Komentari na vest

Milojević: U svim linijama nam treba sveža krv, najozbiljnije računam na Hvana

T

Trpadzia

pre 8 dana

Ali beli kajs 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
G

Gost RS

pre 8 dana

Tek kad uđeš u komentare shvatiš kolike je komplekse i frustracije Milojević nabio mnogima, čovjek koji nema nikakve mrlje i ispade u karijeri osim što ponekad odreaguje kad ga iznerviraju. Nemaju mučenici za šta da se uhvate nego mu spominju neke otkaze i stil igre. Za grobose mi je jasno kao dan ali naše ne shvatam ako su naši ili se samo tako predstavljaju. Mi bi htjeli i lepršavu igru,rezultate i prolaske iz grupe, razvoj i prodaju mladih, punu kasu. Pa nismo mi Real i Bajern rođaci. PS: Ne podnosim Terzića i slaviću kad mu vidim leđa.
B

Betoven87569

pre 8 dana

Je li se on kandiduje za Zvezde granda. kakav džiber.
P

Pikseta

pre 8 dana

Reci da si seljak, bez da kažeš da si seljak. Stavlja beli kaiš i razdeljak po sred glave.
D

Dzi

pre 8 dana

Ovaj kais i ove farmerke.. zvezde granda milan stankovic sezona.
6

687

pre 8 dana

Čuj ovo, kao on najozbiljnije računa na Hvanga! Istina je da niko ne pokazuje interesovanje za ovim radnikom u kopačkama! Samo se na našim portalima digla frka oko navodnog interesovanja za njim. Interesovanja nema, jer čovek ništa nema sem borbenosti, a to je malo. Kreacija "0"!
G

Gost12345ss@molim

pre 8 dana

@molim – Izvini druže, jel’ ti zasta veruješ u te priče za malu decu da će on da uđe u LŠ, “sa Pumom i onim što došao sa Kipra”?! A, plus toga, sa kojim trenerskim znanjem, je li možda sa onim koje je stekao dok je dobio pet uzastopnih otkaza! Lako je bilo osvojiti duplu krunu sa svom logistikom koju je imao (čudne odluke sudija, penali, isključeni protivnici). Eto, pregrmeo je uspešno jedan hibridni rat kad je Partizan svojim neumećem ispustio prednost! Sve skupa, ne verujem u Pumu, izvesnog igrača sa Kipra i tzv. trenera Milojevića i to je moje pravo! Dosta više sa farsama!
P

Pedja108

pre 9 dana

Svaka cast Dragovicu, ali mislim da ce Stojic biti i vece pojacanje. On bi i sada trebao da igra u reprezentaciji, ali Piksi ionako nema sluha. Nema veze, bice odmorniji za Zvezdu. Ako dodje Korejanac na levog beka i ostane Hvan, to je ceo tim, samo fali donar napadac.
m

markk

pre 9 dana

Filip Mladenović,420 000 godišnje, što da ne!
P

Pa1

pre 9 dana

Srećno Zvezdo! Vidim da su botovi čekali bilo kakvu vest o Zvezdi da krenu sa mračenjem. Znamo kako su prolazili do sad a tako će biti i ubuduće. Slaviće se titula!
М

Моцарт спорт

pre 9 dana

Блаћена срамота,која по директивама пише
G

Gurbet

pre 9 dana

Bele kaiševe nose samo malesori iz mesta Tuzi kod Podgorice.
D

Deka PG

pre 9 dana

Ćuti, Malisoru. To su nam tuzani donijeli iz Njemačke i Detroita. Imali su šiške kao Miloje
1

12345ss

pre 9 dana

Kada je po drugi put promovisan za šefa struke u Zvezdi, rečeni MIlojević je onako nadmeno rekao kako je on uvek tu da pomogne Zvezdi! Došao je posle petog uzastopnog otkaza i samo se pitam, kao to on posle toliko otkaza može pomoći Zvezdi?!
m

molim?

pre 9 dana

Na primer, uzeo titulu i kup, verovatno će da uđe u LŠ bez Stamenića, Bukarija i Hvanga, a sa Pumom i onim što došao sa Kipra. Razumeš sad?
F

Fef

pre 9 dana

Tako što vam udeli par 🧹🧹
6

687

pre 9 dana

Tako što će da vas dere gde god vas stigne
M

Mišo 031

pre 9 dana

I ti Milojević samo misliš da si trener sve ti fali pa najbolje da imaš 50 igrača i opet bi tražio svežu krv
m

molim?

pre 9 dana

Ako Partizan koji nije igrao Evropu, kome država platila licencu, a doveo 18 pojačanja prošle sezone, zašto Milojević ne bi doveo i 50 igrača? Zadovoljni smo što je Zvezda napravila dva desna beka, Kostu i Mimovića, sad završavamo konačno i Seola, otišao Stamenić došao onaj sa Kipra, otišao Bukari, došao Puma. Uz nadam se Radonjića i Marina, sa Ilićem koji je već potpisao, mi smo završili prelazni rok a da nije počeo.
G

Gost1976

pre 9 dana

Izvučeno iz konteksta “Prethodna sezona je bila vrlo uspešna”! Neverovatno! Pod uspešnom sezonom se podrazumeva ona bruka, 32. poslednje mesto u svim grupnim fazama LŠ! Zašto taj debakl pokušava da se sakrije i baci pod tepih?! Ko je za to odgovarao?!
M

Marko6789

pre 8 dana

Odgovarao je Bahar, tako sto je dobio otkaz. Bio je najodgovorniji za rezultate i platio cenu.
D

Dragoo

pre 8 dana

Crkni haha cuj 32 mjesto. Pa ti bi gizice dao da je tvoj klub igrao i konferenciju
c

cv

pre 9 dana

ova takozvana pojacanja su tanka i slaba za evropu bice isto kao prosle godine
H

Hahahaha...

pre 9 dana

Jedan bolesnik iz Zagreba ostavio 80% komentara, sve na isti fazon! Nije boles' sve što boli!!!
M

Maestro

pre 9 dana

Druze,govoris treneru koji je izbacivao Jang Bojs,Salzburg,Kopenhagen,dobio Liverpul,igrao nereseno sa Napolijem,sa Cukom kup,sa Panioniosom najbolji plasman u istoriji,sa Apoelom borba za titulu a kad je dosao bili 5-ti,takvom treneru govoris da je prevara???
D

Dzi

pre 8 dana

Druzeee.. Da ti kazem.... Pazi druze.. Ej druzeee Slusaj druzee... Obicno sledi kako je tai sto ti se obraca mnogo nesto pametn, zajeban ili ljut... Pa ce da ti objasni kako je to zapravo... Ili ce da te postavi na mesto... Ili da ti objasniii nekee stvari... Tipa skini tog roleksa, znas ti ko sam ja, znas ti odakle sam ja, znas ti koga ja znam. Posle druze ne slusam sagovornika
@

@Dzi

pre 8 dana

ugasio si ovog ahahaahaha. Ako uzmemo prosecni koeficijent inteligencije zvezdasa… mislim da je zabotovao
M

Mutommbo

pre 9 dana

Tim sastavljen od mladih talentovanih igrača i dobrih starijih koje već imamo bi se prošetao našom ligom. Glazer - Mimović, Stojković(Ðiga), Spajić(Ðurić), Seul(Rodić/Avdić) - Knežević(Mijailović), Hvang(Kostov), Ivanić(Maksimović) - Ranković(Šljivić/Ivanić), Olayinka, Šerif(Sremčević). Ubili bi svaku ekipu iz naše lige na tempo, zalaganje i trčanje. Naravno uz izmene da drže visok ritam svih 90 minuta. Naravno da na livadama kada gostujemo treba da igraju 8 iskusnijih igrača i najviše 3 mlada. Takođe Kataji, Dalsio i Luka Ilić bi značili protiv Novog Pazara, Napretka, Niša i Kragujevca kada gostujemo, ali ovu boraniju od timova bi jednostavno samleli. Prvi put se oseća da imamo mlade talentovane igrače. Setimo se sa kakvom je postavom igrao Arsenal LE protiv Zvezde, Kelna i Bate borisova, pa su bili domimantni.
G

GAGI PFC

pre 9 dana

Tako je prevaro trenerska,daj jos desetak novih igraca za pare ne brini drzavni novcanik je otvoren za vase zajebancije
B

BoroDelija

pre 9 dana

Gagi popij lek
m

molim?

pre 9 dana

Jesi li glup ili se praviš da si glup? Kad pričaš o državnom novčaniku verovatno misliš na 18 pojačanja koje je doveo jsd, licencu koja je plaćena iz tog novčanika, porez koji nije plaćen, dugovanja koja niste izmirili prema bivšim igračima a Evropu niste igrali, o transferom koje ste napravili da ne pričam. Da sam država, lepo bih vam stavio katanac pa posle balavite. I ti, i ostali, sjašite sa ovih vesti o Zvezdi, izađite na ulicu, nema vas 100.
N

NDCZ

pre 9 dana

“Radi se o igraču (Dalćo) koji je odrastao u Portugaliji, prošao je školu Benfike”, izjavio je drug Milojević i ostao živ! Kakve to ima veze sa nečijim kvalitetom, ako je neko odrastao u Portugalu i trenirao u petlićima Benfike?! I ovaj rečeni Milojević je odrastao u Aranđelovcu i trenirao u Zvezdi, pa šta s tim! On nikada nije zaigaro u Zvezdi, a bio je nekoliko puta na klupi za rezerve. Pravi antitalenat za fudbal!
B

BIRAJU BORBU BUDŽETSKIM PARAMA

pre 9 dana

Izgleda da ove sezone Miloje i Crvena zvezda neće prepustiti Jedinstvu s Uba titulu bez borbe.
G

Goust

pre 9 dana

Procitao na drugom portalu da je Annan iz Bolonje dosao u Zvezdu? Zna li neko nesto? Neki dan bilo da je u OFK
E

Exe@batkara

pre 9 dana

@batkara – Hvang, tvoj strip junak, je igrajući u grupnoj fazi LŠ ostavio loš utisak! Da nije ostavio loš utisak, neko bi ga već odavno pokupio! Na skali ocena 1-5, Hvang je zaslužio ocenu “2+”, a to je nedovoljno za lige “petice”, jer Hvang nema dribling, nema izrađeni udarac nogom i skok igru! Hvang može jedino otići u MSL, Saudi Arabiju, ili eventualno u Rusiju, za ostale lige on nema samo jednu sitnicu, a to je kvalitet!
T

TLN

pre 9 dana

Joj, vid' mu glave
G

Gost1234

pre 9 dana

Vama od njega sleduje samo ona manja, donja glava)))
6

687

pre 9 dana

Dalćo je igrač koji je došao bez obeštećenja! Onda mogu zamisliti kakav je to kvalitet! Na isti način su bili došli Oki, Olanjika, Stamenić i sve njih smo gledali u Evropi, a tamo su bili obične trube, svi su falširali. Sada smo dobili još jednu trubu, ali osećam ovaj će biti prva truba u falš orkestru dirigenta Milojevića!
t

transferi

pre 9 dana

Seol, Puma, Grujić, Ristić, Radonjić, Opoku dolaze odlaze Stamenić, Hwang, Krasso, Leković i Šljivić
o

opop7

pre 9 dana

Odakle informacija ? I koji Opoku jel onaj krilo ili stoper?
j

jsd

pre 9 dana

Ni manje ni vise nego 40 igraca u ovom trenutku ima a on trazi svjezu krv. Sad ce da dovedu ovi pametnjakovici. Tako su i Bahara unistili sa dovodjenjem serifa koji je morao da igra a Kraso na klupu
K

Korner

pre 9 dana

Levi bek,štoper,zadnji vezni i špic Britanac,po mom mišljenju za LŠ
R

Radašin ovde

pre 9 dana

Evo ga Miloje zvani otkaz u svi klubovima gse je radio. Folirant I bunkeraš. Nemože nikog da pobedu bez sudije. Prošle sezonu sve si im sudije doneli bodovi. U evrpu su sbake zauzeli triesdrugo mesto na tabelo. Ali kada dodže bolje vreme ima da im se oduzmu svi bodove i će završi u četvrti ligu.

pancevac992

pre 9 dana

laz za otkaze,laz za 32 drugo mesto,dve ls,dve pobede u ls,prezimljavanje u ligi evrope,aj sad pozdrav
В

Втб

pre 9 dana

Милојевић није био тренер ове сезоне у ЛШ, дошао је на полусезони кад смо већ испали.
D

Dragoo

pre 8 dana

Joj kad pustite ovakve kretenske komentare , cista laz ali prolazi kod vas u redakciji. A jsd vi niste ni prismrdili evropi. Placite. Kako cemo da vas ugasimo
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 9 dana

Za pocetak da ti kupimo kais i malo garderobe, oblacis se kao da treniras Dinamo iz Vranja 😂
s

stilist

pre 9 dana

Kakav stajling?! Beli kaiš... Bela koša...
M

Mutommbo

pre 9 dana

Trebalo bi napraviti rez u ekipi da se oslobodi prostor za Zvezdine mlade igrače. To nikada nije bilo lako i trener uvek bira one koji u datom trenutku mogu najviše da pruže, ali je uvek to prepravljanje ekipe. Možda je sada pravi trenutak da se u vatru bace mladi igrači koji su igrali za kadetsku reprezentaciju: Maksimović, Kostov, Ranković su pokazali da imaju klasu. Uz nešto starije Kneževića, Šljivića, Sremčevića i mladih igrača Ðurića i Mimovića, bila bi to dobra okosnica jedne nove generacije. Izostavio sam neke od kadeta sigurno koji imaju kvalitet. Ali sa ovomdecom i iskusnijim igračima da se gradi novi sistem igre i kodira Zvezda za budućnost. Izbaciti na veliku scenu generaciju koja je zajedno stasala. Jedne godine igrati Ligu evrope ili biti totalni autsajder u LŠ, ali ne menjati mnogo 3-4 godine, samo praviti dodatnu slelekciju po potrebi i kupovati najtalentovaniju decu, uz igrača kao što su Hvang, Ivanić, Spajić i Nemanja Stojić. Igrati hrabro protiv svakoga kao danas Slovaci protiv Belgije što su odigrali poluvreme.
e

ejj

pre 9 dana

I da izgubimo titulu jel da? Da izgubimo tituli recicete dajte titulu kakva deca
h

halo

pre 9 dana

@ejj Titulu u SLS bi sa pola gasa uzeo ceo tim kadeta, pustite se tih praznih priča da nam za ovaj jad od lige treba cela ekipa raznih puma i prodavaca krofni.
M

Mutommbo

pre 9 dana

Ovaj tim Zvezde podmlađen sa 8-10 mladih igrača i 10 kvalitetnih iskusnih igrača uzeo bi titulu lagano u našoj ligi. Naravno da ne staviš sve igrače odjednom, ali ih polako uvodiš u sistem kroz polusezonu, već na proleće ih imaš kao okosnicu ekipe. Mimović je ekstra bek za našu ligu, mali Knežević jedan od najboljih vezista, Ranković i Maksimović su ultratalentovani, Kostov i Šljivić su takođe talentovani. Andrej Ðurić je igrao LK već i prvenstvo Slovenije.
I

In beom

pre 9 dana

E ovi što stalno prizivaju decu su mi sumnjivi baš... Nije valjda da imamo pedofila ovoliko među zvezdašima
@

@halo

pre 9 dana

Videli smo to na Baharovom primeru. Kad neko napise nesto kao ti, tacno znam da ceze s vezom nema
h

halo

pre 9 dana

@@halo Šta samo videli, da smo bilo čitav jedan bod iza grobara na polusezoni. Kakva tragedija, ČAK jedan bod, a ni taj jedan ne bi bili da igrač od zadatka Rodić nije dobio zadatak da pozdravi zbogom trenera. Kvalitet lige video se jednom za svagda prošle sezone kada se Miloš sa ekipom koja se nije mogla sastaviti cele sezone prošetao do titule 20 bodova.
b

batkara

pre 9 dana

Pustite Hanga neka ide! Zasluzuje ligu petice da igra, a ne ovu nasu cirkus ligu.
p

pp.

pre 8 dana

važi žoce
M

Mnogo smesno

pre 9 dana

Pogotovo u odbrani, Terzic kaze zvezda ima 5 ozbiljnih stopera, Da ali ozbiljnih za ligu konferencija. Pod hitno treba dovesti pravog stopera kvaliteta kao sto dovodimo u sredini ili napadu
P

Pesimista

pre 9 dana

Pa zar nije neki dan rekao Terzić,da Zvezda ima para,i da pare nisu problem,da oni mogu da izdvoje i do 8 miliona eura za igrača! Da li su to prane priče i mazanje očiju nama navijačima Zvezde!!!
T

Tereza

pre 9 dana

DA