Komentari na vest

Modrić se oprašta od Madrida, naručio 50 satova sa laserskom gravurom

H

Herakle

pre 4 meseca

Najveci igrac sa ovih prostora ikada. Njegove igre, klubovi, konstanta, trofeji, uspesi su daleko iznad iznad svih o kojima se zvacu price, zive na slavi 2,3 sezone, itd itd, cak ni Jugovic, Mandzukic , Rakitic, ne moze prici kao verovatno najbolja karijera posle Modrica. U ovu grupu ubrajam Stojkovica, Savicevica, Mihajlovica, Stankovica, Prosineckog, Sukera, Minatovica, Bobana, Susuca, Sliskovica, Velibora Vasovica, Vidica, Baneta Ivanovica, Dzeko itd, itd. Jednostavno Modric je za klasu iznad kada se pogleda klupska , reprezentativna karijera, broj utakmica, znacaj za timove za koje je igrao
R

Rodman93

pre 4 meseca

Ovi što pominju Ronaldinha nek' shvate da je taj čovjek max 6 godina igrao svoj najbolji fudbal (Barca, Milan), a Modrić ima koliko, 10 12 godina odličnog fudbala samo u Real Madridu i toliki broj trofeja.
J

JeNeaH

pre 4 meseca

Bok, Modriću, dođi u NK Partizan, i donesi na slike trofeja da i mi vidimo šta je to 😂😂😂
R

Rodman93

pre 4 meseca

Uuuu, bravo za humor, vidi se da je IQ niži od broja obuće koji nosiš.
B

Beks - NUFC

pre 4 meseca

Vidi se da si naša neka baraba!
N

Nisbe

pre 4 meseca

E to je legenda,vrhunski fudbaler,pravi sportista,bez skandala,postuje sve protivnike,zasluzan za mnogo trofeja,bravo Luka 👏👏👏
J

Jestesesedfe

pre 4 meseca

Bas me briga za njihove satove. Putuj igumane i ne pitaj za manastire😁😁😁
m

milan55666

pre 4 meseca

to Luka Srbine!!!!

Bojank91

pre 4 meseca

Sportista i, verujem, čovek za primer. Kapa dole što se kaže
H

Hahahahahah

pre 4 meseca

Ahaha ko priča o konjušarima pripadnik naroda čiji su predci služili Turcima i bili njihove sluge. Hrvati spašavali Europu od Turaka vi im služili 😅💯
H

Hehehe

pre 4 meseca

Hrvata nije ni bilo,a kamoli da brane nešto.
И

Изногуд

pre 4 meseca

У вријеме Турака "хрвати" нису ни постојали, а камоли је бранили од некога.
Г

Гос'

pre 4 meseca

Од ког сте то ви и кад спашпавали Европу?! Били и остали слуге сваког окупатора, дочекивали са цвијећем и пјевали danke Deutschland..
e

eeh

pre 4 meseca

Zapravo vasu danasnju Hrvatsku su spasavali krajiski Srbi. Oni su drzali tu liniju da Turci ne udju u danasnju Hr. Umesto da nam se zahvalite, vi nas vredjate. Ccc..
A

Aloaloooo

pre 4 meseca

https://narod.hr/kultura/27-svibnja-927-kralj-tomislav-hrvatski-kralj-spasio-srbijanskog-vladara-zahariju
h

honduras

pre 4 meseca

piksi je najbolji igrac sa ovih prostora.jel ima modric titulu japanske dzej lige?nema, cao dovidjenja.
У

Улт

pre 4 meseca

Нема је ни пиксета...
O

Odlican

pre 4 meseca

...Odlican humor !
V

Verujem da je...

pre 4 meseca

Aleksandar Aco Petrović takođe čist Hrvat!? 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
y

yup

pre 4 meseca

da, tako je
J

Jasno kao dan

pre 4 meseca

Pa da, Petrovici poznato “ Hrvatsko “ pleme. Zna se odakle poticu i odakle su korijeni: Petrovicima,Popovicima,Karadzicima, Filipovicima ,Bogdanovicima … Ljubim.
Г

Гост Зрењанин

pre 4 meseca

Можда и најбољи играч овог региона икада,резултати најбољи то је сигурно. Финале Мундијала,са Реалом све што се може узео.Никад афера,стрпљив и на клупи,не љути се. Заслужена пензија али играће он за себе још коју годину,још један леп уговор на истоку.
B

Bez to

pre 4 meseca

Mozda...slobodno
K

Kraljević Marko

pre 4 meseca

Čovek posle osvajanja medalje na SP peva Tompsonovu Čavoglavu ( ili kako već) sa ostalom kockastom ruljom. Nemam nikakvog poštovanja za takve .
a

ajde

pre 4 meseca

baš mi je drago 🙂
e

emm

pre 4 meseca

based?? RKD4NJF
G

Gost28

pre 4 meseca

Cudi me sto ne pjeva od vaseg baje, ja vas ne razumijem…
1

11212

pre 4 meseca

Луки наклон до пода, 12 година у највећем клубу на планети, толико година један од главних играча и освојених титула колико сви ови доле које људи помињу у коментарима помињу да они могу да сањају, уз то да се некд знало ко игра фудбал, а данас га вала сви играју!!! У ери Месија и Роналда узео златну лопту значи само да то није случајно, много је великих играча играло у том периоду али само он и Бензема су успели да стану између њих! Не знам који је то играч играо са 39 година овако као он. Свака част Луки, никад се није експонирао како на терену тако и ван њега, и само људи који из љубоморе према њему или мржње према његовој нацији могу да кажу да он није један од највећих везних играча у историји фудбала. Није спорно да су и Гаринча и Пеле, Марадона, Кројф, Роналдињо, Анри, Зидан..... велики али он спада у то друштво великих!
K

Kad te starost upita gdje ti je bila mladost

pre 4 meseca

O ovom Luki nema se više šta pričati,podaci govore svoje.Ali nikako ne mogu razumiti onoga našeg Luku,šta on propusti samo da bi otaljavao ugovor.Dobijao bi te pare i da su ga gurnuli u Kastilju,vratili bi ga kad tad.Šta je od njega kvalitetniji onaj špic Reala što ulazi sa klupe?Razlika je jedino što taj pokida sve pred sobom kad uđe u igru.
S

SFRJ

pre 4 meseca

Koliko bolesti na jednom mestu. Na vest da jedan od najboljih igraca u istoriji Reala napusta klub ljufi pisu o mesovitom braku, tome da ne zna da igra, da je ustasa itd. A vi koji pisete ove stvari verovatno ste uspesniji od njega i sigurno bolji ljudi.
G

Genijalac si

pre 4 meseca

Znaci ko ne igra za real nema pravo da komentarise igrace reala je l to pokusavas da kazes 😂😂😂
B

Balkanski GOAT

pre 4 meseca

Luka treba da se oprosti i od aktivnog igranja. Uzeo si titulu, imaš šansu da uzmeš Ušatog, nema dalje, to je to, to je vrh fudbala. Odlaziš kao veliki, da te pamte. Još leto sa reprezentacijom pa šta urade da urade. Sve ostalo bi bilo usiljeno, povratak u Dinamo i ostalo i ne bi bio taj efekat kao odlazak i Reala u zasluženu penziju.
L

Luka licno

pre 4 meseca

Vazi baki, bataljujem pa dolazim kod tebe da igramo uno.
#

#bolji i od #

pre 4 meseca

Sta pricas ako gledamo po titulama onda je bolji i od Ronaldinja u pogledu Liga sampiona,a realno tesko bas tesko da je bolji od onog madjionicara
@

@bn superliga

pre 4 meseca

Samo neznalica može uopšte reći da je ovaj bolji od Garinče koji je uz Pelea Maradona i Ronaldinja najveći fudbaler svih vremena. Ovaj nije ni među 500 najboljih igrača Sveta svih vremena. Jednom rečju vrhundka radilica srećković neviđeni i ništa više
G

Gost098

pre 4 meseca

Ti znaš bolje nego treneri,kritićari i svi predsjednici klubova za koje je igrao. Gurni glavu u dupe i šuti!
M

Magnus

pre 4 meseca

ako nemas nista pametno da kazes, bolje je da cutis. 12 godina u prvom timu Real Madrida, u 39. i dalje igra za njih... Iskreno verujem da jedan Anceloti zna bolje od tebe
M

Manuel Francisco dos Santos

pre 4 meseca

To se zove "recency bias". Odličan je Luka, ali reći da je bolji od Garinche je smejurija.

Marko Pavlovic

pre 4 meseca

Svaka čast....
G

Gost1234

pre 4 meseca

Desetku preuzima Embape???????? Pa to moze u vasem mocart univerzumu samo, i da znam da je trazio i da ce dobiti taj broj! Ali prva recenia ovo? Nisam ni mogao da citam dalje. Modric je majstor fudbala, Embape je rasni trkacki konj…….
@

@ge0s

pre 4 meseca

Pre svega on nije desetka već osmica centralni vezni. Desetke su Pele Maradona Rivelinjo Krojf Pušksš Ronaldinjo Necer Platini Bebeto Ardiljes Panjenka Belanov Mateus Gulit Zidan. I svi su oni bolji od njega a osmica tek ima da ne ide daleko u prošlost Ćavi Skols....i mnogi drugi. Jednostavno imo je više sreće nego znanja što je igrao sa veličinama od Ronalda do Ramosa
K

Kuku kuku

pre 4 meseca

A sto ti nisi imao srece da igras sa takvim igracima. Ne mozes ni na PES-u da budes u istoj ekipi sa njima. Vidi da ti se kokoske nisu pobile iza kuce.
h

hahahaa

pre 4 meseca

Vise dokaza ima o vanzemaljcima nego o hrvatskim kraljevima :))
a

auuuuu

pre 4 meseca

a jel tebe to buba ljubomora, baki moj 😄 slatko 😘
K

Kenan sa arene

pre 4 meseca

Iskompleksiran sam Srbima i visim im po portalima 24/7! Lozim se na Modrica i volio bi da budemo skupa ali on me nece! Navijam za Dinamo "5 komada od Paoka" Zagreb i jako sam frustriran! A jos vise sam frustriran jer zivim u Cakovcu a ne u Beogradu zato su mi Srbi u mislima toliko!
G

Groypa

pre 4 meseca

ja se sjećam kad se pred SP 2018. među vama govorilo da ste tu negdje sa nama po kvaliteti 🤣🤣
L

Logitech

pre 4 meseca

A gde ide? Samo to ne pise.
V

Vl@dimir

pre 4 meseca

Кад неко са 38 година још увек игра за најмоћнији клуб на свету то довољно говори о каквом се играчу ради, да један реал мадрид не може да му нађе замену
B

Baticemoj

pre 4 meseca

Ja sam prvi osoba koja nije “fan” djokovica ali da kazes da nije najveci sportista svih vremena sa ovih prostora je sramotno
o

objection

pre 4 meseca

tenis je cringe. jedini koji ga neironično prate su teški kladioničari. i kad se podvuče crta, nikoga nije zapravo ni približno briga kao za nogomet
z

zinu

pre 4 meseca

Zao mi je sto ide. Ove sezone je pokazao da je i dalje potreban Realu i da pravi razliku ( makar ulazio u poslednjih 20-30 min ).
7

777

pre 4 meseca

Tako je,unosi stabilnost i mir u ekipu,diktira tempo.Pored njega na terenu i ovi mladji igraci deluju zrelije i sigurnije.Kada bi ga povrede zaobišle,verujem da bi ovakav nivo forme održao ne u sledećoj sezoni,već i narednoj nakon nje,jer je vrhunski profesionalac,sportista,živi fudbal.Real bi njegovim ostankom bio samo na dobitku,kao i u slučaju Krosa.
U

Ustasicaklempavi

pre 4 meseca

Pravi
H

Hahahahaaaa

pre 4 meseca

Kako pustate ovakve komentare drugovi iz redakcije, sramota
U

Ustasicaklempavi

pre 4 meseca

hoces sa Lukicom pevati kad se vracate sa Eura iznad Srbije neku njihovu pesmicu kao iz Katra ? :)
G

GeOs

pre 4 meseca

Mozemo da pricamo sta zelimo, rezultati iza ovog Hrvata su za strahopostovanje. Najbolja 10-ka sa balkana svih vremena. Top 10 najboljih 10-ki na sveta svih vremena. Svako ko to ne vidi, ili ne kapira fudbal, ili jednostavno ne zeli da vidi. Svaka cast za karijeru !
b

becki konjusar

pre 4 meseca

Too Modricu. E sada kada zavrsis karijeru taman da nastavis karijeru konjusara kao tvoji sunarodnici
G

Gost1234

pre 4 meseca

Vidi druze ja prezirem nase susjede, i sve pokusaje da se nesto kao sa njima mirisemo opet, ali ovde pricamo o fudbalu. A ovaj majstor je upravo to majstor fudbala!!! Vrsta koja izumire. Kad zavrsi karijeru fudbal ce definitivno biti siromasniji, a i ovako je vec postao bedan. Igra sirove snage i brzine, bez mnogo pameti i lepote.
f

fer desler

pre 4 meseca

Nas plavokosi poni Luka "Ne sjecam se" ce se oprostit od Reala. Nakon toga ce razmislit da li da se vraca u Hrvatsku s obzirom na suradnju sa kriminalcem Mamicem kad je lagao na sudu.
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Luka Modric najbolji igrac sa Balkana u 21 veku !
G

GeOs

pre 4 meseca

Najbolji na balkanu ikada. Da, bilo je tu puno strasnih igraca, al ovaj je strasniji od svih. Seki, Dzaja, Boban, Prosinecki, Suker, Piksi, Savicevic.... Ko je od njih igrao 12 god za Real, bio kapiten i pazi sada... 5 (PET) puta prvak evrope, sa odlicnim izgledima da to bude 6.
g

geod#

pre 4 meseca

kako ubaci pixija u najbolje?
G

Ge0s

pre 4 meseca

@Ge0s vidi prijatelju, modtic je najbolji jer se danas igra drugaciji fudbal. za mene je pixi bog fudbala sa ovih prostora, al za mene najbolji igrac u zadnjih 30+ godina je Safet Sušić. modric jrme u realu 12 godina jer da je igrao fudbal 80ih i 90ih karijera mu nebi trajala duže od 32 godine. bio bi polomljen onako malen nakon toliko startova. danas se fudbal igra jer je to prihodan i skup biznis. svaki igrac se gleda kao u zlatne poluge. Modrić je najbolji igrač balkana, ne zato sto je najbolji tehničar i vidovnjak na terenu, vrc upravo zbog dugog radnog staža u najboljem klubu na svetu. to ti nešto govori
D

Delija NBGD

pre 4 meseca

Oprasta se u stilu prave legende, u finalu, nesto slicno kao Pirlo i Xavi pre 10ak godina :)
G

Gulftown

pre 4 meseca

Moj k brate, danas je...
a

antttt

pre 4 meseca

Nama je teško da to prihvatimo, ali Luka je dokazao klasu i da spada u sam vrh svetskog fudbala. Bilo je možda lepršavijih veznjaka, ali niko nije trajao kao on i imao takvu odbranu. Grande Luka!
P

Paulo

pre 4 meseca

Sta pricas tesko vidis da ga svi hvalimo i govorimo da je igrac svetske klase.
L

Luka pa još Modrić....

pre 4 meseca

50/50 Srbin,mešovit brak ali je živeo u Hrvatakoj pa je i morao da igra za njih. Bravo SRBENDO 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
D

DA TI KAZEM

pre 4 meseca

@@Luka pa jos Modric. Ovako sad. Prvo se nauci ili pitaj cika Google pre nego nesto napises, ili kazes. Lukina majka Radojka je rodjena u Krusevo, Dalmacija, njegov otac Stipe je rodjen u Zadru. Nikakav mesovit brak. I ne izmisljaj toplu vodu.
@

@DATIKAZEM

pre 4 meseca

Ali i posle svih genocida u granicama današnje Hrvatske žive i Srbi, kao što recimo i u Srbiji žive Hrvati, a jedino je tvoja glupoća beskonačna
d

da ti kazemp#

pre 4 meseca

ako je mama radojka hrvatica onda je i momcilo Djujic on je rodjen u Kninu.
K

Kikili

pre 4 meseca

Jeste iz mesovitog braka, poznajem mu rodbinu iz Srbije. Svi poreklom iz Dalmacije.
D

DA TI KAZEM

pre 4 meseca

@@ nista te nisam navredio. I nemoj da vredjas. A ko si toliko jak na tastaturi ostavi ovde adresu pa da vidis kako ja vredjam.
G

Ghost97

pre 4 meseca

kog briga za Ustasu
N

Nikola Demonja Garincha

pre 4 meseca

Teška srca priznajem da je Luka jedan od top 3 veznjaka ikada, verovatno i fudbala uopšte
B

BicuSlobodan

pre 4 meseca

Najbolji Hrvatski fudbaler svih vremena i najbolji fudbaler sa ovih prostora. Čovek koji je uspeo da razbije vladavine Ronalda i Mesija u osvajanju zlatne lopte. Čovek koji je Hrvatskoj doneo titulu vicešampiona sveta. Čovek koji je oborio brojne rekorde u Realu i postao jedan od legendi Reala. Nisam fan ni Reala ni Hrvatske, više volim Deju, Piksija i Vidića ali skidam kapu majstoru.
k

kazes i covek

pre 4 meseca

poznajes ih sve licno?
M

Monteroo

pre 4 meseca

Kraj najuspesnije ere u istoriji najuspesnijeg kluba na svetu,jedini za koga nisu nasli zamenu,niko nikad sa ovih prostora ništa slično neće ponoviti,mijat je legenda reala a igrao je dve godine i doneo LS 98 e golom protiv juvea..prvu posle finala s partizanom 66e,a luka izgleda 6 kom.sve su nadoknadili.... Šta je onda on.....vanzemaljac..
b

b.n. superliga

pre 4 meseca

bolji od garinče.
G

Gospodin1123

pre 4 meseca

Jedan od najboljih veznih igraca ikada, ako ne i najbolji, svaka cast Luka!
b

bolji i od

pre 4 meseca

zidana..cavija..imieste..pirla.mesija..
#

#bolji i od

pre 4 meseca

Pa svi da se saberu nemaju titula koliko on, pricamo realno, sad da li se to nekome svidja ili ne to je njegov problem, tj tvoj.
G

GeOs

pre 4 meseca

@bolji i od Cekaj. Sve su to strasni igtaci. Ali, jedan Zidan nije imao ovakav uticaj na rezultate i to 12 god... Pazi... Od 12 mogucih trofeja LS osvojili 5 (verovatno 6)... 50% Bolesna statistika. Pusti ti sve to... jedino za kog mogu reci da je imao veci uticaj na neciji klub i eru je Mesi. I to je to. Sto ti covek kaze... moze da ti se svidja ili ne... rezultati su nesto sto nedvosmisleno ukazuje na kvalitet.
o

onda je najbolji

pre 4 meseca

desni bek svih vremena karvahal..a iza njega lukas vaskez..a medju 10 kosarkasa ex yu je darko milicic ima prsten..
R

Rox

pre 4 meseca

Narucio satove one sto dobijes u cipsu. Klasican neukus.
H

Hm

pre 4 meseca

Vrag zna, vraća li se u Dinamo?!?
L

Lignjoslavov plankton

pre 4 meseca

Koga zanima Modrić, ajde više manite nas sa Gvardiolom, Modrićem itd, sve OK, ali ovo je srpski portal .....
I

Idiot

pre 4 meseca

Ovo je sportski portal pre svega
D

Drukčije ne ide

pre 4 meseca

Nema šta,oproštaj u finalu LŠ može imati samo velemajstor koji poštuje svoj posao,porodicu i klub.
A

Antonioo

pre 4 meseca

Njegov agent pre pola sata izjavio kako je Modricu Real omiljena destinacija i kako se jos nista ne zna dal odlazi... Ovaj Ramon Alvarez prosle god pisao kako Mbape sig stize u Real u leto 2023 pa mu zato nista ne verujem
D

DJ10

pre 4 meseca

5 Top ikad veznjaka Iniesta Modric Xavi Pirlo i Zidan potpisujem!Moze tu i Bysquets upasti jer samo budale ga mogu osporavati jer je igrao u eri Xavia Inieste i Messia ali to je defanzivno najbolji veznjak ikad s kakvom lakocom je igrao i sa onakvom visinom baratao loptom.Modric je prica za sebe.Volio bi da se vrati u Dinamo jer moze pjeske igrati 2 godine tu ligu a za Ls ili El nemjeriv bi bio svojim iskustvom sve u svemu ja kao Srbin i Zvezdas kazem da je ovog covjeka bila milina gledati.Tata igrice.
s

sve ti stoji!

pre 4 meseca

ali jedna velika razlika Modrica i svih tih ostalih je da je Luka u svojoj 38,39 godini nezjamjenjiv u najboljem Real Madridu u povijesti! a svi nabrojani su završili karijere s 33( osim Pirla)... Po meni osobno nema dvojbe, Luka je najsportaš ikad s Balkana! uz duzno poštovanje ipak je nogomet daleko najpopularniji sport!
k

koji

pre 4 meseca

crni buskec da l si realan hahaha aj da si reko skols, kros, sedorf... pa cak ni medju defanzivnim veznimon nije ni u top20 realno ako uporedis kakve su klase bili vieira, jaja ture, makelele...
j

jao

pre 4 meseca

jao evo ih poceli su falseflag botovi iz Hr i ovde. Kao navijac Zvezde bas hehe, kluba sa najvecom bazom velikosrba i likova koji onanisu na cetnike. Kao ja da kazem "navijac sam dinama ali Vlahovic je odlican napadac" . I ovo volio bi i slicno te je bas lepo odalo :))
t

tovar

pre 4 meseca

Vraca se u Dinamo "5 komada od Paoka" Zagreb :)
D

Deluks

pre 4 meseca

Možemo mi da se lazemo ili ne ali kada se podvuče crta, Modrić je najbolji igrač sa Balkana ikad.
B

Bon.Jovi_985

pre 4 meseca

Nema veze sa tim ko koga voli ali to što 90% ljudi misli da fudbal postoji samo od momenta kad ga oni prate , to je već njihovo neznanje. Da je mediju najboljim igračima svog vremena, to je verovatno tačno ali svih vremena je previše pretenciozno. Kad budete ogledali barem po 20 utakmica legendarnih igrača recimo 50tih, 60tih, 70tih ili 80tih onda možete da pričate nešto, mada ni tada se ne može uporedjivati. Igra se menja i verovatno će igrač kao on za 20 godina biti ismejan kao zastareo, kao što danas neznalice olako omalovažavaju neke druge igrače koji su igrali pre više decenija.