Miloš Milojević (©Starsport)
Miloš Milojević (©Starsport)

Miloš Milojević: Moglo je biti i ubedljivije da Borjan nije bio sjajan! Ludogorec dao pravu sliku

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.01.23. | 18:02

“Ulazak mobilnijih, bržih igrača odrazio se na igru u drugom poluvremenu. Dobili smo odgovore na neka pitanja i stvari u koje smo sumnjali”, kaže strateg Crvene zvezde

Dobila je Crvena zvezda upozorenje pred nastavak sezone od Ludogoreca. Pokazala je dva lica u meču koji je bio generalna provera, iako nije poslednji u Antaliji. Prvo poluvreme bilo je za zaborav i pokazatelj gde sve škripi u igri. Drugo dijametralno suprotno.

Crveno-beli su bili inferiorni dok u igru nisu ušli brži igrači, nije do tada da se trka sa večitim šampionom Bugarske. Vodio je Ludogorec sa 3:0 posle prvog dela igre, a Zvezda je uspela da promeni sliku u završnici i ublaži poraz. Prodisala je ulaskaom argentinskog beka Aleksa Viga, dobila na probojnosti.

Izabrane vesti

Miloš Milojević stekao je bolji uvid u to ko može da odgovori zahtevima igranja na najvišem nivou, a ko ne.

Bilo je puno loših stvari u prvom poluvremenu, ali sve u svemu dobili smo odgovore na neka pitanja, vezana za stvari u koje smo sumnjali. Ili nagoveštavali da mogu da se dese. Ne bih taj rezultat uzeo kao ocenu svih igrača koji su igrali. U svakom slučaju u drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, više zalaganja… I više mobilnijih igrača, bržih. Bili su orniji za igru. To se odrazi na igru”, rekao je Miloš Milojević i nastavio:

U prvom poluvremenu nismo uložili koliko je bilo potrebno da bi rezultat bio povoljniji. Borjan je imao sjajnu utakmicu. Iskreno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0 za Ludogorec u prvom poluvremenu. Sve u svemu, mislim da smo pokazali karakter. Poraz nije ugodan, ali ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama”.

Obrazložio je trener srpskog šampiona i zašto je odabrao da Ludogorec bude jedan od Zvezdinih rivala na pripremama u Antaliji.

Za pripreme smo birali protivnike tako da budu slični rivalima u našem prvenstvu. Da je sada leto, birali bismo protivnike iz najjačih liga, ako bismo mogli da ih pronađemo, jer to je cilj. Samo ovakve utakmice, kao ova danas, daju vam pravu sliku. Koliko treba discipline, zalaganja. Dobijete i odgovore ko koliko može ili ne može. To je jako bitna stvar”.

Za kraj je Miloš Milojević prokomentarisao debi argentinskog beka Aleksa Viga.

Jako korektan, malo je trenirao sa ekipom. Juče smo imali dosta intenzivan trening, tako da ga ne bih ocenjivao. Dosta dobrih stvari je uradio za poluvreme”, podvukao je strateg crveno-belih.



tagovi

FK Crvena zvezdaMiloš MilojevićAleks VigoMilan BorjanLudogorec

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara