Foto: AFP
Foto: AFP

Milojevićev Al Ahli naučio lekciju: Do pobede iz penala u 89. minutu

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.12.20. | 20:08

Tim iz Džede se vratio na pobednički kolosek savladavši Al Nasr (2:1) u 8. kolu

Nedeljama unazad Al Ahli se trudi da pronađe kontinuitet. Oscilacije su uticale da prospe deo bodova u trci za vrh, ispuštao je tim iz Džede i po dva gola prednosti, od gotovog pravio veresiju... Takav scenario bio je pred očima navijača i tokom gostovanja Al Nasru, ali je Fetuhi pogotkom u 89. minutu iz penala doneo važnu pobedu nad Al Nasrom (2:1).

Utakice protiv Damaka (3:4) i Al Šababa (2:2) predstavljale su lekcije za izabranike Vladana Milojevića koji su deo fleka izvadili pobedom u 8. kolu.

Izabrane vesti

Al Nasr je u 33. minutu imao priliku da sa bele tačke stigne do vođstva, ali Hamdalah nije uspeo da realizuje jedanaesterac, za šta je kazna je usledila samo pet minuta kasnije, a egzekutor je bio Fetuhi.

Međutim, radost gostiju trajala je samo minut jer je Jahja na asistenciju Hamdalaha neutralisao zaostatak.

Činjenica da je Al Nasr bio ravnopravan protivnik u prvom delu igre, uprkos tome što je osvojio samo četiri boda na sedam susreta, bila je povod Vladanu Milojeviću da u nastavku susreta pruži šansu Marku Marinu, kao i Rangiju, napadaču koji se pred početak sezone vratio sa pozajmice iz Al Feihe.

Uprkos osveženju u ofanzivi Al Ahli nije uspeo da preuzme inicijativu. Ipak, gostujući igrači nisu gubili strpljenje i u 89. minutu stigla je nagrada koju je sa bele tačke u pobedu pretočio Fetuhi.

Pobedom nad Al Nasrom, klub iz Džede je nastavio pohod za Al Hilalom, a trijumf je ujedno prekinuo niz od pet utakmica protiv kluba iz Rijada u kojima Al Ahli nije slavio.



tagovi

Vladan MilojevićAl Ahli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara