MITRO'S ON FIRE X2! Premijer liga nije mogla bolje da počne (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.08.22. | 15:07

Najbolji srpski napadač postigao dva gol protiv Liverpula

Kakav start sezone za fenomenalnog Aleksandra Mitrovića! Najbolji srpski napadač postigao je dva gola na današnjem meču sa Liverpulom na otvaranju Premijer lige. Prvo je u 33. minutu odlično reagovao na centaršut Kenija Tetea, a onda je u 72. minutu ponovo doveo svoj tim u vođstvo.

Mitrović je kod prvog gola u skoku nadvisio Trenta Aleksander Arnolda, koji je potpuno bio nemoćan u pokušaju da zaštiti svoj gol, dok je penal iz 72. minuta sam iznudio, nakon što je prevario Virdžila van Dajka, koji ga je potpom srušio. Bio je hladnokvan srpski golgeter, pa je savladao nemoćnog Alisona Bekera.

Izabrane vesti

Ekipa Marka Silve je odlično bila spremljena za meč, od samog starta je zaigrala na pravi način, iako su gosti imali očekivanu inicijativu. Fulam je delovao direktno i konkretno, vrebao je šansu da ugrozi protivnički gol i to mu se na kraju vratilo kroz pomenutu situaciju iz 33. minuta. Fulam je u dobroj meri, posle dešavanja u prvom poluvremenu, ućutkao dežurne kritičare, koji su bili spremni da ovu ekipu pošalju nazad u Čempionšip i pre nego što je sezona počela.

Marko Silva je imao tu privilegiju da na raspolaganju ima raspucanog golgetera, koji je prošle sezone pomerio granice u Čempionšipu i postigao 43 gola. To samopouzdanje i raspoloženje samo je preslikao na početak nove sezone, u kojoj deluje sigurnije nego ikad, što je na delu potvrdio protiv jedne od najboljih odbrana elitnog takmičenja engleskog fudbala.

Jirgen Klop je uspeo izmenama da promeni dešavanja u prvom delu drugog poluvremena, što je rezultiralo izjednačujućim golom Darvina Nunjeza u 64. minutu. Ipak, radost gostujućih navijača je kratko trajala zahvaljujući Aleksandru Mitroviću.



tagovi

Aleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara