Komentari na vest

Milojević: Igrači znaju moj stav, prvenstvo je najvažnije takmičenje

L

Lata

pre 4 dana

Floskule da se u prvenstvu može lako jako su opasne,a naročito pred utakmicu s Benfikom.Ekipa do kraja sezone mora biti naštimana 100%jer imaš velik izbor igrača i tu nema opravdanja.
T

Tln

pre 4 dana

Koga zanima prvenstvo??? Klepite Benfiku za pocetak, pobjedite 2-3 utakmice u ls i za mene licno ste uzeli prvenstvo...u kojem uzgred mozete bit i 2...
P

Pedjast

pre 4 dana

Sutra se mora jako uci jako sa 200 % insa timom koji misli da izvede na Benfiku,dosta vise kilavljenja i strijepnje na Marakani protiv ovakvih ekipa.Prvo poluvrijeme mora biti 3 razlike ,navijaci Zvezde toga su zeljni jod od osamdesetih i 90 tih,tako je nekad igrala Zvezda ,i mora biti jedno situacija 1 na 1 bar 3 -4 ,dosta vise da strijepimo od svakog u nasoj ligi i pobjedjujemo na jedvite jademZnaci jako gas do daske!!!To zelim da vidim!!!Navijaci dodjite nemoj da bude 5000 ,bruka,ako bude 15 -20 k ,onda svakog lagano na Marakani rjesavamo u orvih pola sata.Ajmo dosta vise!Ma da sam nekako skeptican,ocajno igramo u ligi!
D

Druze

pre 4 dana

Jesi lestanbo kakva strepnja u ligi, pa zvezda nije 7 godina izgubila ligasku utakmicu na marakani ugasila ligu i svela je na nivo malteske i ti bi da bude to jos ubedljivije
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

Javljaju se ovi ljubomorni, hoće mukice da riknu od ljubomore. Ceo život komšija Evropskog i Svetskog šampiona, večito komšija mali malecki 🤏 Kompleksi i frustracije do neba. Ajde ljubomorišite još jače ahahaha ahahaha ahahaha hihihihihihihi hihihihihihihi.
D

De jaan

pre 4 dana

Miloje najavljuje bunker u svakod od kogucih 8 utakmica LS. Ali dobro, sta drugo od njega i ocekivati.
T

Tandaramandara

pre 4 dana

Neka igra bunker ali ga igra u LŠ! Sa kim vi igrate?
G

GoristasDragisa

pre 4 dana

Nisam krsten nemam slavu.
L

Lažni

pre 4 dana

klark kent se kobajagi fokusira na Napedak i domaće prvenstvo. Ne brini pedantni,za Napredak će se pobrinuti ključni igrač petokrake ,Pavle Ilić,a za domaće prvenstvo,i pavle i drugari,elvis,šegrt,laki lu,minaković,ivković i ekipa,ko će sve da ih popamti kad ih ima koliko hoćeš.
S

Sherlocked

pre 4 dana

Sa ekipom bar 3x boljom od sledece najbolje Vojvodine, TSC ili Cukarickog bas nam sudije trebaju. Covece , vama ne moze niko da pomogne kad vi sami sebe devastirate na svim poljima. Navijaci ste lazni kao i " bojkot " . Umesto motkama da rasterate smradove iz uprave vas nema na stadionu sto njima iz uprave olaksava posao , nema vredjanja , nema problema , a igracima otezava jer nemaju podrsku . E toliki ste idioti.
S

Sa tom

pre 4 dana

3x boljom ekipom bez sudije niste u stanju da uzmete bod Mladosti ili Radničkom, bez kradje i crvenih kartona.
T

TLN

pre 4 dana

Vid' mu glave
K

Ko

pre 4 dana

Kamen za kupus
1

12345m12345

pre 4 dana

izgleda da si slucajno upalio prednju kameru...
D

Don Vito Corleone'

pre 4 dana

@TLN. Vidi ti ovu moju dole glavu, kao stvorena za tebe, da se igraš.
T

TLN

pre 4 dana

Vid' mu glave
K

Kurta

pre 4 dana

Mora da bude prvenstvo glavno kad su već prvaci a u ligi šampiona ako osvoje neki bod oglasice se zvona hrama Svetog Save i biće busanja u grudi. Šta je sigurno sigurno je sve dok pobeđuje samo jedna ekipa. Miloje majstore, šta ti kaže brat Goran ili to nije važno.
1

12345m12345

pre 4 dana

mi i osvojimo neki bod ali vi vec 20 godina to izbegavate.... o pobedi da ne pricamo, ni direktor vazura vam se nije rodio onda kada ste poslednji put pobedili...
r

rrrr

pre 4 dana

Znate li vi kako uopšte izgleda kada se osvoji "neki bod" u ligi šampiona?Kada ste uopšte pobedili u tom takmičenju i koji ste uopšte veliki skalp skinuli.Samo nemoj o Kvins park Rendžersu,kao Boga te molim.
@

@Angry_Chainsaw

pre 4 dana

Grobarski botu idi prati svoj mali partizan, botino iskompleksirana
B

Bob.g

pre 4 dana

Hibridni sta ti bi
D

Da nije

pre 4 dana

išao da kopa, pa je nervozan xD
K

Kako ovaj

pre 4 dana

Miloje trigeruje groblje hahaha 🤣. Prošla im sezona kupanja na Adi pa se vratili na komentarisanje najuspešnijeg trenera. Septembar mesec a kod njih je već debeo minus. Nabijaj komplekse Miloje!
S

Sherlocked1

pre 4 dana

Apsolutno je u pravu. Budemo prvi opet idemo u LS. Realnost je takva da koliko god puta bili jaci u prvenstvu od svake ekipe toliko puta smo slabiji od svake u LS. I to je istina , jeste da je istina kao poezija i ne voli je vecina , ali je tako. LS treba igrati i uzivati , a neki plasman i ocekivanja prilagoditi od meca do meca.

angry_chainsaw

pre 4 dana

Grupu, odnosno ovaj vid takmičenja u LŠ, treba ds ti bude prioritet, dobili smo mnogo lakše klubove i od YB i od Stuttgart-a itd., pa ako nismo u stanju da pobedimo raspalu Benfiku, sa novim trenerom, koja je poražena od Familika-a, odigrala nerešeno sa Moreirenseom, a pobedila Estrelu i Kasa Piu... Tebi, Milojeviću, kome su dovedena najskuplja pojačanja u istoriji FKCZ prioritet treba da bude LŠ i makar PLAY OFF - što bi bio veliki uspeh, odnosno da se nađemo u prvih 24 ekipa od mogućih 36 klubova... To je prioritet Miloje, sa sastavom koji imaš na raspolaganju i sa našom dugačkom klupom... Razigrati Krunića, Silasa, Drkušića, Đigu, Glazera, Duartea, Olajinku, Ivanića, Seula, Mimovića itd., da se kući dobije Benfika pred punim stadionom, jer sa 3 boda nakon I kola LŠ bi itekako značilo i za igrače i za klub i za motivaciju a i ekonomski... Vidimo se sutra na severu...
b

boze me sacuvaj

pre 4 dana

Kako si se nalupetao gluposti ja ne verujem ko sve ovde komentarise kakvi pacijenti od ljudi...
E

Ej bre sta je u vasoj glavi

pre 4 dana

Gde se gasite grobarski botovi sa ovakvim komentarima? vi stvarno mislite da zvezdi mislite da napravite pritisak na ovo bedno botovanje.
b

bolest mozga

pre 4 dana

Ta najskuplja pojacanja su sitnis za Benfiku ,Ko sve ovde ostavlja komentare , pacijenti koji i dalje zive u 91'
R

Raša P

pre 5 dana

Nema opuštanja. Prvenstvo je prioritet. Pustimo grobarske priče. Klub im je u velikim problemima a oni komentarišu Zvezdu. Do 50. titule nema stajanja i prvenstvo je preduslov za LŠ. U Evropi možemo do nekog boda ali LŠ je glavni finansijer i ne obraćajmo pažnju na male komšije.
O

Oregon Dzek

pre 5 dana

Evo sad će treneru koji je ušao u Ligu šampiona botovi da objasne šta treba da uradi da bi oni bili srećni. Mi smo ušli mediju najbolje i ako ne odvojimo ni jedan bod mi smo zadovoljni! A vi ćete pljuvati čak i ako pobedimo Barselonu
Ј

Јосиф

pre 5 dana

Глазер-Мимовиќ,Спајиќ,Лековиќ,Родиќ- Круниќ,Канга,Елшник-Милсон,Катаи,Дуарте и још на полувремену 3:0!
m

milan krusevac

pre 5 dana

Miloje,spusti loptu malo. Mi nismo stado ovaca koje blejeći ide na klanje. Mi prvenstvo i da hocemo ne mozemo da izgubimo, jer nemamo protivnika i sve je na nasoj strani. Gledaj malo da smanjite ove promasaje sto dovodite kako na traci i trosite milione i daj te sansu nasim klincilma vec u dobijenom prvenstvu. U Evropi budite dostojni imena Zvezde!
b

bljak

pre 4 dana

grobarski botovi ogavni ahahhahaa
V

Vile samoion izraziti favorit

pre 5 dana

Ako ne prodjes grupu, racunaj da je sezona neuspesna. Prosto da prostije ne moze biti. Nismo mi trgovacko drustvo pa da nas zanima profit. Prolazak grupe, sve drugo je neuspeh, isto kao u kosarci ako ne udju na fajnl for, kao da nisu igrali.
@

@Vile

pre 5 dana

Jao bre grobari cime se vi bavite dok vam se klub raspada stvarno ste dno fudbalske evrope, Nema gorih od vas, ovo pretvaranje i glumljenje navijaca zvezde da bi napravili neke nerealne ciljeve , samo vi to radite niko drugi u evropi ne koristi ovakve botovske metode :)))
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 4 dana

Nisam brate Grobar, Bogu hvala nisam ni Delija, ja sam CIGAN!
1

12345m12345

pre 4 dana

koju tacno grupu u ligi sampiona treba da prodje?
M

Mnogo pate botovi

pre 5 dana

Opasne komplekse je MIlojevic nabio to se vidi u svakom njihovom komentaru :))
D

Dzi

pre 5 dana

igraci znaju moj stav i manjak ukusa za odevanje... izgledam kao trener slavoljuba srnica i Gobeljica Marka i dalje.
e

ej botovi

pre 5 dana

Kako radi botovska mssinerija kod svake izjave Milojevica neki glume navijace zvezde kao foliraju se , prozivaju mi smo vec usli u LS ne moramo da osvojimo ni bod vide jel ste culi botovi
S

Slusamo

pre 4 dana

Tako je care! Na svaku njihovu pljuvacinu mi odgovorimo i udarimo minus. Nista ne brini vodjo, ima nas vise. Ovo je rešeno.
T

Trebinje

pre 5 dana

Koje prvenstvo? I u Evropi su vas odavno provalili čime se služite i kako osvajate titule poslednju deceniju, zato dalje od Rusije i Amerike ne možete da dobacite.
a

abc

pre 5 dana

Da, da, četiri Lige šampiona, Liga Evrope više puta, sad, Ligu qrcoferencija nismo igrali to ostavljamo vama kad uspete da se plasirate.

pancevac992

pre 5 dana

Nedeljkovic Engleska, Lazetic Italija, Stamenic Engleska, da ne nabrajam bzvz dalje

Ујка Житко ПФК

pre 5 dana

8.god ne mozete da nas dobijete na JNA.O cemu mi dalje da pricamo?😂😂😂😂
J

Jaooo pameti

pre 5 dana

Vi nas niste dobili 18 godina na Marakani! I sada si kao ispa cool?
B

Blaki

pre 5 dana

Dvadesetak godina niste mogli da nas dobijete na Marakani,o čemu ti pričaš!!!
Л

Ллок

pre 5 dana

Зашто већ дуго времена ове конференције пред домаће утакмице нису пред новинарима као пре?
@

@??

pre 5 dana

A da pobedjujemo stutgard benfiku i ostale cujes li ti sebe? znas ti sta pricas? znas ti koliki su budzeti tih klubova
h

hmmm

pre 5 dana

odma se javljaju besposlicari i kladionica tipovi rđazni botovi da uce Milojevica poslu
G

Goust

pre 5 dana

Očekuju nas spektakli u Evropi, a ti već furaš alibi priče. Ne zaboravi samo da ugovor i platurinu koje imaš, finansiraju evropske premije i prodaje igrača viđenih i dokazanih u evropskim utakmicama. A da budem 100% iskren, u ovakvoj konkurenciji, sa rosterom koji imamo, domaće prvenstvo bio onaj iskrivljeni Lalat osvojio sa našom drugom ekipom ali ga diskvalifikuju dve stvari: ima ozbiljan porok i nema marketing kao ti.
v

vidi ih samo

pre 5 dana

Auuu evo botova odma radi botovska sluzba
E

Ejjj

pre 5 dana

jedi bre taj sendvic grobarcicu
t

trancer

pre 5 dana

Marketing? onoliko prolaza u evropi je tebi marketing? nije te sramota da toliko lupetas?
G

Goust

pre 5 dana

@vidi ih samo Ja sam samo napisao svoje iskreno mišljenje. Kakvo je da je - moje je, a ko je bot, vidi se po tvom komentaru koji je školski primer botovanja. Žalosno je samo što pedantni bunkeraš radi za pare, a ti se zapitaj za šta ti radiš.
@

@Goust

pre 5 dana

Naravno da si grobarski sendvicar , vidi se tacno sa ovim bunkeras da si grobarcic :) Provaljen si odavno
9

95

pre 5 dana

Naravno da je prvenstvo prioritet. Titula mora da se uzme. Za LŠ ne treba očekivati mnogo jer su ostali timovi daleko skuplji i realno kvalitetniji od nas( osim YB ali na žalost njima gostujemo). Naravno nema predaje i uvek podrška!
p

prioriteti

pre 5 dana

Namešteno prvenstvo nam je najvažnije.
5

500ml gel pijaca Tuzi

pre 5 dana

Kako ide sa hibridnim ratom,možeš li junače da se izboriš protiv favorizovanja Partizana,eno i Emu Radujko postavili u FSS,lopine Grobarske. Ne daj se Miloje borče za pravdu!
A

Au rode

pre 5 dana

Ja kupio karte za San Siro za tekmu protiv Intera,istok 39 e. Kod nas to izgleda malo skuplje nego kod ovih drugih :)
D

Darko11193

pre 5 dana

Los si covek Bog kaznjava lose ljude
?

??

pre 5 dana

Batalite vise tu pricu "prvenstvo nam je najvaznije". Ako je tako onda trosite po 3m na pojacanja, a ne 15m. Sta se trose tolike pare, a najvaznije nam je prvenstvo. Navijaci su siti tih prica, a gladni pobeda u ligi sampiona. Ove ovde treba da tamburamo sa drugom postavom (koliko trosimo na pojacanja i koliko igraca imamo), a u ligi sampiona da pobedjujemo benfiku, stutgart i ostale
v

vidi se

pre 5 dana

kako si ti strucan
?

??;;!

pre 5 dana

Ovako zamišlja mali Perica Ligu šampiona. Pročitaj sastave tih timova, pogledaj vrednost.. klasičan bot!
a

au bre

pre 5 dana

Ti ces da mu kazes?
c

cuj ovog

pre 5 dana

Znas koliko ljude zanima cega si ti gladan ti si jedan klasican primer razmszenog lika koji misli da je ovo 91 pa da mozes da ocekujes pobedu u ls? probudi se isfustrirani
n

nesreco lazljiva

pre 5 dana

pa jsd je tvoj potrosio 5 pa ne igra evropu, sta znsci tih 15 uopste?
И

Искрено

pre 5 dana

Хахаха ал се упалише ботине буразеру, значи да си погодио где треба. Чим се појаве искре критичког размишљања према томе како ова управа функционише ето их да нас називају гробарима, али нико да изнесе неки контрааргумент. Шта је то овај човек погрешно рекао? За који мој се улажу толике паре кад се ево скоро 10 година нисмо померили с места?
?

??

pre 4 dana

Sta ste se uzbudili? Jel znate vi koliki je nas budzet, a koliki ostatka lige? Jel se onda dovodi u pitanje ko ce da osvoji ligu? Zasto dajemo po 5m za igraca, potencionalnih 10m i povecavamo budzet za pojacanja ako ne ocekujemo pobedu u ligi sampiona? Zasto izlazimo u opste da igramo protiv tih klubova ako se plasimo njihovog sastava? Pre bi rekao da se klinci pale na osvojene titule, pogotovo ko zna koju za redom. Malo vam miloje i terza zamazu oci i vi se odma izlozite na derbi (u kom se partizan raspada) i na osvajanje lige. Delimo igrace koji kod nas ne mogu da se izbore ni za rezerve klubovima po ligi gde ce biti glavni igraci i najbolje da ne osvojimo ligu. Smaraju vise price kako nam je liga prioritet, dupla kruna, derbi, ivanjica, lucani i ostalo. To je sve ogradjivanje pre pocetka lige sampiona. Da mi dobijemo benfiku, pa nek izgubimo od napretka zabole me bas stojko
e

ej

pre 5 dana

A sutra ce zbog pjuvacine botova da igra duarte a ne Serif
а

ако Ти је првенствено

pre 5 dana

најбитније,онда одложите утакмицу са Бенфиком....😉
P

Posmatraci

pre 5 dana

In Miloje we trust!
С

Сантрач Вршац

pre 5 dana

Милоје,немој да си смешан...
l

lzzzr

pre 5 dana

ahhahahahahahhaahhha, u pravu si kratko ostanicu, ko li ce ga osvojiti.. stalno je neki povik nesto..
c

cv

pre 5 dana

a u evropi da se brukamo
G

Grupa JNA

pre 5 dana

Benfika ce da te otrezni Milojeee Milojeee Milojeeeeeeee
l

lolllllllll

pre 5 dana

vas je lugano otreznio
L

Losmika

pre 5 dana

Lagano grobari, napravice i neko nizerazredno takmicenje za klubove poput vaseg,da i vi mozete da pratite svoj klub a ne stalno da komentarisete sampiona Srbije jer jasno je svima koliko vas sve ovo boli!
e

evo ih

pre 5 dana

Sad cekajte botove da krenu
g

gost1234

pre 5 dana

pa sto odlazete utakmice?