Komentari na vest

Mlad, a već lojalan: Ne želim da me iko plati 120.000.000, hoću da budem u Barsi do kraja karijere

D

Drvo

pre 5 dana

Lojalan...do prve jače ponude.
T

Tln

pre 5 dana

Ovaj mali je top igrac, kompletnu sezonu standardan u Barsi, ubi u reprenzetaciji, Spanci trpaju ko ludi i to koga stignu.....medjutim, gdje dodju Srbi gubi se svaka logika..trpaju sve osim Srba, da se ne lazemo najbitnije se bilo odbranit od njih.....onda ti isti Srbi prime od Danske lagano 2 komada.? Boze sacuvaj , nidje veze

Proficap

pre 5 dana

Lepo je tako nesto cuti. Ali, mnogo sam to puta cuo. Pocev od Antonija Kontea, preko Mustafe Stojkovica, kome je krv bila crvena i bela, ali na kraju za odredjenu cifru je bila crna i bela, i molio je za oprostaj svoje ruzne proslosti. Odredjena kolicina novca brzo menja misljenja i postavlja neke nove moralne standarde.
G

GostLazar

pre 5 dana

Ne obecavaj nista momak, nego samo radi u tisini, pa ako celu karijeru izguras u Barsi svaka cast. Voleo bih da osvoji nekoliko LS sa Barsom, da bude legenda, ali najvise su razocarali oni koji su obecavali i pricali unapred. Mada ipak mu je 17 godina, razumem euforiju.
P

Petrinjo838

pre 5 dana

Ajde cigance ofarbano trci za tom loptom i cuti. Isti ovaj ima da kuka da ga puste u Arabiju kroz 2 do tri godine
A

Alexx

pre 5 dana

Tebi krivo što te niko neće.
r

rvanp10

pre 5 dana

To momcino,ne volim licno Barsu al mi ovaj decko sve vise raste u ocima,nadam se da ces uspeti jer sve imas,dva put ima vise magije u nogama nego Mbape recimo,tako da ne sumnjam u tebe samo da glava ostane na mestu kao sto je sada
M

Mit

pre 5 dana

Mbape nema magiju u nogama vec nenormalnu brzinu i fizicke predispozicije. Sto se tice tehnike tu ga šije svaki drugi Španac.
P

Pjer

pre 5 dana

Mpabe i nema tehniku.

Bojank91

pre 5 dana

Zanimljivo je kad vozač Formule 1 (Verštapen) nema dovoljno godina da polaže za vozačku, a ne fudbaler.