Komentari na vest

Milojević zadovoljan: Imamo dva raspoložena špica, to je godinama bio kvalitet

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Miloje dođe na Mozzart, pročita komentare, naljuti se i onda ne zna gde udara! I tako ukrug! Polako čoveče, opusti se malo!
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

N sa ovakvim i sličnim izjavama pljuje i vređa klub i svakog ko je bio na utakmici ili gledao direktno putem tv ! Jedan klub renomea moje i naše Crvene Zvezde sebi ne sme da dozvoli ovakve diletante koji joj unužavaju renome !!! Dejan Stanković tzv Mister je bio gospodin čovek sa izjavama i na tv iako je pored aut linije neretko izgledao totalno suprotno...
V

Vbbx

pre oko 1 godinu

Mister pobegao i zeznuo nas
G

Gost09

pre oko 1 godinu

Ovaj smešni čovek će ni kriv ni duzan da vodi Crvenu Zvezdu u LŠ.
G

Gostqwerty

pre oko 1 godinu

Brate sve nekako,i sve se otimam da ne pljujem klub koji od rođenja volim ali neko biorao da mu skrene pažnju na izjve,vređa nas jako...
R

Rakonjac pre Pešića

pre oko 1 godinu

Ajde Pešiću kada za mesec dana opet daš jedan gol, a ti opet stavi ruke na uši i prste ispod brade, da nam budeš još od.ratniji.
G

Gostionica

pre oko 1 godinu

Jel mu javio neko da Pavkov i Ohi nisu u klubu 😄

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

Hahahahaha....pa ovaj nas ladno zajebava sa ovim izjavama. Pa covek je kralj majke mi, dva raspolozena spica, Pesic posle dva meseca dao gol na prosloj a ovaj mucenik prvi put odigrao od starta i dao 2 komada.
P

Pedja108

pre oko 1 godinu

Koja dva raspolozena napadaca? Pesic je dao dva gola proslo kolo i to je to. Po teoriji verovatnoce moralo je i to da se desi jednom. Ova utakmica samo pokazuje kako Zvezda ima dobar tim i kad bi imala pravog spica, davali bi golova i golova. Ubacili su Rakonjca u igru, covek nije nista posebno, dodavanja su mu los ai neprecizna, dribling nije impresivan, ali njegov posao je da s enamseti na loptu, odbitak, da zna da sutne glavom. I to je pokazao, dao dva gola. A kada bi bio neki ne vrhunski, nego dobar napadac, taj bi se borio za zlatnu kopacku.

Aleksandar Trajkovic

pre oko 1 godinu

Hebo te Pesic ok guraj ga ako cete ga prodati na leto, Rakonjac je dobar za drugog spica.Ne treba da pljuljes igrace al neide ni od drveta da pravis luksuznu kucu...Iz aviona se vidi da nam fali pravi napadac.

Mr 007

pre oko 1 godinu

Pesic je odlican napadac za ovu nasu pacersku "MOCART BET SUPERLIGU"😂 i za rezervnog napadaca za meceve u Evropi,ali nema dovoljan kvalitet da bi bio starter u LS/LE. Idealno je bilo kad smo imali Boacija za startera i Pesica kao rezervu,a nije bilo lose ni kad smo imali Ohija i Pavkova (potpuno razliciti tipovi napadaca,plus je Ohi dosta bolji od Pesica,dok je Rakonjac smesan igrac). Ekipa vapi za kvalitetnim centralnim napadacem. Borjan-Vigo-Erakovic-Dragovic-Rodic/Azarov-Ado*-Kanga-Bukari-Katai/Ivanic-Olajinka-? Korektna ekipa za LS.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre oko 1 godinu

A kako onda Pešić igra kad nije raspolozen, da 2 gola u 6 meseci ali dobro se gradi, vrhunski igrac....
D

Dzi

pre oko 1 godinu

rastemo kao klubu, posle igraca i treneri iz zvezdde odlaze u drugu ligu.. eno brat Stankela spasio sampu...bili su u 18 i u prvenstu... On baja dosao, skucao ih za samo dno tabele i resio im brige.... To je trener... Secam se nas...trece kolo za ligu sampiona ispadnemo...nema brige od plejofa...gde su jaki rivali... Kad dobije otkaz tamo, da se vrati u srpski fudbal i da preuzme nesto poput lalatovica dal ce leotar da li radnik surdulicu...nebitno, to je to fubdbalsko znanje to je ta gramaza.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

A koja dva špica. Ja vidim Rakonjca kao rezervnog. Fali prvi.
H

Hahahahahhaa...

pre oko 1 godinu

Lik napisao čoveku koji pljuje Pešića kao jedi sendvič... A sendvičari guraju tog Pešića - KOJA IRONIJA!
b

botovi jadni ste...

pre oko 1 godinu

kakvo orkestrirano pljuvanje po Pesicu...
1

11223344

pre oko 1 godinu

i treba kad je nemac pojma
i

i

pre oko 1 godinu

E ako je Pesic raspolozen… Kriminal kako igra…Znamo da moras da ga guras i da pricaa ovo zbog eneromne plate koju ima a uzasan je…
G

Gost456

pre oko 1 godinu

jedi sendvic
@

@Gost456

pre oko 1 godinu

Jel ti to iz iskustva?!
G

Gost014

pre oko 1 godinu

Охи је ваљда отеран што није давао голове или грешим??
d

dejanera

pre oko 1 godinu

Gresis. Oho je oteran zbog Stankovica. Nije igrao uopste od pocetka sezone i Terzic sam kaze da su prihvatili ponudu za Ohija jer je Stankovic rekao da na njega ne racuna. Onda smo ispali od Makabija, Stankovic podneo ostavku a Ohi odigrao poslednju utakmicu u Zvezdi i dao gol. Tada je Milojevic rekao da bi Ohi zasigurno ostao da je on dosao ranije na klupu Zvezde!
J

Junker

pre oko 1 godinu

Pesic je sramota. Sramota koliko je los, spor, bezobrazan i nadmen.
B

BicuSlobodan

pre oko 1 godinu

Porediti Pavkova i Ohija sa Rakonjcem i Pešićem je jeres.

Veca1971BGD

pre oko 1 godinu

A sva cetvorica zajedno nisu ni do potkolenice jednom Pjanovicu, da ne pominjem neke bolje.
D

Drvo

pre oko 1 godinu

Rakonjac i Pešić su bolji igrači. Ohi je jedan od gorih napadača koji je igrao kod nas.
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

Utisak utakmice,u eri golmana supermena od 1.90do2.00 jaki,brzi....kod nas za pazar brani covek od 175.... Utakmica kao i sve setnja u nedeljno popodne ..jedino ovaj prucev vidi se da je decko brz spreman ok igrac
M

Miki-kv

pre oko 1 godinu

Nisi ti sav svoj druze,ako nas ti lazes oči nas ne lazu...treniraj ti neki Švedski klub...