(©Reuters)
(©Reuters)

Mitrović će proganjati Ronalda u košmarima! Srbi deklasirali Al Nasr za pehar Superkupa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.08.24. | 20:13

Kristijano doveo svoj tim u vođstvo, a onda krenuo rafal srpskih asova – 4:1

Počeće Aleksandar Mitrović i Srbi da u noćnim morama proganjaju Kristijana Ronalda.

Imao je portugalski as na dohvat ruke pehar Superkupa Saudijske Arabije, a onda su Srbi rekli – neće moći. Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić su kreirali fantastični preokret Al Hilala i sa četiri gola za 17 minuta doneli veliki trijumf „plavima“ – 4:1.

Izabrane vesti

Mitrović je pravi otrov za Al Nasr. Do ovog meča imao je bilans od četiri gola na četiri utakmice protiv Ronaldovog tima, a sada je taj skor dodatno popravio, podigao prosek, a uzeo i trofej ispred nosa portugalskom asu.

Godinu i po dana je prošlo otkako je Al Nasr poslednji put pobedio Al Hilala. Prošlo je otad deset utakmica. A, evo večeras i jedanaeste. Dokaz da neki nizovi nisu nastali slučajno.

Mitrović i Sergej su posle duple krune prošle sezone upisali i pehar Superkupa Arabije u svoj rezime. Novu takmičarsku godinu nisu mogli bolje da počnu.

A, Al Nasr je prvi „zapucao“ u finalu. Prvi gol je postignut tek u 44. minutu kada je Kristijano Ronaldo pomalo srećno, jer nije dobro udario loptu, doveo svoj tim u vođstvo. Bolje bi mu bilo da nije „čačkao“ Srbe dok su „spavali“...

Momentalno se prenuo tandem Mitrović – SMS. U 55. minutu „devetka“ srpske reprezentacije je preuzela ulogu asistenta, dok je visoki vezista uspeo da iskontroliše loptu nadomak peterca i da je pošalje pod prečku.

Da bi onda Mitrović počeo da radi ono što najbolje zna – da postiže golove. Najpre glavom s peterca na centaršut Nevesa, pa koji minut kasnije nogom posle pasa Malkoma.



Za konačni nokaut uzdrmanog Al Nasra pobrinuo se upravo Malkom, koji je u 72. minutu postigao četvrti gol za „plave“.

Trofej je ponovo u srpskim rukama, Mitar i SMS sz furiozno krenuli u novu sezonu.


tagovi

Aleksandar MitrovićSergej Milinković SavićAl HilalKristijano RonaldoAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara