Komentari na vest

Mitar Mrkela: Pratimo Slovence, Prucev će se vratiti u Zvezdu ako ga Celje ne otkupi

H

Hulio

pre 15 dana

Ime djiga bolje zvuci od nekog naseg ...afrika je afrika
D

Don Vito Corleone@kora limunova

pre 16 dana

@kora limunova – napisao si: “Placaju Djigu dva miliona,a Djuric bolji stoper...ej zivote,koro limunova”! Zašto je to tako?! Zato što ovi iz uprave Zvezde ne rade u interesu Zvezde i srpskog fudbala! Njima je najvažnija lična korist, tj. ugradnja u ugovore prslih Afrikanaca! Navijači Zvezde prepoznaju ove anomalije i jednostavno ne žele da gledaju ovakvu Zvezdu, zato je Marakana svakim danom sve praznija! Džaba im izmišljanje raznih akcija za povratak gledalaca! Sve je to kratkog daha! Jedina akcija koja bi mogla povratiti gledaoce na Marakani, je da ode ova garniture jajara i lopina i da dođu bivši uspešni igrači Zvezde, koji su proterani od ovih šibicara. Uspešni igrači ne bi gledali svaku priliku da zarade na ugovorima Afrikanaca, kao ove jajare i lopine, jer oni su se materijalno obezbedili igrajući u inostranstvu!
N

NDCZ

pre 16 dana

@Don Vito Corleone - slažem se sa tvojim komentarom! Ove lopuže su olešile Zvezdu za ovih 10 godina! Možemo samom zamisliti koliko je ugrađivanja bilo u ugovore 60-tak neznalica iz Afrike! Ovo sadašnje rukovodstvo oo Terzića su bili pravi golaći, pre nego što su došli u Zvezdu, a sada grade po Beogradu. Ja navijam za Zvezdu od zabavišta, kad ove lopuže nisu ni znale šta to znači C. Zvezda, a onda su političkim inženjeringom instalirani ovde i preko noći su postali "biznismeni"! Razočaran sam u ovakvu Zvezdu!
D

Don Vito Corleone*

pre 16 dana

Don Vito Corleone _ opet onaj kradljivac mog poznatog nika! Znaš što, možeš samo da mrziš g. Terzića i g. Mrkelu, takođe i trenera Milojevića i sve Afrikance i svima dajem punu podršku! "Najveća je, najveća, moja Zvezda Crvena. Volim je do ludila zato što sam Delija"!
S

Semberac

pre 16 dana

Pa sta ce nam talenti da sede na klupi ili iza gola tu niko ne moze pokazati kakav je talenat bitno je da igra Kanga od 40 godina
I

IstineRadi

pre 14 dana

Kanga je dao Zvezdi kao nekada kule aćimović i pizon,zato postovanje prema njemu. 8- ma sezona, igranja u zvezdi sem kada je bio u češkoj malo, i toliko titula imamo sa njim,A o nasim klincima necu,gde god su otisli nisu ostavili utisak neki,a i mozak i glava im uvek preko u mislima. Pa niko od njih ne bi igrao za ugovor kao Kanga u Zvezdi. Oni ne vide sebe bez 5 milki.
N

NAVIJACINA!!

pre 16 dana

NOVA ODBRANA PODHITNO!!!! DESNI BEK: Young-woo Seol STOPERI: SRDJAN BABIC I DANILO ARBOLEDA LEVI BEK: Abdul Rahman BABA!!!!!! DOSTA JE BILO STARIH ZASLUGA DRAGOVICA!!!!!!!!!
T

Tito

pre 16 dana

Slovenci imaju balkanski mentalitet?Lupi covek i ostade ziv.
C

Coskl

pre 16 dana

SVAMI TRENER ZVEZDE IMA SVOJ METOD RADA ISVAKI PROSTO NEPRUZI SANSU VECOM MINUTAZOM I LAKO SE ODREKNE MLADI IGRACA TAKO SADAPRIMJERJESREMCEVICMOMAK KLJI JE OBDCAVAOADOLASKOMMILOJEVICA IGDEGANEMADJIGA SE PLACA 2 MILONA PROSECAN IGRAC DOK JE,VEZDA MNOGO TALENTOVANIJE SVOJE DETE POSLALA U SPANIJU KOJIMOZE SIGURNO DA PARIRA DJIGO,MALO MILOJE TREBA DA DA MKNUTAZE MLADOMA PRICA SE PONAVLJA STARIJI FUDBALERI DOBIJAJU VISE MINUTAZE,STRANCE DOVODE KAO PECURKE POSLE KISE,KLUB IMA MNOGO IGRACA U GODINAMA PREKO 29 KOJESE TREBA RIJESAVATI NA VREME. PR ; BEN ZVEZDA JE MOGLADAMNOGONAISTKPROFITIRAANA KRAJU ODLAZI KAOSLOBODAN. IGRAC ,STOSE MOZE DESITIKRASOU,DRAGICU DEGENEKU U SLUCAJU DOBRI PONUDE PRODATI HVANGA ,KANGU. SERIFA. BUMARJJA DATI. SA SU MLADIMA VRATITI ZVEZDINU DECU IZ KLUBOVA GDE SU OTISLI NA KALJENJE. I SA BOZIJOM POMOCI U NOVE POBJEDE
B

Bojanbl

pre 16 dana

Bole oci od ovog tvog pokusaja pisanja. Ajd brate savladaj pravopis
m

milisav kekez

pre 16 dana

evo ga mrkela nekaže koliko je igrači promašio od kad je u zvezdu bar jedno tries to nesem niko da kaze dasu desetine i desetine milijona evri bačeni na što su pronašli su sa toliko igrači posle se čudu što su uvek zadnjo mesto na tabelo u evropi tamo nemaju pomoć sudija da im sviraju penali na dvaes metri od gola i da im priznavaju golovi iz opsajd kao ovde a da je pošteno sudženje bili bi peti mesto na tabelo ovde u ligu ali kad stvari dodžu na svoje mesto jednog dana ima da imse oduzmu sve bodovi i sve titule i dase za kaznu izbacu u četvrtu ligu srbije
V

Vujaklija jr.

pre 16 dana

Redak primer totalne nepismenosti i nepoznavanje pravopisa.Čak i za jednog Grobara previše...
l

lool

pre 16 dana

Nadjite krstenog spica
N

Nenad1246

pre 16 dana

Pešić?
I

Izgleda da

pre 16 dana

Uprava ima svoje simpatizere koji se aktiviraju kad treba. Cinjenice ipak ne mogu da promene. Proslogodisnje kupoprodaje su bile katastrofalne i mnogi navijaci su izgubili poverenje u struku
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Što se tiče ovog čoveka, bio sam baš klinac kada je on igrao u Zvezdi. Ali sam čuo priču da je u Zvezdu trebao da dodje pokojni Uške Vučićević koji je bio i veliki talenat i veliki Zvezdaš, da je to bila gotova stvar, a onda je došao Mrkela i odustali su od Ušketa. Mrkela je inače bio veliki talenat u to vreme. Bio sam klinac kada se igrala utakmica Zvezda-Milan, imao sam 5 godina ali me je pokojni otac vodio na tu utakmicu, bili smo na Zapadu ali se maltene ničega ne sećam, osim ogromnog stadiona i velike gužve i magle. I sada poenta cele moje priče je, da li neko zna da objasni zašto je protiv Milana Mrkela kada je izašao sam ispred golmana sklonio nogu umesto da pruži nogu i zaobidje golmana imao bi prazan gol ispred sebe. Čuo sam da mu stariji Zvezdaši i dan danas to zameraju.
g

gost s brda 1

pre 16 dana

Ista je prica i samnom,osim sto sam bio 3,4 godine stariji. Jedino cega se secam pored zapadne aut linije, mrkela skace preskace igraca koji je uklizao a mogao je da pretrci! Nego, nema onu svar onu dole.
B

BokiUSA

pre 16 dana

Ne treba nam niko, mi imamo naše Afrikance sa kojima ćemo da pokorimo Evropu. Spas leži u igračima iz Afrike.
D

Dragooo

pre 16 dana

Tebi u inat kupiti jos 3 afrikanca. Mukice jedna koliko si opterecen tim da na svakoj vijesti o Zvezdi jedna te ista prica. Hahah nije tebi lako sa tobom.
M

Mrkela samo napred

pre 16 dana

Ono Kžkad 99 % komentara ostavljaju navijači crno belih boja predstavljajući se kao zvezdaši...
M

Marko1983

pre 16 dana

Pitanje za sve pljuvace, kada je toliko loš Mrkela kako smo od kad je tu 3 puta igrali LŠ i 3 puta proleće u LE?
Б

Блок

pre 16 dana

Питај Милоја . Кад су нам играчи тако добри ...како већина оде за нула евра? Гобељић, Стојковић,Борјан,Бен,Јовичић ... Тим без тржишне вредности .
e

edo555

pre 16 dana

Da igrali smo zbog Mrkele koji je doveo Bakajoka,Kulibalija,Zandera i jos 10 igraca koji su uzeli ogromne pare naneli ZVEZDI ogromnu stetu avon sedi tu bolibga uvo ispolirao glavudzu i uziva
k

kora limunova

pre 16 dana

Placaju Djigu dva miliona,a Djuric bolji stoper...ej zivote,koro limunova
t

tuneki

pre 16 dana

pratis li srpske igrace od 20 dovedenih Zvezda promasi 19
б

бољи

pre 16 dana

живот
d

d.g.

pre 16 dana

Neko ti našao krštenog beeka i ti ga brže bolje prodaš za 3 miliona. Toliko je loš da je uu Šahtjoru standardan . Za Đigu si spreeman da izdvojiš skoro toliko. Za Bukarija odbijaš 10 miliona, a sad će otići za 7. Nije mi jasno kako te tako sposobnog ne pokupi neko iz lige petice. Da i nama svane.
@

@,d.g.

pre 16 dana

Čekaj koliko me sećanje služi Ti si lično napisao za azarovija da treba da se ugoji i da nije za nas!??Mrkela sve omaši što je skautirao to stoji.
A

Astoria

pre 16 dana

Ja ne znam kako je ovaj covek i dalje na poziciji koju obavlja, i to neadekvatno. Sta i ko ga drzi na toj poziciji...? Da radi za neku privatnu kompaniji ili klub do sada bi davno bio najuren. Uostalom, ima li ovaj covek i malo stida i srama...? Ostavka kao moralni cin...sta to bese...
U

Uuuu

pre 16 dana

Izvini Gerasime smekeru sto se lozim pa ostavljam komentar kakav ja mislim da treba da ostavim.Izbini brate sto tebe nisam pitao sta da napisem da se ne lozim... Izvini jos jednom Gerasime legendice!
J

JovanCZV

pre 16 dana

Misljenje o supertalentovanim Kabicem i Sremcevicem?
U

Ujka Zitko

pre 16 dana

Sta ovaj trazi sa tvorzicem na utakmicama ofk bgd????😂😂😂😂
d

d.g.

pre 16 dana

Andrej Đurić nije bek, a ne znam kad je Prucev moogaoo da debituje kod Bahara kad je otišao pre početka prvenstva.
D

Delija NBGD

pre 16 dana

Da da skautirate znamo... Tomane, Van La Para, Zander, Dioni, Falko, Pesic, Kulibali, Ndiaye, Ibrahim Mustafa itd nastavite niz. Jedino sto ste ti i Terza doveli da valja je Marin i to je to. Vec vidim, sklopimo na leto dobru ekipu u pocetku, udjemo u LS i par sati pre kraja prelaznog roka dovodimo nekog novog Tomanea i rusimo atmosferu u timu - vec vidjeno godinama unazad.
P

Pixy

pre 16 dana

La Para, Žander, Čaušić, Ruiz, Ebesilio, Kafu, Kabić...
Б

Блок

pre 16 dana

Бакајоко,Спиридоновић,Пићини...
S

SRETA NUMERA

pre 17 dana

Šta bre ti pratiš ????? i koga ti pratiš ???? Ti zadužen da pričaš ono što ti Terzić kaže, i da preuzimaš na sebe njegove bahate egzibicije, ti secpitaš u Zvezdi isto koliko i kafe kuvarica.
n

nemanja 567432

pre 17 dana

Celje ce ga otkupiti i duplo preprodati.
D

Duduk

pre 17 dana

Ja mislim da nam je ovaj najveci problem sa skautirane talented...jednostavno nezmam da prepozna talent.
Б

Блок

pre 17 dana

Десет прелазних је промашивао и он је и даље ту ...као е сад смо уболи...а шта је са силним промашајима ? Плате +обештећења. Челзи је једини почео да нам парира.
B

Burek

pre 17 dana

Braćo, nisam ni ja obožavalac Mrkele, ali ajde da sačekamo letnji prelazni rok pa ćemo po tome definitivno da sudimo
P

Prti

pre 17 dana

Ako do sad nisi video sta zna i u kom procentu pogodi onda stvarno...
Б

Блок

pre 17 dana

Летњи прелазни рок : Томане је наш нападач ,скаутовали смо га годину ипо дана . Следеће лето : Нови нападач је Диони.Њега је Мркела скаутовао. Следећи прелазни рок : Нови нападач Звезде је ....Кулибали. Кад су довели Марина требали су овог зналца да отерају ,а ако је толико добар ,шта ће Марин ?
B

Burek

pre 16 dana

Vidim da se ljudi ne slažu već sa ovim što sam rekao. A šta ako ovog leta budu napravili bum, šta ćete onda da pričate ? Iskreno, prošlog leta smo odradili prilično dobar prelazni rok (samo što Šerif nije smeo da dođe tek pred kraj, suviše smo se zalepili za Late Lata), Hvan je odličan primer za to. Raniji rokovi su bili loši naravno, ali za prošlo leto ne možemo grešiti dušu. I da, naravno da se sećam Van La Pare, Falka, Kulibalija i Tomanea (i to što su surovo oterali Ohija), ali uvek postoji šansa da se iskupe. Ako i ovog leta uprskaju, onda definitivno treba da napuste fotelju. Samo kažem da ne treba sada toliko da se mrači kad smo se već izdigli, vreme će pokazati sve.
B

Burek

pre 16 dana

Koliko vi ljudi mračite... Ajde da razumem da ne volite Čovića (mene prvi on nervira zbog loših poteza), ali ne morate baš sada kada smo na milimetar od titule da toliko serete
Б

Блок

pre 16 dana

Направи бум? А за предходних двадесет бумова промашаја ,какве везе има ...можда нешто убоде .
Б

Блок

pre 17 dana

Од двадесет играча деветнаест си промашио ЧОВЕЧЕ!
e

edo555

pre 17 dana

Koji baksuz od coveka,dok ovog ne najurimo necemo pogoditi ni jedno pojacanje.Puno prica a nista ne kaze
j

jsdovac

pre 17 dana

@edo555 Uzivaj u 7-moj godini bez titule!
N

Nekako

pre 16 dana

Aj sto nista ne kaze, nego sto nista i ne uradi da valja, a i onaj zajedno s njim
e

etoo

pre 17 dana

najskuplja pojacanja su se ispostavila kao pogodak tako da pljuvanje da nista ne valja vam je smesno
S

Sega89

pre 17 dana

Ovaj se u Zvezdi pita kao svinja kod Matijevića..koje mazanje očiju sa pričama o nekom skautingu a svi znamo da Terza i par menadžerskih agencija rade posao i to je to…
U

Uuuu

pre 17 dana

Koja tacno skauting sluzba majstore????Pa ti sine mislis da smo svi budale i da mozga nemamo kada tebe slusamo!!Ajde strucnjak ti nama daj spisak pojacanja u poslednjih par godina i obrazlozi nam za koliko para su dosli,kakvi su bili i koliko si ti stucan ce nam onda svima jasno biti!!!Alo bre smekeru pojma bre ti nemas i batali nas toga nasa skauting sluzba jer ste vi gomila prevaranata koji deru klub za pare!!!
G

Gerasim

pre 17 dana

Šta se ti ložiš
F

Fkto

pre 17 dana

Koliko je klub loše organizovan govori i to da ovaj i dalje ima funkciju.