Komentari na vest

Mitrović: Spremni i naoštreni; najvažnija utakmica u poslednjih nekoliko godina

G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Ako si bio spreman na obe utakmice i igrao kao sto si igrao, onda nemamo sta da te krivimo. Kriv je selektor, kad je video na prvoj utakmici kako igras, trebao je da te menja u prvom poluvremenu, a drugu nisi trebao ni da startujes.
И

ИР27

pre gotovo 2 godine

Иди, то је исто као када не би Меси или Роналдо играли за Аргентину односно Португал ... Кад лупеташ, лупеташ за све паре
T

To smo mi

pre gotovo 2 godine

Ako izgube ili bude nerešeno - pljuvaćemo ih najbesnije, ako pobede - svakačastiramo im i slavimo ka svece i sastavljamo taktiku za finale.
i

iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Naravno, sve po zasluzi.
O

OoO

pre gotovo 2 godine

Uverili smo se u Vasu spremnost Sto ti prvi nisi trazio izmenu protiv Kameruna, nego se vuces po terenu!
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Šta kažeš, bio si spreman protiv Brazila? Aj, tu utakmicu i da ne računamo... Ali kažeš da si bio spreman i protiv Kameruna??? Znači svi smo slepi i ludi, ti se nisi vukao po terenu od 20og do 100og minuta? Ok, ako ono nazivaš "spremnim fudbalerom" onda mi je jasno kako ćemo proći u petak. Nadao sam se da će se bar jedan od vas dvojice, Stojković ili ti dozvati pameti, ali vidim da će sebičluk sa tvoje strane i tvrdoglavost sa njegove dovesti do onoga što niko od nas ne želi. Al boli te uvo, možda i ti poput Džake dobiješ švajcarsko državljanstvo.
G

Gost jesam

pre gotovo 2 godine

Videli smo koliko si bio spreman i protiv Brazila a pogotovo protiv Kameruna! Vučeš se po zemlji kao raga... Bolje budi čovek i reci nemam snage,neka igra neko ko je spreman,a ne ovako hoćeš na silu,a nisi igrao mesec dana!
N

Nitroglicerin

pre gotovo 2 godine

Verujem da je sad uhvatio ritam. Dobro se ispromašivao protiv Kameruna, ali ne sumnjam da će sada biti pravi. Možda bi najbolje bilo baš kao u Lisabonu da uđe u drugom poluvremenu.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Mnogo je ovde ljudi koji teren videli nisu. Mitrovic jeste bio sebican, promasio neke sanse, ALI da li toliko ne mozete da shvatite golgetersku glad koja postoji od strane napadaca posle pauze. U poslednjih godinu i vise dana igra nestrvaran fudbal, potpuno je normalno da sili. Videli ste juce jednog Mesija, Ronalda smo se nagledali onoliko, Benzema, Suarez, Levandovski, svi su imali i imace te momente siljenja. Nekad se otvori pa padne het trik ili 5 komada za 9 minuta, ali onda dodje i dani kao Kamerun.