.
M

Merda_Bilan

pre preko 1 godinu

Ne vidim tablicu, ko je na 5. mestu? Tako blizu Lige šampiona, a opet tako daleko... Ahahahahahahaha

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre preko 1 godinu

Dusice napacena, javite se kad osvojite trecu ili cetvrtu LS...