Komentari na vest

Milojević: Opet smo primili neshvatljiv gol, jednog dana će valjda i to da prestane

Kalčopolista®

pre oko 2 sata

Glava ko u gorostasa tviterasa!
G

Gorosts

pre oko 1 sat

Znao sam oduvek da si to ti. I kada smo sedeli u kaficu.
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 2 sata

Milojeviću posle reprezentativne pauze ide najvažniji deo jesenje sezone. Svi igrači su tu najmanje mesec dana. Nadam se da si video ko može a ko ne može i mora da ide na klupu ili tribine. Dosta je bilo više eksperimentisanja, pružanja šanse svima da se nebi uvredili, menjanje formacije zbog pojedinih igrača, menjanje pozicija igračima idt, itd. Ako ti neko naređuje ko i kada mora da igra onda daj otkaz ako si čovek sa karakterom. A ako nije tako i to je tvoj izbor onda završi sa pripremnim periodom i opredeli se za prvu postavu sa 7 rezervi uključujući i rezervnog golmana i igraj jedan sistem i formaciju koja je najbolja i do kraja ovog dela sezone sem možda domaćeg kupa guraj to kako bi došli do nekog nivoa igre i automatizma. Nema tu sentimentalnosti svi mi vidimo ko je kvalitet, ko je fizički spreman a ko nije. Ako pothitno ne presečeš cela ova polusezonu proći će nam ovako vrljavo sa povremenim bljeskom. Za mene lično formacija 1-4-2-3-1 i ovih 11 igrača. Glazer-Mimović, Điga, Drkušić, Seol-Kanga, Elšnik-Silas, Ndiaj, Milson. Rezerve:golman Ilić, Spajić, Rodić, Krunić, Maksimović, Olajinka i Duarte. Ostali neka treniraju pa kada se pojedinci kao što su Radonjić, Katai i Luka Ilić srede šansu koju budu dobili neka se trude da je iskoriste i da se pokidaju a ne da igraju kao na rekreaciju, ovo isto važi i za Lazara Jovanovića. Za Prutceva, Dalsija i Lekovića ovo ne važi ali jednostavno nemaju trenutno kvalitet i taktičku obučenost za nešto više od ovoga što sada pružaju ali dobiće i oni ponekad šansu na kašičicu. Za Degeneka i Šljivić a neznam šta da kažem.
L

Lokki

pre oko 2 sata

Gde ti je Ivanić?
C

CRAZY NORTH

pre oko 1 sat

ooo gvardiola nisam te prepoznao.... čekaj bre, ako već pišeš formaciju 4-2-3-1 onda i ubaci 11 igrača sa golmanom... lupaš kao otvoren prozor...mimović je povređen druže... i ja bih voleo da igra ali jednostavno se dešavaju povrede i pad forme... pustite miloja da bira igrače...on ih trenira svaki dan i zna najbolje... dosta više vas tastatur-trenera...😒😵🤯
Z

Zauvek zvezdaš

pre oko 1 sat

Odgovor za Lokki Pardon, izostavio sam Ivanića iz prve postave na poziciji iza špica. Moj propust.
K

Koli

pre oko 2 sata

Zaboravio se zahvaliti drzavi kao I svaki put
@

@Nadam se

pre oko 2 sata

Nadaj se grobarcicu
B

Bog decki

pre oko 3 sata

Ocemo Fedju Dudica, Deliju
Г

Гост Ад

pre oko 3 sata

Када схватиш да нас је бесомучно додавање лопте испред свог шеснаестерца и враћање голману коштало десетине примљених голова разумећеш зашто примамо јефтине голове. Да би прешли центар потребно нам је бар десетак додавања за то време одбрана ривала има времена да се постави. Имамо брзе играче али са успоравање игре не можемо да их искористимо јер се противнику пружа могућност да постави одбрану.
Z

Zastomorada

pre oko 3 sata

Igra Radonja, Glazer...
M

MilosBg

pre oko 3 sata

Primili smo gol greskom svog igraca. Vratili Radonjica koji osim trcanja napred nema nikakav drugi kvalitet. Katai, hvala za sve prethodne godine, ali, ni Raul nije docekao penziju u Madridu. Kanga po ko zna koji put dokazao da je jedan od retkih u Zvezdi koji zna fudbala a da pritom zna i da ubaci dobar centarsut.
Г

Гост Ад

pre oko 1 sat

Да се убрза транзиција да Радоњић на време добија употребљиве лопте Радоњић би опет био неухватљив као раније.
T

Tinuninu

pre oko 3 sata

Ma, najjaci je bunkeras, Klark Kent iz Arandzelovaca. Naravno uz pomoć svemogući litiumovapalacinka vodja.
R

Rai Nk

pre oko 3 sata

Odvratan lik.
D

Dragooo

pre oko 3 sata

Mene nervira ovo izvidjenja gol auta i organizacija igre kroz pas. Petljanje pred svojim golom. Svaki put se izgubi bar minut dok predjemo na protivnicku polovinu. 20 napada 20 minuta najmanje se izgubi tu. Koja glupost, samo se rizikuuu greske pred svojim golom. Naprijed igraci, golman ispuca, pa od svaki treci put da zadrzimo loptu super. Ako ne onda napravis presing,
G

Gost26

pre oko 3 sata

Pricam od pocetka Glazer nije onaj od pre. Nesto se desilo sa njim.. Oterati ga i dovesti boljeg. Ko zna,mozda je izgubio tamo nekog u ratu boga pitaj. On vec 4,5 utakmica nije na utakmici.
K

Kon

pre oko 3 sata

Kao što reče Stojanoski rezultat nije bitan, nema veze. Bitno da su ti mladi igrači, kadeti i omladinci IMT-a, odigrali koliko su mogli.

Ујка Житко ПФК

pre oko 3 sata

Od cega da se odmorite?😂😂😂😂
1

156

pre oko 3 sata

Hahaaha valjda ce prestati i namešteno prvenstvo
j

jovanczv

pre oko 3 sata

meni i ova i prethodna pobeda u sls skroz mlitave, cisto na kvalitet i tjt..
Д

Домаћин

pre oko 3 sata

Хоће, Мики! Као и код сваког врхунског тренера, престаће само од себе, не кад нешто промениш!
F

Forever Young

pre oko 3 sata

"Idemo da odmorimo" a sezona tek počela. Dok u najjačim ligama Evrope klubovi posle Evropskih utakmica u svojim ligama igraju u najjačim sastavima i nije im problem da igraju na svaka 3 dana, mi svaku utakmicu u ligi odmarao po 7-8 igrača.
N

Nadam se

pre oko 3 sata

Da ti vidim ledja jos malo,to sto ti pobedjujes filijale se milion evra budzetom koga to briga,uzmi neki bod u LS pa se zalizi kao da te krava olizala,a ne samo izgovori i kiks golovi iz utakmice u utakmicu.
a

aloo

pre oko 3 sata

grobarski pacovu jadan si
v

vidi ga samo

pre oko 2 sata

jao grobarcicu napaceni
n

nema dalje

pre oko 2 sata

Ahhahaha botovi komicni ste

Bojank91

pre oko 2 sata

a kad uzme bod u evropi onda je to plod sreće i slab protivnik
Г

Гост Ад

pre oko 1 sat

Звезда својим филијалама даје играче на па позајмицу док Партизан од својих филијала тражи да им препусте бодове.
T

TLN

pre oko 3 sata

Vid' mu glave. U kapi moze da ponese 10kg banana
S

Sigurno sam ja kriv za to

pre oko 3 sata

Ti ih treniras rodjace od juna svaki dan si sa njima,kiks igraca koliko hoces,sto ti neigraju prutsev i milson u LS,zato sto moraj da igraju krsevi olayinka i radonjic,koji ce ti klinac rodic,zasto je spajic kapiten,a ne ivanic,po cemu je krunic bolji od kange,jesi odlucio vise duarte ili serif...
G

Grostas sa Twitera

pre oko 3 sata

Da razjasnimo. Konstruktivne i kriticke komentare uzalud pisete, nece vam objaviti. Samo pljuvacina i vredjanje i to sto vise to bolje. Admin ide na sto vise decijeg prepucavanja i vredjanja jer zele biti novi kurir
M

Miloica

pre oko 4 sata

Prestace kad naucis da psiholoski pripremis ekipu i prestanes da se krijes iza njih. Jos jedan ubedljiv poraz u LS i klupa ce polako poceti da ti se mrda.
1

123123123

pre oko 3 sata

Odrace ga monako i posle barselona
j

jao smesan si

pre oko 2 sata

e ako ti kažeš da ce da mu se mrda stolica 😂😂😂