Mladenović i Mitrović (©Starsport)
Mladenović i Mitrović (©Starsport)

Mitrović: Konačno stiže EP; Rajković: Spremni smo

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.06.24. | 20:51

Srpski reprezentativci srećni posle pobede u Stokholmu

Pobeda koja ne donosi pobede, ali koja nabacuje široke osmehe na lica. Fudbalska reprezentacija Srbije je usred Stokholma savladala Švedsku sa 3:0 i na krilima tog trijumfa će ići na Evropsko prvenstvo.

Rekorder srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović ponovo se upisao u strelce i pokazao da nikako nije zarđao u Saudijskoj Arabiji.

Izabrane vesti

Odigrali smo čvrstu utakmicu, postigli tri gola, a nismo primili nijedan. U pozitivnoj atmosferi i sa pobedom idemo na Evropsko prvenstvo. Spremni smo, konačno stiže EP“, raduje se Mitrović.

Zadovoljan je Mitrogol kako je Srbija izgledala protiv Švedske.

„Dugo igramo u ovom sistemu, znamo šta ko treba da radi i u ofanzivi i u defanzivi. Stajali smo kompaktno, delovali dosta dobro, bili smo opasni iz kontre“.

Nije hteo Mitrović da dajem velika obećanja.

„Ići ćemo da damo sve od sebe, da predstavljamo našu zemlju na najbolji mogući način, da ostavimo što bolji rezultat. I da nastavimo niz, jer smo uradili dosta dobrih stvari do sada“, podvukao je Mitrović.

Iako je Srbija ubedljivo pobedila, možda najbolji igrač utakmice bio je golman Predrag Rajković, koji je začarao mrežu.

„Važna pobeda u poslednjoj utakmici pred EP. Uradili smo ono što smo tražili: pobedili smo, igrali dobro, svi možemo da budemo srećni“, kaže golman Srbije.

Po njegovom sudu – Orlovi su spremni za EP.

„Mislim da jesmo, posle ovakve pobede i igre. Treba ostati miran, da radimo kao do sada i da se borimo kao danas“, crta recept za Nemačku Predrag Rajković.


tagovi

Aleksandar MitrovićPredrag Rajkovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara