©MN Press
©MN Press

Milojević zadovoljan: Imamo dva raspoložena špica, to je godinama bio kvalitet

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.03.23. | 18:42

"Igrači s klupe koji uđu u igru postižu golove, poput Pavkova i Ohija. Konkurencija je velika, ali to su slatke muke", kaže strateg Crvene zvezde

Crvena zvezda je bila ubedljiva protiv Novog Pazara, zahvaljujući furioznoj završnici utakmice, pa je proslavu 78. rođendana krunisala sa čak pet pogodaka.

Miloš Milojević je dao priliku brojnim igračima sa manjom minutažom, na šta su oni uzvratili velikom energijom na terenu.

Izabrane vesti

Pazarci su se držali do 74. minuta, a onda su potpuno potučeni na Marakani.

"Novi Pazar je organizovana ekipa i znaju šta rade, a mi smo imali prostora da damo šansu igračima koji nisu puno nastupali i osetilo se to što se tiče meč forme, jer nismo uigrani u tom sastavu i formaciji, i uz to smo primili nesrećan gol. Međutim, nismo paničili, niti bili frustrirani, već nastavili da kontrolišemo dešavanja na terenu i kad god slomimo protivnika bude lakše. Nekad treba 15, nekad 90 minuta, ali to je draž fudbala. Drago mi je zbog navijača što smo postigli pet pogodaka i uveličali rođendan", rekao je Milojević.

Potom je pohvali svoje napadače Rakonjca i Pešića.

"Znači napadaču kada postiže golove, ali neću ni Pešića da zaboravim, jer radi za ekipu i upisao bi se u strelce da je ostao na terenu do kraja meča, ali je puno igrao i hteli smo da ga odmorimo. Imamo dva raspoložena špica i to je godinama bio kvalitet, da igrači s klupe koji uđu u igru postižu golove, poput Pavkova i Ohija. Konkurencija je velika, ali to su slatke muke".

Nada se Milojević da će poseta ostati ovakva i na narednim mečevima.

"Momci zaslužuju ovakvu posetu na svakoj utakmici. Imamo još dva meča do plej-ofa i nadam se da će navijači u još većem broju doći na te dve utakmice", podvukao je Milojević.


tagovi

Miloš MilojevićAleksandar PešićMarko Rakonjac

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara