Komentari na vest

Milojević: Ovo je način na koji se osvajaju titule

G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

Mi svi bili ubeđeni da je do tebe bilo kada je Zvezda pod Dekijevom palicom igrala lepo... Sudeći prema ovome šta smo do sad od tebe samog videli biće da ti nissi imao udela u tome,dakle sledeći na koga se sumnja je gospodin Nebojša Milošević bio kriv za ona prelepa izdanja Crvene Zvezde o kojima pričamo,a posle Vladana Milojevića !!! Eto tako,to je moje mišljenje,a i ne postoji niko drugi osim njega,pošto smo.samostalnog Dekija videli,a i Miloša Milojevića i ni jedan nije uspeo da posloži kontinuitet tima od igrača sa kojima raspolažu,a igrači su pokazali ko su i šta eto u najmanju ruku protiv Milana i Rendžersa. Sigurno nisu zaboravili fudbal igrati i 100% su žrtve loših odluka trenera i taktike !!!
G

Gost e baš

pre preko 1 godinu

te 'bo način da sam zbog načina igre koju forsiraš želeo sam i prošlo kolo i ovo sad da zglaišeš i da te oteramo... Tako si postavio sistem igre da svi igraju ono što ne mogu odigrati,počevši od Erakovića do Pešića redom ! Smisao i ideja igre se ne nazire,npr meni je apsolutno besmislleno imati Pešića za špica i terati ga da igra ono što nikad nije igrao,imati u postavi Bukaria/Mitrovića a igrati na njih sa loptom u noge a ne u prostor...itd itd... Ne skidaš se sa medija,kao da nisi trener već portparol za medije FK Crvena Zvezda...itd itd...
e

esex

pre preko 1 godinu

Cestitam treneru i igracima na pobedi i velikoj borbi.Ne ocekujem nesto puno lepsu igru do proleca i celih priprema sa milojem.bitno je da pobedjujemo po ovim nasim oranicama
m

mesina

pre preko 1 godinu

Da,to je vaš način, jagodice.
a

aleksa101

pre preko 1 godinu

jadni mi ako je ovo način...
L

Lepetar

pre preko 1 godinu

Ne, način na koji se osvajaju titule je kad pobediš sa 3 razlike, a ne mučiš se celu utakmicu sa 1 pa i 2 igrača više. Mislim, ja sam se osećao loše, ne znam kako je bilo tebi?!
O

Ok

pre preko 1 godinu

Kupaj se ako se osecas lose. Nas fudbal je otisao u pm prodaju se klinci a igraju ga matorci sa Afrikancima koji nemaju kvalitet. Cirkus je potpis Kange do kraja karijere. Kako da se igra bolje kad Motika i Mitrovic sede na klupi a ovaj se bahati na klupi. Kad samo Mijailovic trci, Rodic i Gobela glume krila a krater u odbrani. Kad nema proigravanja iz pasa i sve se svodi na nabacivanje u 16 gde supermen Pesic mora da pogodi. Ako ne pogodi los je igrac. Presporo je to sa Kangom mora mnogo brze sa polutkama.
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Mali Lazar Nikolic iz javora koji igra desnog beka a za kog smo se interesovali posle onog hola sto je ucackao partizanu veceras sad i definitivno prelazi kod nas.
P

Pletivoje

pre preko 1 godinu

Što se tiče pristupa utakmici,trčanja i htijenja,svaka čast!Valja priznati da je Radnički zaslužio bod i da nije bilo prestrogog isključenja,osvojio bi ga.Ne znam zašto smo igrali sa trojicom pozadi,kao da nas guši ta postavka na terenu.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Prestrogo? U prvom su i levi i desni bek zaslužili isključenje. Do desetog minuta levi bek tri puta ruši Bukarije povlačenjem za dres sa leđa, a epilog svega toga je samo 1 žuti karton i ako je pravilo jasno u tom slučaja da se žuti karton dodeljuje za svako povlačenje sa leđa.
C

Czv bgd

pre preko 1 godinu

Ako ovako mislis da osvajamo titulu svaka ti cast
k

kVAR na Marakani

pre preko 1 godinu

Tačno tako. Na terenu i van njega.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre preko 1 godinu

Ljudi dodjite na stadion da damo podršku Gospodinu Terziću i Gospodinu Mrkeli. Da nastave da nas vode u uspehe. GDE SMO BILI PRE GOSPODINA TERZIĆA A GDE SMO SADA. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Da nije Gospodina Terzića odavno bi bio katanac na stadionu Zvezde. Gospodin Terzić je naš spasilac. Svi za Gospodina Terzića, U INAT DUŠMANIMA.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Tako je, i ja se pridružujem podršci za Gospodina Terzića. Najbolja uprava u istoriji Zvezde.
N

Nebo

pre preko 1 godinu

Bravo za komentar. I od mene podrška za Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. Samo oni mogu da nas vode u uspehe. Živeo drug Terzić.
P

Pošteno nema šta

pre preko 1 godinu

Lepo rečeno treneru, šta ti teško...kao i tvojim predhodnicima...sve lagano, zbog toga vas i cene u evropi...prodali ste dva igrača za 10 godina
G

Gosttttt

pre preko 1 godinu

Nije svakome Kezman menadzer
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Po broju stopostotnih sansi ovo je najbolja utakmica koju je Zvezda odigrala ove jeseni. Golman je bio fantastican a i nekada je i malo srece i koncentracije falilo. Tako da Milojevicu samo napred, kad on prodje pripreme sa igracima i ako uspe dodatno da izselektira ekipu e posle toga mozete da mu sudite i da ga pljujete ako ne valja, do tada podrzite ekipu za koju navijate. Posle danasnje utakmice apsolutno nema niko prava bilo sta da prigovori Milojevicu. Ne zaboravite gust i tezak raspored, pre neki dan Vojvodina, danas Radnicki u cetvrtak Trabzon, neka bude i u cetvrtak nasa pobeda na kraju.
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Brate co'ek srlja iz greske u gresku ! Stvarno je gre'ota gledati ovoliko mucenje Zvezde!
F

Familija

pre preko 1 godinu

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
b

bokash9

pre preko 1 godinu

tako je. Po mogucnosti da se igra 100minuta i 12na 9. Tako se osvajaju titule. Cestitke najjacoj zvezdi od 91
g

gx

pre preko 1 godinu

Pa da u našoj seoskoj ligi...ali bas se namucili,Al dobro ta liga nam je prioritet tako bese...daj boze sto pre ledja da ti vidimo veliki treneru !
d

djapetooo

pre preko 1 godinu

Ali ne samo sto je veliki trener, nego su mu i izjave velike ;) Gomila glupih opravdanja.
O

Ok

pre preko 1 godinu

Jesi li video udaranje glavom igraca Radnickog u 16m i iskljucenje. Da je bilo mucenje bilo je. Da tu ima igraca kojima nije mesto u Zvezdi ima ali da su i ovakvi nivo ispred lige jesu.
s

srxx

pre preko 1 godinu

Bravo. Sa dva crvena i golom u 97. minutu. Ma bravo....
b

brate

pre preko 1 godinu

pa zvezda nemoze ni nereseno da odigra, uzas! ali ni u evropi nemoze nereseno da odigra😀😀😀
B

Borky10

pre preko 1 godinu

Ti ni osnovnu skolu ne mozes zavrsiti.
B

B. Grobar

pre preko 1 godinu

Otkrio si Ameriku. Pa deset godina ovako osvajaye titule.
1

149

pre preko 1 godinu

Burazeru Ja da sam na tvom mestu Zvezda će biti šampion. Bjeković se kao fora napada kao ugroženi su a u stvari sve se zna.
Z

Zoran Jocicc

pre preko 1 godinu

Odlicna izjava trenera nista nije pogresio ovo i jeste jedini nacin igrati dok se neda gol i podeli bar dva crvena.Bravo za izjavu nista nije pogresio mozda je bila greska samo sto nije penal dosudjen ali bi bio dosudjen da nije dat gol oko 102 minuta
Г

Грдне ране

pre preko 1 godinu

Добра утакмица, не знам зашто су људи незадовољни, видјели сте какве смо прилике имали, је л вама само 4:0 5:0 добро?
B

Boki 81

pre preko 1 godinu

Mi svaku utakmicu dobijamo teskom mukom ,smenite ovu neznalicu na vreme ako hocete da uzmemo titulu !Pored toliko Zvezdinih legendi doveli ste ovog neafirmisanog trenera .
J

Joakim

pre preko 1 godinu

Stankovic je za ovog lia licno doktor nauka.. sramota ko nam vodi klub.. krsticic, gobeljic, micko, mustafa, pa i pesic likovi koji su zalutali u zvezdu, radi tudjeg interesa
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Ne Miloje....nego kada Partizan kod kuce odigra 3:3 sa Javorom...tako se dobija titula. A ovo kako ti postavljas igru Zvezde - tako se gubi titula.
S

Santi

pre preko 1 godinu

Bravo, covek je (nesvesno) sve rekao.
t

tifo

pre preko 1 godinu

Milojeviću daj ne zafrkavaj..na silu je dobijeno..jedva imali smo sreće ništa više. I dalje nema pomaka ne vidi se ta tvoja filozofija bez ideje smo
G

Gostqwerty

pre preko 1 godinu

ti si još tu ????? Vreme je,kreni i da se ne ljubimo !!!
G

Gost45

pre preko 1 godinu

Miloje doktore pusti grobare. Bitna su 3 boda. Igra je bila fenomenalna. Samo napred!! +7!!!
i

istina

pre preko 1 godinu

DA POMOCU SUDIJE I FSS ! BRAVO.
K

Kazem

pre preko 1 godinu

Upravo tako. Ovako mogu ja i ortaci s termina da uzmemo titulu...
G

Gost098098

pre preko 1 godinu

pakuj kofere vise
D

Dozvola za krađu

pre preko 1 godinu

To je to, samo Uefa da nam usvoji ovakvo suđenje u Evropi i da i tamo zablistamo šampionskije. Stop evropskim neutralnim sudijama i poštenom suđenju.
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ко о чему, гробари о поштењу.
p

plavac

pre preko 1 godinu

potpuno je u pravu đečko
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Previše pričaš Milojevicu. Stankovic je govorio ne može svaki puta 5:0 kada pobijedi 1-2 razlike, a ti samo nešto pametuješ. Titula se osvaja sa 1-2 razlike. Golovi u zadnjoj minuti ne smije da dozvalja Zvezda.

mosic.zivan@gmail.com

pre preko 1 godinu

Раднички је играо преоштро. Посебно на главног играча Кангу. Судија није имао критеријум. Пенал за Звезду, који је ВАР поништио, је чист доказ да је Партизану у дербију пенал поклоњен. Још неколико пенала није ни разматрано, а били су. Волим да играмо против мотивисаних противника, то ће нас јачати. Дојучерашњо Пешић код многих је постао "Шиља". Звездиној екипи је само потребан мир и стрпљиви навијачи и квалитет, који сви виде, ће доћи на своје. Пуна подршка тренеру и играчима. НАПРЕД ЗВЕЗДО!!!! (сваки Турчин зна, свака була зна да је Обилић, српски син, заклао Мурата... идемо јако у четвртак)
R

Realan skroz

pre preko 1 godinu

Ajde ajde polako. Covek je dosao u nezgodnom periodu, pred derbi. Nije odradio pripreme sa ekipom. Treba mu dati sansu i sledecu godinu. Potencijal ima. Mnogo sa ovim trenerom mozemo da dobijemo.
X

X

pre preko 1 godinu

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Nije te sramota?
G

Gostujući

pre preko 1 godinu

Bravo! Konacno jedan iskren trener.. Ovako ste osvojili 29 od 30 i neke..
P

Prcko33

pre preko 1 godinu

Ovo je za nas goro scenario , nikako da te se rijesimo ! Bolje bi bilo da prosipas bodove , bolje za nas a i za svakog' 😌 co'ek njegovim sastavima , i izmjenama ukopa Zvezdu!
G

Gost9999

pre preko 1 godinu

u pravu si, ovo je način već 5 god
M

Milojeee

pre preko 1 godinu

NE DAMO TITULU!
d

dakazemsamoovo

pre preko 1 godinu

al zato u evropi dodje ferencvaros i oduva te u madjarskoj, sad cemo da vidimo sta ces sa trabznonom i monakom uraditi
G

GS

pre preko 1 godinu

Al zato dođe Ferencvaroš u Beograd i ne zna šta ga je snašlo
F

Fakti...

pre preko 1 godinu

Od kada je dosao ovaj trener , Katai i Ivanic totalno pali ne znaju ni da dodaju loptu izgubili smo potpuno onu levu stranu koju smo imali... Sad u napadu sve na silu i centarsuteve...
m

madmix

pre preko 1 godinu

a prošli je otišao jer su bili u top formi ,jel tako?Ne mlati
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Bato, Katai ne postoji posle onog gola partizanu u kupu. Pripreme je odradio tragicno, od starta sezone mu se izdvaja samo gol Ferencvarosu. Sto se Ivanica tice, to je vise nas vec pisalo, njemu je potreban parnjak s kojim igra, tako ga je Marin u pocetku izbacio iz ekipe jer su gusili jedan drugog, pa ga je Katai podigao jer mu stilski odgovara. Sada kada Katai ima neki problem, Mirko je potonuo zajedno s njim.

Mile Stručnjak

pre preko 1 godinu

Levu stranu smo izgubili još pre 3 meseca... Ne želim da branim Miloja ali malo objektivnosti. Bilo je zamerki kako de samo igra preko leve strane, došao Bukari, e sad ajmo samo desno, Katai može ka sredini a može i napadač po potrebi, Ivanić će da se snađe gde ga stavimo... Tom logikom se krenulo još letos i samo je nastavljeno...

kln

pre preko 1 godinu

To je bilo i kod stankovica na pocetku sezone.. nego malo utakmica da se primeti, zato je i pobegao
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 1 godinu

,,,, a šta je tu trener kriv, jel im trener brani da igraju,,,,,, osim što treba da najuri obojicu iz tima.
P

Pali bre

pre preko 1 godinu

Sta bi bilo da nije Pesica??? sad bi mi bili na -3 ... Stidi se Milose... Blage veze nemas sa poslom...
D

Dokle vise...

pre preko 1 godinu

Izbacujes Dragovica umesto da ubacis jos jednog zadnjeg veznog mi primamo gol. Pa koji je ovo mec gde se mucimo do poslednjeg momenta??? I ti trener??? Ti si bre nula...Stankovic bi dobio ovo 0:3 lagano....
H

Hskshaka

pre preko 1 godinu

Da ,da, Stanković bi dobio 3:0 i Šerif i Omoniu i Haifu... Dajte čoveku vremena jbt, imamo + 7
p

pfc barsa.

pre preko 1 godinu

bravo za nacin
T

Tako je

pre preko 1 godinu

Ali ako ceni posteno u Humskoj je bas pravi nacin,ostetis Javor za penal pravila se lud i dozvolis da u nastavku akcije JSD izjednači.
o

ox

pre preko 1 godinu

Ovo je nacin da ti odes,i ako su sudili za njih trebali smo utakmicu rešiti pre.
G

Gost089

pre preko 1 godinu

Sram te bilo Strucnajku