Komentari na vest

Milojević i Dudić se nisu pojavili na konferenciji: Niko nema komentar ni na šta

N

Nenad1246

pre 13 dana

“Milojević i Dudić se nisu pojavili na konferenciji: Niko nema komentar ni na šta”! Odmah treba razgraničiti uzroke nepojavljivanja. Milojević se nije pojavio zbog izuzetno loše igre Zvezde, gde Zvezda nije napravila ni jednu šansu za 90 minuta. Tek u duboji nadoknadi je Nedaje, cepanica maskirana u dres Zvezde promašio loptu na prazan gol. Dudić se nije pojavio zbog navijačkog suđenja estradnog umetnika Ilića, koji je svaki pokušaj napada Radničkog sekao u korenu. Nije dosudio penal od strane Đige na Evandru, kao i sijaset prekršaja za Radnički. Ovakvo suđenje je medveđa usluga Zvezdi, jer kada dođe u LŠ, sudiće sasvim normalne sudije, a to će biti nešto strano za Zvezdu! Neće moći da se privikne!
D

Don Vito Corleone*

pre 13 dana

Milojević se nije pojavio na konferenciji za štampu, zbog bruke kako je igrala Zvezda! Ponovo u Zvezdinoj igri nema sistema, nema kreacije na sredini, nema duplih pasova, nema brze tranzicije, nema presinga na zadnju liniju protivnika! Sa ovakvom igrom i sa ovakvim galaktikosim a iz Afrike, bićemo bokserski džak u LŠ!
R

Raška

pre 13 dana

Zvezda je nažalost vezala svoje ime uz onog čija slika visi na Rajku, velika je greška vezivati sudbinu velikog kluba za njegovu sudbinu. Jasno je da je to Terzi bila jedina opcija da ne bi robijao ali Sever nije smeo da dozvoli da mu se ovako oljaga ime, ne smeju ime da mu spomenu.
V

Vaspitanje

pre 13 dana

Igraci se godinama unazad ponasaju krajnje seljacki, unose se u facu, prigovori za svaki faul, gledajte Natha kako razgovara sa sudijama... Za svaki takav potez treba da prodju kao Gluscevic juce, ako ces da nasrces i psujes, onda ocekuj kaznu, juce se svi cude jer u nasoj ligi navikli da radi svako sta hoce, a onda su u Evropi male mace. Uzasno ponasanje fudbalera u Srbiji, ovako je jedino moguce prevvaspitati ih kad vec kucno vaspitanje nemaju.
@

@vaspitanje

pre 13 dana

Petokrakini galaktikosi su Bečka škola,fini i kulturni,ne nasrću i ne psuju sudije,nemaju potrebe, jer su sudije tu da pomognu petokraki,da pomognu,da je poguraju,podele crvene kartone,izmisle zvezdanesterac,ne sviraju faulove za protivnika,a kamoli penal.
P

Pera, znaš ti koji

pre 13 dana

Kako su se okupili sendvičari da im brane mafijaški klub, koji ne sme da izađe na utakmicu bez svog sudije. Što se tiče kažnjavanja, trebalo bi da se kazni Crvena zvezda na deset utakmica bez publike zbog vređanja aktera na nacionalnoj osnovi i veličanja osuđenog ratnog zločinca.
@

@perhan

pre 13 dana

Treba nam "nas" sudija protiv ekipe koja je imala 1 sut i to van okvira gola... ekipa koja ne igra fudbal vec samo kako da pravi prekrsaje, krade vreme i place na svaku odluku... Ekipa koju iz evropskih kvalifikacija izbace ugostitelji iz Budve... koji si ti 🤡
@

@@perhan

pre 13 dana

Da nije bilo vaših SUDIJA vi ne bi uzeli ni bod protiv Mladosti,a ni juče ne bi pobedili ekipu koja je ispala,kako kažeš od "konobara",a koju vi ne možete da pobedite,ako ih sudije ne oštete i pokradu,onda možeš da ukapiraš na kom ste vi nivou iako ste spucali silne milione na pojačanja. Duvate se što ste ušli u LS, a i taj Bode ste pobedili golovima iz vrlo sumnjivog penala,a drugi gol posle izmišljenog kornera,lopta izašla u gol aut,nikog nije pipnula,6 puta su puštali snimak jer je to bio "šut na gol" koji je završio pored gola.
c

cirkus*

pre 13 dana

Na stranu što vam opraštaju dugove i besomučno guraju pare,što vam se filijale skllanjaju,da li im je to izbor ili moraju ne ulazim u to,ali šta mislite licemeri petokrakini,da će ljudi večno, da mirno gledaju kako ih kradete I pljačkate uz pomoć sudija i da ćute? Mladost ste pokrali i izvukli bod,vi 70 miliona oni 7 miliona ! ? ! Pre 10-15 dana Novi Pazar,juče Radnički,još ih vređate i nazivate pogrdnim imenima. Jeste ispali su od Mornara,pa šta? Možda im nije bio dan,možda bi vama uzeli bod ili sva tri,ali se sudija pobrinuo da se to ne desi,jedan Mančester siti izgubi od Wolvsa,Brentforda,samo vi ne smete da izgubite ni slučajno,zato su tu sudije da vas guraju, a druge da pljačkaju.Šta mislite dokle? Normalni navijači zvezde se crvene od stida.Ničija nije gorela do zore,smučili ste se i Bogu i narodu, nije vam ovo Severna Koreja licemeri.
@

@cirkus

pre 13 dana

Pravi cirkus stanuje u Humskoj...
A

Alo bre

pre 13 dana

A sta dozvoljeno je sudiji psovati sve po spisku posle zasluzenog zutog zbog laktanja?! Pa jeste Natku ali ovi drugi mora po fudbalskim pravilima endehaovci jedni!
D

Djapex

pre 13 dana

Zanimljiva utakmica, navijača za oba tima, iako bacanje petarde je za osudu. Sto se tice utakmice, nismo videli dobro u prenosu potencijalni penal za Radnicki, deluje da je Evandro stigao pre do lopte, a ovaj ga udare, mislim da ta situacija zaslužila VAR proveru. Za žuti i crveni, opet jedan snimak gde se slabo vidi sta se tačno desilo. Svaki kontakt je svirao u korist Zvezde, pa pre faula na Milsona gde možda bio faul za Radnicki. Sto se tice Dudica, meni ne smeta, uneo nešto novo u SL, da je sreće da imamo više novih trenera a ne da se uvek vrte u krug isti.

Usput

pre 13 dana

Za crveni se slabo vidi šta se desilo? Druže krupan kadar da ne može biti krupniji. Nije video samo ko ne želi da vidi. Minimum 3 utakmice suspenzije!!!!
D

Djapex

pre 13 dana

Mozda moja greška, mislio sam na lakat, gde ovaj dobija crveni. Za prigovor, naravno se vidi, i ako je opsovao zaslužuje taj drugi karton, koga možda ne bi ni bilo, jer nismo tačno videli faul. Ali, po meni, suđenje je bilo na štetu Radničkog. Ako hoćemo bolju ligu, suđenje mora da bude na viši nivo, a i Arena bi trebala da pokaže neke situacije iz više uglova, a ne nešto na brzaka gde se ništa ne vidi.
G

Grof Chaki

pre 13 dana

Zvezda je preživela pakao i zasluženo pobedila. Radnički je ubefčjivo najodvratniji klub u svim ligama u Srbiji. Retko ogavan. Kradu vreme, valjaju se po terenu, svaki prekid izvode 3 minuta, skaču na svaku odluku sudija u korist Zvezde, opstrukcija igre, tu je bilo malo fudbala...jednostavmo mnogo prljav klub. O Dudiću da i ne govorim. Užas od trenera i od čoveka. Sve njih cepaju žestoki kompleksi od Zvezde i Delija. A one što su bili na tribinama poznatije kao ugašeni đavoli (šejtani) treba isterati sa svih stadiona u Srbiji. Čak i extremi iz Novog Pazara su pošteniji navijači od ovih iskompleksiranih đavola (šejtana) iz Kragujevca. Braća su sa Manijacima iz Sarajeva, neće da skandiraju Kosovo je Srbija, gađaju igrače, trenere i upravu Zvezde topovskim udarima i mnogo mi je drago što su im Delije ugasili grupu za sva vremena i objasnili im neke stvari.
"

"zasluženo"?

pre 13 dana

Kako te nije sramota da napišeš tako nešto,iako na papiru vredite 67 miliona a oni ni 10 bez sudije ste nula od ekipe.
č

čuj njega hahaha

pre 13 dana

"Retko ogavan" je epitet,koji odavno nosi jedan drugi klub,kim džongova ljubimica podno tenka
S

Saleewwe

pre 13 dana

Dudic posle utakmice, igrali smo egal, sjajni fudbal do crvenog kartona, defanzivno odlicno, a ono posle meca statistika posed 25 75, sutevi u gol radnicki 0, 1 van okvira. Fudbal se igra za gol vise, ze lepe poteze, a na za hrkljus, rvacke zahvate i psovanje majke sudiji i protivnickim igracima
b

bgddgb

pre 13 dana

Prvo i osnovno karta za gostujuce navijace je kostala 1000 din. Sto je da se razumemo legitimno ali zamislite samo da Zvezda gostujucim navijacima na svom stadionu naplati karte 1000 din koja bi to kuknjava bila? Posebno jucerasnjih "domacina". Ponasanje pre pocetka, tokom i nakon utakmice u najmanju ruku malogradjanski. Zbog nemoci, straha ili ne znam cega jos gadjas fudbalere udarima da li je to normalno? Da li je normalno da po zavrsetku utakmice flasicama sa vodom gadjati igrace koji odlaze u tunel? Ceku utakmicu od 01 do 90+ minuta se bave svim i svacim samo ne fudbalom i igrom, komoletna ekipa radmickog. Svaka odluka skacu, mlate rukama, smeju se i psuju. Vidite ako nemate manire onda bar opravdajte svoje zvanje sportista. Vitestvo koje ocigledno izumire. Postalo je normalno da budes nenormalan. Da sto vise kukas da se glasnije cuje. Da sto manje pokazujes i da se trudis i boris. Nego ajde sad red kukanja, red vikanja, red valjanja, red mahanja, red vredjanja sto sudije sto protivnika, red pretnji onako prstima uz socne paovke. Tqko s
R

Raša P

pre 13 dana

Pitanje svih pitanja je odakle toliko topovskih udara i pirotehnike na stadionu. ŠTA RADI MUP I REDARSKA SLUŽBA? U ova opasna vremena toliko propusta je veoma opasno jer daleko bilo može biti i žrtava. Što se isključenja tiče ono je opravdano i samo drastične kazne rešavaju problem!
P

PDK

pre 13 dana

Nas Miloje ziheras Arandjelovacki je tata ove igre...
D

Da vam

pre 13 dana

nije sudija,ne bi aranđelovački bunkeraš bio tata igre,niti bi vi bili prvaci. Zahvali vodji,a šta će biti sa vama posle njega,mislite o tome.
d

dottore

pre 13 dana

Utakmica je morala biti prekinuta nakon napada na Drkušića i ispražnjena tribina. FSS mora uvesti pravilo da svaki stadion mora imati kamere uperene prema navijačima. Zbog pogođenog igrača se utakmica prekida i registruje službenim rezultatom.
C

CrniĐorđe

pre 13 dana

Zbog Feđe Dudića Karadjordje se prevrće u grobu.
V

Verkovci

pre 13 dana

Došao musliman da raspiruje mrznju medju Srbima, naravno drugosrbijanci koji se prodaju neko za manje neko za vise jedva docekali
C

CrniĐorđe

pre 13 dana

Jel ste se najeli ćevapa na loju poturice iz KG a?
V

Vanecious

pre 13 dana

Dabogda se loja najeo od tvoje mame mrtve
O

O Boze

pre 13 dana

Jel ti toliko mrzis i ne cijenis svoju mamu pa se tako obracas?! Tvoja ili njegova mama nista nije kriva, ona je samo mama! Osim sto je rodila takvog debila ali sta ces i opet nije kriva!
g

gesa

pre 13 dana

Kako as nije sramota. "RKG se branio sa nozem..." Dokle mislite da trujete ovaj narod
B

BokiUSA

pre 13 dana

Bravo za komentar...
m

molim?

pre 13 dana

Ne razumem šta izigravaju ovi iz Radničkog? Prvo, topovski udar je došao sa tribine gde su njihovi navijači, i tu je utakmica morala da bude prekinuta i da se tribine isprazne. Isto važi i za ubačene baklje od strane Zvezdinih navijača. Razumem deo da navijači to rade, ali jedno je na Marakani, gde postoji atletska staza a drugo je ovo. Drugo, Radnički je igrao bunker, imali su 0 šuteva u okvir gola, nije da se Zvezda proslavila, ali jeste bila bolja, makar za taj jedan gol. Treće, igrači, a posebno mladi igrači bi trebalo da nauče da nema psovanja, progovaranja i pretnje sudiji. Četvrto, ne može da se izigrava veličina nakon bruke sa Mornarom. Kompleksi.
m

mikuli

pre 13 dana

Kakva ste vi splacina od kluba ,poredis se sa radnickim od kojeg si skuplji 200 puta i opet moras da ga dobijes da ukrades kao vasi predsednici sa kosova itd
m

maliciozni komentar

pre 13 dana

@Molim?.... sve je ok što si napisao, ja se kao navijac Radnickog duže od 30 god,,slazem se tobom, osim ovo na kraju za Mornar. Ne razumem to neko potenciranje ispadanja iz Evrope, na komenrare o utakmici Radnički- CZV. Kao u fazonu, šta ima bilo sta da pričate, radite, igrate kad ste ispali od Mornara. Šta treba da zakatančimo klub, ne razumem i da ne igramo fudbal, posebno da ne igramo protiv Zvezde. I da smo izbacili neku Fiorentinu, Frajburg, Malagu fudbal bi se i dalje igrao u KG, igrace ce se i posle ispadanja od Mornara. Pratiš svoj klub i u 3.ligi, navijas za njega, bez obzira od koga gubiš i koga pobeđuješ. Ali vi to imate pamćenje samo kada su drugi u pitanju, svoje kikseve zaboravljate.
A

Anćeloti

pre 13 dana

Biće zlonamjernih komentara, ali u Ligi Šampiona nema popusta, tako da je i ova pobjeda čista kao suza. Eksplozije na stadionu su posebna priča, suvišna i krjnje drska i bezobrazna, nepotrebna. Ne znam sta su mislili u Radničkom,...
t

teško vreme

pre 13 dana

Carlo, da su tebe pitali, verovatno ne bi to radili, jbg... da se uozbiljimo, daleko je ovo od fudbala,igre, sporta. Pritisci sa svih strana, forsiranje jednog kluba, nesrazmerno trošenje para, gde taj klub dobija vise od svih ostalih zajedno. Pa onda, izbacis na tribinu transparent protiv Rio Tinta, odmah krece da se pritiska klub "odozgo", jel nekima ta priča gde neko misli svojom glavom, apsolutno ne odgovara. Daleko od toga da sam ja za te topovske udare, niti da ih opravdavam, ali....
@

@tesko vreme

pre 13 dana

Znaci sada je problem sto je Zvezda od UEFE zaradila preko 50 miliona u poslednjih par godina? Po tebi mi sada ne bi trebalo da trisimo taj novac vec da delimo ostalim klubovima, i ljudima na ulici koji tesko zive? U kojoj ti bajci zivis?
t

teška priča

pre 13 dana

Nije problem sto je Zvezda zaradila toliki novac, daleko od toga. problem je gde je taj novac. Problem je i što je postala, kao i država uopšte, prćija jednog čoveka, koji btw, visi na zidu jedne od kancelarija na stadionu. Imate para od drzave koliko vam treba, muljate, oprastaju vam se dugovi,sude vam sudije samo koje vi zelite, ljudi iz kriminogene sredine rukovode klubom, navijači ne smeju ništa da kažu, sto se neće svideti vodji, i tako... Generalno, situacija u sportu je katastrofalna, jer je partija i bratija zauzela svaki savez, svaki klub. I onda imamo nove stadione, tako gde nema ozbiljnog fudbala, a Radnički, nor, igra u Milanovcu
R

Realni Arth

pre 13 dana

Prvo, mnogo mi je zao celokupne atmosfere na stadionu, znaci prostacka, i zaista nizak nivo svesti, gadjati igrace petardama pa cak i lozu, to moze da se desi samo u nekoj seoskoj ligi! Sad FSS, da ih kazni da na 5 tekmi nema navijaca, jel najiskrenije kazem, da se ne daj Boze ovo desilo u Pazaru, pa zatvorili bi stadion do Nove Godine. Nema mesta fudbalu, sudija totalni amater, trenutak kad je petarda pala blizu Drkusica odmah prekid, ispraznis lepo stadion i CAO. Sto se tice igre, po tom terenu i ne moze se bolje, ali toliko mi je drago da je sudija dodelio drugi zuti karton zbog prigovora, da sad ocekujem, na svaki izgovor igraca karton odmah, i smirice se ko bubice. Secam se Crvena Zvezda Atletiko Madrid, Milko Djurovski dobije zuti karton abog faula, i onda aplaudira sudiji, nista nije reagovao, nego samo aplaudirao, i odmah crveni! Eh, tako bi sudio u nasoj ligi, ja vam garantujem da bi se sve dovelo u red, zna se ko moze da progovori, trazi objasnjenje, po novim pravilima to moze samo kapiten ekipe. Gledao sam malo i Parti-Vojv. znaci fudbal u Srbiji je dotakao dno, nema vise ni trenera, ni strucnjaka, ni ideja. Nema sanse da su igraci bas tako losi, ili tehnicki nepotkovani, niti prijema, niti pasa, niti driblinga, zato smo i tu gde jesmo, prva postava 6 ili 7 stranaca! Uzas!
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Ma važi, al isti aršini da budu i prema zvezdinim igračima.
S

Slaba odbrana

pre 13 dana

Realni Arth-A ona jadnica uvek nevina.Drugi odmah da se kažnjavaju a ona može i da vredja,lomi,šamara,da prekine utakmicu,da navijači udju na teren i pričaju sa trenerom,pali stadion i nikom ništa.Ja sam za to da uvek bude tenzija,svaki kolo da bude nekih dešavanja,postoje valjda i druge navijačke grupe(samo u Srbiji se navija za dva kluba,ne po cenu života,a ne da gledamo ove jajare što ih je država uzela pod svoje.Ovi plaćenici sa severa tuga i jad,više sam poštovao one delije koje su se i tukle,koje su bile i protiv države,saveza itd,koje su izazivale strah i trepet ali su bile poštovane,a danas pi...čki...ce najobičnije,prodane duše.Liga i jeste seoska,politika ušla u klubove,svaki političar gura svoj klub,vidiš da se klubovi menjaju svake godine,za 7 godine koliko klubova je ušlo u najviši rang,a šatro hoćete poštenu ligu.Nismo dzaba medju 30 na svetu po broju nameštenih utakmica,koga briga za to...
@

@slaba

pre 13 dana

Tu smo zato sto tvoj partizan namesta vise od svih...najvise prelaza i sklanjalica imate u poslednjih 5 godina...
S

Sh

pre 13 dana

seljački klub, seljačko im sve, trener im izgleda kao šef sale u motelu na Ibarskoj, samo vredjaju nešto, prave probleme, ovaj psuje sudiju i kao dobio crveni, pa trebalo i šamar da mu lupi sudija uz crveni, samo haos prave, mnogo su jaki da gadjaju lozu udarima, ali zato na Marakanu dolaze seoskim putevima, jer ne smeju auto putem
G

GradskiPrigradski

pre 13 dana

Ha ha ha ha ha ha 😋 Dobar si. ,, seljački " Bitno da je urbano i originalno rešenje iz 1945 god od strane druga Krcuna, čuvenog akademskog slikara inače 😁 Crvena Zvezda sa sve petokrakom. 😂✌️ Čitajući komentare ovde, zapravo čovek shvati, sa kakvim pojavama u suštini deli vazduh i kakve glave se kreću ulicama sasvim slobodno. Ništa terapija, eventualno neki lekić .
G

Gostinjo

pre 13 dana

Dobio crveni, i kod aut linije sudiji majku po spisku. Onda se čude kako su ispsli od Mornara, ili kako se u Evropi olako pocrveni

Bojank91

pre 13 dana

Mislim da je više zbog bačenih eksploziva po terenu i u loži. Ovo samo kod nas ima da navijač napadne ograče i da se nodmalno nastavi utakmica
G

Gazi Zvezdo

pre 13 dana

Otimamo,otimamo od neznalica I propaliteta.Otima Mornar,otima Samrok,otima ko stigne pa sto ne bi I mi. Gazi Zvezdo,kradi Zvezdo!!!
m

molim?

pre 13 dana

Šta je Zvezda ukrala? Nisu prešli centar, Dalsio promašio zicer u prvom.
L

Laker

pre 13 dana

Milojevic ne sme u oci da ga pogleda
@

@la ker

pre 13 dana

La ker, u kucicu...
1

12345ss

pre 13 dana

Tupane
G

Godzila

pre 13 dana

Koliko zla u grobarima jer znaju da titulu videti neće još 20 godina. Ne postoji veće zlo trenutno na planeti. Dok Zvezda gazi oni umiru u svojoj zlobi 🙄
M

Mali mrav12

pre 13 dana

Ne gazi zvezda nista i nikog nego kradu,a u LS ce kao i prosle godine biti za sprdnju
N

Nisuproblem

pre 13 dana

Grobari druze, nije vama Partizan konkurent, vi cete Partizan da ugazite... Vama su konkurenti svi oni koje niste mogli da dobijete bez sudije, penala i crvenih kartona, sto se videlo veceras... Vi mozete da osvajate titule, ne jos 20 nego jos 50 godina, ali kad dodje ta evropa tu vam je ogledalo koliko vas navlace vasi iz uprave i koliko para otislo u njihove dzepove...
Č

Čuj

pre 13 dana

Ovog, imate te li i malo stida, kada nemate sramote.
@

@mali

pre 13 dana

Mali, veca sprdja od tvog kluba ne moze da bude, sve i da se pitrudi...
D

Daj faul

pre 13 dana

@nisuproblem… vazno sa vama Evropa nije merilo… pa vama vise ni domace prvenstvo nije merilo
@

@nisu

pre 13 dana

Upravo tako, Evropa je ogledalo... Neko igra Ligu Sampiona, nekog ugaze Dinamo, Lugano i Gent...a neko ispadne od ugostitelja iz Budve... Sve si u pravu
d

dona198888

pre 13 dana

Osvajajte takve titule... Jos ova godina u evropi i tova je..... Sledeće od prvog kola... Lopoviiiiii
E

El Capo

pre 13 dana

Eto ja Partizanov najvijač, ne fanazik ili bolid. Simpatišem ih zbog toga što mi je neko igrao rukomet ranije za Partizan. Ali volim i cenim svaki naš klub i za svaki navijam srcem, jebe mi se za sve ali Zvezda ima 3x bolji tim. Istina Hwang odlazi ali ako dovede čika poternić kvalitetnu zamenu imate se čemu nadati a kanta za punjenje nećere biti. Điga je klasa, Spajić lud i srčan, Golmani top, pogotovo Glazer, ako ostane top. Olayinka zna fudbala, Ndiaye komedija ali nekako ga ponekad ukenja pa pogodi iz 5 šansi. Špica sl sezone Obavezno nekog vrhunskog, još u Januaru ako bude bilo opcija. Bekovi odlični za sada, Mimović potencijal, treba mu iskustva ali ponekad zablista, kao duh Baneta Ivanovića da uđe u njega. Seol sve bolji, mnogo obećava. Milson mi je sasvim ok, možda malo da se još privikne na sve. Dalcio me još uvek nije ubedio, nemam mišljenje, iz opsku da preteruje sa zadržavanjem poseda i želi da se dokazuje i rizikuje kao npr Kanga što voli. Puma isto mora da se još privikava ali biće valjda ok. Duarte profesionalac, sa glavom igra, obećava ali za Evropu možda zelen (mislim na iskustvo). Miloje odličan kada je najgušće. Sviđa mi se njegov stav i personaliti. Partizan je u totalnom rasulu, svakim danom jama je sve dublja. Tu je spas jedino da se promeni uprava ako uopšte više ima dovoljno vremena da se klub spasi propadanja. Stanoje razočarao, a igrače nema smisla komentarisati, to kao da je sportski sektor iz Ugande sastavljao. Sve je unakaženo, čast izuzetcima naravno. Sportski pozdrav!
m

mikuli

pre 13 dana

Lako je steau igrala kada je Causesku bio tu
@

@dona

pre 13 dana

Devojko, nemoj se uzrujavati oko fudbala...ako si vec dona, nemoj da bude primaDONA
O

O Boze

pre 13 dana

Mravojedu, otkud Zvezda u LS? Ah da krade i sklanjaju se norvezani!
Š

Šumadinac!

pre 13 dana

Bruka i sramota od suđenja glavnog sudije utakmice.Pa pioniri Zvezde da su izašli na teren ovaj sudija bi im obezbedio pobedu.Čudo da nije sudio penal za CZ.Maše kartonima kao lepezom.Ovo je fudbalska krađa po običaju.Sramota me kao Zvezdaša što se ovoliko navlači.Ako su bolji neka pobede sa 5-0.Nikakav problem.
@

@sumadinac

pre 13 dana

Nisi ti ni prosao pored zvezdasa... Kakva sizofrena cepanja kod navijaca malog komsije, predstavljaju se kao zvezdasi...
P

Pedja108

pre 13 dana

Sudija je mogao da svira penal za Zvezdu, jer je igrac Radnickog igrao rukom u sesnaestercu. Procenio je da nije namerno i nastavljena je utakmica. I niko se nije bunio iz Zvezde, mogu samo da zamislim koliko meseci bi iz Partizana kukali na to i pricali da su pokradeni. A kartoni sve kako je trebalo. Postoje propisi i zna se zta je za zuti, a sta za crveni. A onaj Gluscevic teska sirovina.
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Nije ni prošao pored zvezdaša? Hoćeš da kažeš da se svi zvezdaši raduju ovakvim krađama? Vidiš, ja imam dobre prijatelje zvezdaše koji se gade ovakvih mečeva u domaćem prvenstvu! U redu da je zvezda toliko bolja i jača od svakoga pa da ređa samo pobede, ali nije tako uvek. Ima trenera i ima ekipa koje mogu da se suprotstave ali onda na scenu stupi sudija i prevagne taman koliko treba. I tako već godinama i decenijama.

Usput

pre 13 dana

druže sta je konkretno kradja? Crveni karton? jel se vi zezate? Onakva reakcija na karton se u normalnim državama kažnjava i višemesečnom pauzom. O čemu pričate vi? Ne mogu da verujem šta čitam u ovim komentarima. Prvo sam mislio da se troluje ok,al sad se već zabrinjavam kakve glave odrastaju u mom okruženju
@

@cicak

pre 13 dana

Ali komicar, o kakvim decenijama pricas? Gde konkretno uklapas period Tole super lige ti tako posten? I ja imam drugare grobare koji imaju obraz aki malo ih je...neces verovati ne vicu "drz'te lopova" , ne cmizdre, ne kunu se u postenje, ne blamiraju se ovde po komentarima...i imaju bar malo dostojanstva... Kapiras čičak boy?
@

@čmičak

pre 13 dana

Gde konktetno svrstavas zlatni period Tole super lige u te "decenije"..??? Neces verovati, i ja imam drugare grobare koji su potpuno drugaciji od tebe...bave se svojim klubom, ne kmece o postenju, ne brinu o komsijskom dvoristu, ne placu na svakoj Zvezdinoj vesti...i imaju dostojanstva... jel si razumeo ovo ili treba da ti se jos uprosti?
C

Cudno je da

pre 13 dana

Kragujevacki navijaci toliko mrze zvezdu. Voleo bi da mi neko da pravo objasnjenje
r

rendytesla

pre 13 dana

Upali im na tribinu pre nekih 7-8god u sred Kragujevca, skinuli im glavnu zastavu sto je najveca sramota u navijackom svetu i zapalili je na rodjendan njihove navijacke grupe. Ponizili ih u sred njihovog grada, od tad ih mrze ali mogu samo da mrze
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Ne mrze zvezdu zbog zvezde, namrzli su je zbog onog koji je gura po svaku cenu, mrze konstantne krađe iz godine u godinu, mrze različite aršine suđenja, mrze nepravdu.
m

mikuli

pre 13 dana

Svi ih mrze, ne samo kragujevcani , jer znaju da lazu, kradu itd
@

@čmičak

pre 13 dana

Jel places o postenju kao navijac Radnickog - popularni sejtan, ili zato sto ti partizan nece biti medju prve 4 ekipe ove godine? Je li postenjacino?
S

Sada bi dudic

pre 13 dana

Trebao da kazni Gluscevica, da shvati ko je on na terenu i da mora da bude sportista, a ne da glumi mangupa. Steta sto se u nasem sportu ne vaspitavaju mladi.
m

ma da bre to

pre 13 dana

milojevic ne mora na konferenciju, rekao je covek sve sa 3 lige sampiona i jednom ligom evrope...13 od 13 kvalifikacije. mislim da ne mora nista da kaze....
S

Sta ce

pre 13 dana

Navijaci giganta ne mogu da odole da ne izliju svoju mrznju. Misle bice im lakse. Nece. Niko se ne slaze sa njima, pa im je jos teze
@

@sta ce

pre 13 dana

Bogu hvala pa je malo vas mediokriteta koji opravdavate bacanje desetine topovskih udara na igrace i na posetioce na tribini...
N

Neznalica

pre 13 dana

Utakmica je trebalo da bude prekinuta ili tribine ispraznjene odmah nakon što je palo pored Drkusica.
i

i pre toga

pre 13 dana

su ubacivali topovske, Olajinka je preleteo preko jednog
D

Dali

pre 13 dana

Vise da se zali ovakva liga ili ovakva Zvezda gde joj treba pomoc
@

@dali

pre 13 dana

Salvadore, pise se "DA LI" a ne DALI...
@

@DA LI

pre 13 dana

Koliko si nepismen, oci bole...
M

Mnogo mi je drago

pre 13 dana

Gluscevic nema ni kucno ni sportsko vaspitanje. Trebao bi sada da dobije kaznu od 2 utakmice neigranja, pa bi shvatio da mora da postuje druge. Steta da su ukinuli vojni rok.
K

Kg

pre 13 dana

To sto se prekrstio i rekao da ga nije ni pipnuo. Nego bi sudija trebao da dobije zabranu sudjenja jedno 5 utakmica zato sto je cistu kontru sprecio. Uhvatili bi ga kao sto su ga na Marakani Rodic i Kanga ....da ne kazem kad su bili u prasini. Jos uz put podeli i zuti, nek mu se madje.
@

@kg

pre 13 dana

Ti znas sta mu je rekao? 🤣🤣🤣 kakav 🤡
V

Verkovci

pre 13 dana

Jel ste UZ PUT za Borču jeli sendviče?
P

Pedja108

pre 13 dana

Gluscevis se prekrstio i rekao da ga nije pipnuo? Na kojim si ti lekovima. Jesi li gledao snimak situacije, kada laktom udara igraca iza sebe. Za tebe je to "da ga nije ni pipnuo". Za lakat u glavu je po propisima obavezan zuti karton, slucajno ili namerno, svejedno je. Zatim Gluscevic nastavlja da se ubedjuje sa sudijom, pa ga onda vredja i dobacuje. Pa nece da izadje sa terena, a onda psuje aut sudiju. E ni ti ni Gluscevic niste zasluzili vise da udjete na stadion. Sirovinama nije mesto na stadionu.
1

12345ss

pre 13 dana

@kg Tupane sumadijski
H

Hermano7

pre 13 dana

Tako se radi neprofesionalno. Pres je obaveza nije hocu il ne. Kad je rezim u pitanju sve je dozvoljeno
Р

Рапид

pre 13 dana

Зашто нема спорног детаља за пенал на каналу арене да може цела Србија да види шта се догодило? Или је ипак стигло наређење од прве усне Србије да се не убацује?
D

Duconi

pre 13 dana

Jao decko sta ti pises,kakva usna o cem pricas...negde si nacuo za taj izraz i sad ga koristis i kao ti si pametan
Р

Рапид

pre 13 dana

Зашто нема спорног детаља за пенал на каналу арене да може цела Србија да види шта се догодило? Или је ипак стигло наређење од прве усне Србије да се не убацује?
S

SREĆOM, NENORMALNI SMO

pre 13 dana

Da je ovo normalna država i narod koji navija za svoje i lopove vodi u zatvor umesto što ih glasa, svuda gde bi došla ovakva Crvena zvezda petokrakaka da gostuje bi bio meč otrovan tenzijom i na ivici prekida, često i prekinut. Znači - Niš, Novi Sad, Kragujevac, Subotica, Kruševac, Čačak, Užice, Novi Pazar, Smederevo, Banjica, Zemun, Zrenjanin - svuda haos kad dođe ova nakaza od kluba.
N

NakazoIzKafica

pre 13 dana

Nakazo jel si u kaficu.
N

Nenee

pre 13 dana

Sve više i više ljudi u Srbiji mrzi zvezdu. Ali sami su krivi. Ljudi koji upravljaju njome su stvorili to. Kako seješ tako zanjes.
E

Etanj

pre 13 dana

Ljudi mrze zvezdu zbog toga šta jje postala pod ovom vlascu
G

Gost "

pre 13 dana

Mržnja nikome nije ništa dobro donela , umesto da navijate i volite svoj klub vi gajite mržnju prema Zvezdi
w

wtf

pre 13 dana

mrze zvezdu iz nemoci ne umeju da izbace mornar a ti sto im treba pomoc igraju da ih pobede igraju 10 godina evropu
Č

Čičak traka

pre 13 dana

@wtf pa kako ih evropska zvezda učesnik LŠ onda ne razbuca bez pomoći sudije?
Č

Čičak traka

pre 13 dana

@Gost a jel si to gost s marsa? Ili živiš pod saksijom pa ne vidiš šta se radi u srpskom fudbalu čim ne ide glatko miljenici. Ljudima je više pun ku.. kufer nepravde! Dosta bre više navlačenja samo za jedan jedini klub!

Usput

pre 13 dana

gresis,silno gresis sine... Zvezdu mrzi saka isfrustriranih grobara,a resto je podrska botova. Jel kad vidis komentare ovde,jasno ti je da nije iq ukljucen u iste.
K

Komentator

pre 13 dana

Stanoje, sve ti je oprošteno
m

mrss

pre 13 dana

Gadjanje igraca zvezde je krenulo jos sredinom prvog poluvremena daleko pre crvenog ... da je liga regularna prekinula bi se
G

Garavii

pre 13 dana

Zar opet , pa dokle vise . Ja ne mogu da verujem da treener takvog kalibra nema obraza da se ne pojavi na konferenciju . Sve je čisto i naprednooooo
@

@gara

pre 13 dana

Prvo nauci padeze ruralac, pa onda pokusaj da budes duhovit....

Delija

pre 13 dana

Pa naravno kada su bacali topovske u Zvezdinu lozu, eno Mitar Mrkela povredjen, to niste napisali. Dudic nema sut u goö za 90 min. MIRNO MORE ZA MORNARE!
Z

Zaista

pre 13 dana

Ne želim nikome zlo ali zbog takvih kao što je pomenuti Mrkela, zato i jeste ovakvo stanje na stadionima, takvi i treba da se gađaju. Samo ne topovskim udarima, nego ne bih sad da psujem ovde. Milojević ipak dokazao da ima malo stida i srama jer se nije pojavio na konferenciji, i njega je sramota.
V

Vanecious

pre 13 dana

Trebali su da vas zapale sve tamo!
G

Gorostase

pre 13 dana

Zapalice ti se zeleznicku zgrada nekrsteninglavati smradu germanskog porekla
t

terza madjija

pre 13 dana

sve regularno, PRAVDA ZA MOJE NASLEDNIKE NIKSHU I KONSTADINA KOJI SU SLUCAJNO KUNDAKOM POCESALI MENADZERA PO LOBANJI
v

vlado071

pre 13 dana

Upozoravao sam, loša priprema utakmice od strane Zvezdine struke, Spajić i Šerif su trebali da počnu utakmicu, upravo zbog prekida i tvrdog fudbala, i šta da očekujrmo protiv Benfike, pa kao istrošeni idemo u Mordor!?
L

LFCC

pre 13 dana

Po starom dobrom receptu, zvezda ako ne pobedjuje, daje se crveni protivniku. Izbacati blizance iz srpskog fudbala pa da ponovo ima smidla ici na stadione!
r

renditesla

pre 13 dana

kao Mornar dobro more sanjao sam teeeeee
X

XD

pre 13 dana

Kakvo seljaštvo na tribini i na terenu. Ppgodili sudiju flašam eeeeej? I još se nešto bune. Jel trebalo sudija da pusti ono dete da ga išamara pa onda da pita navijače da li sme da mu da drugi žuti? Jel treba neko, bilo ko, da ostane bez oka ili sluha pa da se isprazne tribine? Jel to ta krađa Zvezde? Sram da vas bude. Do koje bolesti ide vaša mržnja?
m

mikuli

pre 13 dana

Hahahahah, prica lik koji navija za klub cije vodje su bile Na interpolovoj poternici jedan a drugi optuzen sa ubistvo premijera haaahaahaha
k

kendisport

pre 13 dana

Neka pati lažni trener fedja dudic tiho ali dugo! I da Djavoli ne morate svaku utakmicu medjusobno da se bijete hi hi hi hi
Л

Лаик

pre 13 dana

Честитам Партизану и Радничком успехе у Европи против великана светског фудбала. Нажалост они у нашем првенству не могу да играју фудбал јер им није дозвољено. Сви их краду знате. Али, Европа је све показала.
Č

Čičak traka

pre 13 dana

Laiče odao te nadimak, tačno se vidi koliko si upućen. Zvezda dobija ubedljivo najlakšeg baraž protivnika od svih mogućih, uostalom i prethodnih nekoliko godina je u baražu dobijala najlakše moguće protivnike (ne radi Čeferin za brabonjke nego za €, a žvaljo ''u ime njihovog velikog prijateljstva'' samo sipa državne pare) tako da je zvezda i sad dobila više nego 2x jeftiniji tim - lakše nije moglo - koji je jedva prošla sa +1 golom a gradi se priča o nekakvom velikom strategu Miloju koji ko da je izbacio Atletiko ili Atalantu... a videli smo sinoć kako se muči sa ekipom koja ni Mornara nije mogla da preskoči, dotle da je sudija opet morao da im olakša put do 3 boda. Pazi, opšte nije bitno da li neko priznaje ili ne krađu kad je stvar toliko očigledna da ni u hajlajtsima nikad nema ništa sporno a snimci cele utakmice već odavno ne postoje, ne mogu da se nađu nigde.
@

@čmičak

pre 13 dana

Sine, verujem da imas dovoljno godina da koristis mozak i pokusas da mislis svojom glavom...vidi se da dugo pratis tvog gurua Zeksa Pumu Pantica, ali probaj da se otrgnes iz tih kandzi...nemoj da se blamiras...
M

Mirko78

pre 13 dana

Ma bitno je da je Zvezda Kosova pobedila i da je prvorodjeni miran i stabilan. Da ne mora lekove da pije. A to što sudije moraju da reaguju da bi doneli pobedu to je već ne bitno. Jednom će ovo proći a tada vam ne bi bio u koži.
@

@MirkA

pre 13 dana

Da neces ti da kaznjavas? Kakav pajac...

Ујка Житко ПФК

pre 13 dana

Sace tvorzic da se pojavi pred medijima i da prica kako su odigrali dominantno i hrabro svih 90.min.Naravno u stilu Nemackog bayerna!😂😂😂😂ludilo
m

milebg22

pre 13 dana

Krajnje nesportsko ponasanje igraca i navijaca rasnickog. Sto ludaka pravilo haos na tribinama lvo zasluzuje duzu suspenziju. Kad mogu novi pazar da kazne vala mogu i ove divljake.
M

Milan 900000

pre 13 dana

Hibridni rat se nastavlja
a

asi

pre 13 dana

Pa kad niko ne sme da pisne zbog diktatora.
R

Ryan

pre 13 dana

Dudiću, psovao bih ti majku ali ću da se ugrizem za jezik.
H

Hahahaha ha hhaha

pre 13 dana

Već si mu opsovao 🤣🤣🤣🤣🤣
f

franjini

pre 13 dana

samo se vi nadajte u svojoj zlobi da ce da nas pune sa 5 6 golova
G

Gpsstrr

pre 13 dana

Pitanje za navijace kluba iz Humske. Zamislite pogodi topovski udar npr Saldanju i trener mora da ga zameni na poluvremenu? Koju pricu bi onda pricali?
B

Banja_Slatina

pre 13 dana

Brzo će derbi pa treba gađati Jovanovića pošto im je to tako simpatično.
N

Normalno

pre 13 dana

Sta ima da se komentarise posle onakvog navlacenja za crvene, svima se zgadilo sta vise rade.
I

Iron

pre 13 dana

Jedan šut gedzovani iz Kragujevca sa Sarajlijom na celu nisu uputili na gol Zvezde...o čemu ti pričaš....
P

Penzioner

pre 13 dana

Koje navlacenje za crvene!? Sta je to Radnicki dobio?

Delija

pre 13 dana

OTIMAMOOOOOO I STA NIJE JASNO ?
O

O Boze

pre 13 dana

Ja nisam siguran zasto partizanovo navijaci komentarisu Zvezdine utakmice, mozda zbog mrznje koja je jos od NDH ostala ili je to u njihovom genetskom habsburskovskom kodu?!
c

czvav

pre 13 dana

Sta ima da se komentarise, prikaz Srbije u fudbalu. Kratko Ostanic ne moze Radnicki dobiti bez da dobiju crveni, sudija cist penal Radnickom nije svirao, milion faula u korist titovke. Plus je ovaj klinac Gluscevic iz Zvezde dosao u Radnicki, niko ih ne voli
I

Iron

pre 13 dana

Al je ove gedzovane iz Kragujevca napalio sarajlija Dudic...i corak
b

boze me sacuvaj

pre 13 dana

cist penal hahahaha

Delija

pre 13 dana

Hahahaja nananananana LIGA SAMPIONA, a vi kupanje ok izvini odigracete jos 2 evropske utakmice ove sezone protiv ZVEZDE I TSC-A 👍👍👍👍
P

Penzioner

pre 13 dana

Citiras ludog Žeksa, kratko ostanic je Stanoje. Niko ih ne voli, a protiv Boda 11328 gledalaca. Pa kako to!?
m

ma da bre to

pre 13 dana

kratko ostanic? 3 lige sampiona i jedna LE...bas je kratko ostanic. navedi mi jednog naseg trenera koji je uspeo ovo sa nekim klubom da nije iz eng, ita, nem, fran i spa...ajde strucnjace da te vidim.
i

iskreno

pre 13 dana

uzivam u grobarskim suzama
i

iskreno

pre 13 dana

uzivam u grobarskim suzama
Р

Република Српска

pre 13 dana

Ах ти друго србијанци 😱😱😱, волити ваш клуб, не мрзите Звезду!
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Ko je drugosrbijanac?!Onaj koji ćuti na desavanja na Kosmetu i oko Rio Tinta ili ne?!
B

Buleee

pre 13 dana

Sad kad se udruže ekiipe sto su se obrukale u Evropi pa krenu da pljuju po timu koji igra Ligu Šampiona,meni ce to biti najsladji komentari.
P

Princip

pre 13 dana

Izbaciti ove iz lige. Izranjavalinpola tima i lozu cz. 10 utakmica zabrane
4

474747

pre 13 dana

Dudic nervozan ,A milojevica sramota,jer bio bar sudija ILIC
N

News

pre 13 dana

Otisao sa brodom bosanski Mornar.
v

vidi ij

pre 13 dana

Vise ih ima na vestima zvezde nego na stadionu, sekta zagrebecka
u

ufff kako placu

pre 13 dana

Vise ih ima na vestima zvezde nego na stadionu, sekta zagrebecka
D

Darko11193

pre 13 dana

Kome sta vise nije jasno, ovo je liga ljubitelja litijuma sa severa samo ne znam sto im ne daju titulu i da ne igraju nijednu utakmicu, bilo bi zanimljivo vosa, radnički kg, tsc, partizan, radnički nis, vuka bile bi ujednačene utakmice i neizvesne. A za milojeviću se zna to je najveci bot i najgori covek u ovoj zemlji nadam se da ce mu se sve to vratiti vrlo brzo Bog sve vidi i kaznjava lose ljude
K

Komentator

pre 13 dana

Nije tebi lako u životu...
D

Duconis

pre 13 dana

Koliko si ti bolestan..to je strasno
V

Volim svoj klub

pre 13 dana

Čestitam Radničkom pobedu protiv Mornara iz Bara i plasman u Ligu konferencije a Partizanu prolaz kroz Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencije i plasman u ...
?

??

pre 13 dana

Plasman u tri lepe
D

Di Zeo

pre 13 dana

Uskoro porno filmovu u udarnom terminu na rts-u 18:45 i 21:00.U glavnoj ulozi crvena zvezda.
B

Bulee

pre 13 dana

Kratko i jasno i pazi sad navijači ti klubova pljuju po učesniku Lige Šampiona,pan gde ovo jos ima?
G

GostKg1975

pre 13 dana

Cestitam zvezdi pobedu na predsednikim izborima i neogranicen budzet. Dominaciju u sudijskoj organizaciji i fss. Ko pobedi nepobedivu ide u drugu ligu da se zna.. Pa brale moj ja bi sa ovim uslovima i Jedinstvo Ub uveo u ligu sampiona i bio prvak 100 godina.
g

gost1978

pre 13 dana

na kraju ce te dve ekipe imati isti broj pobeda u evropi kao zvezda. Jednu. Za razliku od prosle godine kad je partizan jedini imao pobedu
@

@di zeo

pre 13 dana

Daleko su kvalitetnije bile ove pornjave protiv evropskih giganata Dinama, Lugana i Genta... kapiras 🤡
a

atletik

pre 13 dana

Hibridni rat i tako
G

Gost83

pre 13 dana

Grobari, pravac HNL...
P

Pino Silvestre

pre 13 dana

Šta da kaže mrljoje,ima tim od 70 miliona evra,mora da mu sudija pomaže,ali ima boga sa uživanjem ću da gledam kako vas kastriraju u LŠ,kad vam u rupi budu pakovali po 5,6 komada,inače poslednje projekcije vas stavljaju na 35 od 36 mesta.
g

gostic 12345

pre 13 dana

Na kojoj si ti projekciji?

gemathegreat

pre 13 dana

Samo nek tebi curi jed niz zube a mi i Miloje ćemo da uživamo.
G

Gost "

pre 13 dana

Nego kakva je vaša projekcija za Evropu ove godine , a da istorija 🤣🤣🤣🤣
z

zaks

pre 13 dana

Pa šta i da budemo 36. u LŠ, koji ste vi, nema vas na evropskoj mapi , a mi ćemo još dugo godina barem igrati LŠ ?6
d

d. g.

pre 13 dana

A u kojim ste vi projekcijama mučeniče?
A

Alex20

pre 13 dana

Uplakana frakcijasica Zidjinova mala,smrc smrc kme.kme
G

Gost997

pre 13 dana

Ima Real tim od milijardu pa ima 2 kimsa u 3 kola, po vasem znaci da su losi, konacno su sudije kod nas pocele da sude kao u Evropi, lakat karton, prigovor karton, ali posto ne znaju da se ponasaju odma arlauci, jel protiv poluamaterskog Mornara bio kriv sudija, svi ste pokazali u Evropi ko ste i sta ste, ogolilo vas, jad i beda, a ti samo uzivaj prateci nas medju najelitnijim timovima i nastavi da kevces, mozda te cak i ser Samrok primi u strucni stab
B

Banja_Slatina

pre 13 dana

Na koje mjesto vas stavljaju?
О

Обина Екезие

pre 13 dana

ма бато слободно затегни на кладионици ако си толико сигуран,Раднички игра као за опстснак,на ивици црвеног и само се буне нешто,да су толико добри избацили би Морнар.Против Звезде сви гину,и када изгубе одмах на судије,Дадић се окачио на нашег играча,али буквално ОКАЧИО,судија свира фаул,он га напада као нешто му није јасно. Уживајте у европском фудбалу у вашем главном граду,спортски поздрав
F

Fgvvf

pre 13 dana

Fino je što pratiš...Nekako i dirljivo..Tvoji na bazenu al ti pratiš i dalje.Sportski
N

Na severu od 88

pre 13 dana

Ma dao bi ti pedu da možeš da gledaš kako vas kastriraju ili makar da se ponovi pobeda protiv Reala,no sudba ti je drugo namenila,da ovde plačeš i dangubiš,i pratiš ligu šampiona na 250m od tvog praznog stadiona.Tužno ali istinito.
s

siptarisever

pre 13 dana

Sta ima da se komentarise, prikaz Srbije u fudbalu. Kratko Ostanic ne moze Radnicki dobiti bez da dobiju crveni, sudija cist penal Radnickom nije svirao, milion faula u korist titovke
d

d. g.

pre 13 dana

Bolje tito ka nego tuđmanka.
z

zaks

pre 13 dana

Smiješan si, hajde popij lekić i miruj.
P

Prikaz Srbije u fudbalu

pre 13 dana

Dinamo Kiev, Lugano i Genk = 20+ komada
c

czvav

pre 13 dana

Sta ima da se komentarise, prikaz Srbije u fudbalu. Kratko Ostanic ne moze Radnicki dobiti bez da dobiju crveni, sudija cist penal Radnickom nije svirao, milion faula u korist titovke
Y

YayaT

pre 13 dana

Nesportsko ponasanje navijaca i igraca Kragujevca. Ne znam kako uspevaju da dobiju dozvolu da se igra na onakvom terenu, to je ludilo. Drugo, petarda na igraca, ponasanje Gluscevica i trenera Dudica je za kaznu FSS. Na terenu nisu imali sta da pokazu a van terena glume ludilo. Copy Paste Stanojevic, Lazetic i Kosanovic, godinama. U Evropi su ispali od Mornara, toliko o tome.
b

bingosale76@gmail.com

pre 13 dana

E to ja pricam godinama u nazad,ovde sada drvlje i kamenje,svi su im krivi a izadju u evropu i ispadnu od amatera Mornara..
D

Di zeo

pre 13 dana

Neka ste vi nevinasce malo jadno.Vi ispadate zrtve u svakom slucaju.Molim jedan penal za gospodina.Mrs bre stoko.Guraju vas sa svih strana ali nece ni vasa jos dugo polako samo
G

Ghost0402

pre 13 dana

Ne razumem vase ludilo,znaci svi treneri su ludi i nenormali tipa stanojevic,lazetic,dudic,... a klark kent je normalan i "svetac" samo zato sto trenira najvecu kurvu na balkanu
Y

YayaT

pre 13 dana

za Ghosta- nisam znao da ti trenira majku rodjenu
@

@Yaya

pre 13 dana

Kaze da je ozbiljan kapacitet, ozbiljan i vredan radnik! 🤣🤣🤣
R

Renditesla

pre 13 dana

Sramna organizacija utakmice od strane domacina. A ti Dudicu prvo u svoje dvoriste i vidi sto te izbacuje amaterski Mornar Bar i sto nisi sutnuo na gol danas, a primas masnu platu. Nakon toga mozes da se bavis sudijama, a inace si na press poslao lika koji je do pre tri godine vodio ekipu medjuopstinske lige, stavili ga tu da skuplja cunjeve i radi skoro dzabe
K

Kg forever

pre 13 dana

Ti decko ili devojcice da se vratis u prowling vek . Sloboda govora I dvizenja.
s

stefan mark

pre 13 dana

Ovo poslednje pobedilo. 😀
S

Srle iz Australije

pre 13 dana

Šta reći, ljudi moji ovo nema ni u Severnoj Koreji. Sramotno suđenje, jednostavno Crvena zvezda ne sme da izgubi u Superligi, ovaj, Cirkus ligi Srbije.
d

d. g.

pre 13 dana

Ti Australiju ni na karti ne možeš da nađeš.
B

Banja_Slatina

pre 13 dana

Teško je baš izgubiti kad protivnik ne šutne na gol.
1

112

pre 13 dana

Mnogo rovitih igraca?! Imate ih 30 na platnom spisku,sta je sa onima koji nisu roviti? Koga bre vi sprdate,samo ovi koji veze nemaju sa fudbalom i o fudbalu mogu da progutaju tu vasu pricu,emotivno ispraznjeni,roviti igraci itd... Pa Zvezda je osvojila ligu sampiona sa 16,17 igraca i igrala ligu stare Jugoslavije gde je svaka utakmica bila jaca nego sto ih sad igrate. Pa oni nisu bili roviti i emotivno ispraznjeni.
M

Milence Pilence

pre 13 dana

Nemam šta da dodam... Jedino mi nije jasno,zašto se ceka sa izmenama do 75 min,ako je tako-rovito,ispražnjeno!?!...Plus...Sad mogučnost 5 izmena,u poređenju sa vremenima,koje si pomenuo..
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Čak je Klarka HIBRIDNI RAT Kenta sramota?!Mislio sam da ovo necu doziveti.
T

Titula 1946.

pre 13 dana

Plasman u LŠ ide na čast, LingLong im ide na bruku.
D

Dexaman

pre 13 dana

Šta više reći...Ko je realan i normalan sve mu je jasno...
S

Sta mu je jasno?

pre 13 dana

Da ste izgubili 3 kola u Evropi za 20 dana?
N

Na na na na na

pre 13 dana

Liga sampiona
O

Ogadili ste sve u Srbiji

pre 13 dana

Sta covek da kaze bilo sta kad je cela Srbija videla kako se navlaci za rezimski klub. Ovo je poput od onog od pre neki dan kada covek u cipelama od 900 eura objasnjava kako je ucinio veliku stvar za narod jer ce neka pasteta pojeftiniti za par dinara. Slavite "titule", otimajte bez srama, samo svemu ce doci kraj.
G

Gost "

pre 13 dana

Što bi vi rekli Evropa je merilo , a vi ste ove godine ispisali istoriju za 36 dana i sad vam svako drugi kriv za sve
X

Xhee

pre 13 dana

Bode Glimp traži poništenje utakmice, UEFA preti izbacivanjem Zvezde, a prepuošteni partizai ide direktno u polufinale Lige šampiona.
?

??

pre 13 dana

Navuklo se i na mornarovu stranu, sudija mislio da i dalje zivimo u scg
P

Pedja108

pre 13 dana

Ajde kad je cela Srbija videla, daj nam navedi sta je to sudija svirao za Zvezdu? Da li zato sto nije svirao penal za Zvezdu kad je igrac Radnickog igrao rkom u sesnaestercu? Koje su to odluke bile u korist Zvezde? Radnicki sut jedan nije uputio ka golu za celu utakmicu i ti pricas o kradji. Mora da ih je sudija saplitao da ne bi sutnuli, pa tako navlacio za Zvezdu.
6

62626262

pre 13 dana

propala liga,propala drzava
K

Kraguj

pre 13 dana

Pa kazi Stakicu, kazi da su lopovi, reci im u lice, budi covek!
B

Burazeri

pre 13 dana

Lice
L

Lazeta

pre 13 dana

Sta ima da se komentarise, prikaz Srbije u fudbalu. Kratko Ostanic ne moze Radnicki dobiti bez da dobiju crveni, sudija cist penal Radnickom nije svirao, milion faula u korist titovke
K

Kod vas se kaze

pre 13 dana

Komentira, a ne komentarise
S

Skjsnsns

pre 13 dana

Vidim i broj šuteva na gol i posed su u prilog tvojoj tvrdnji..Al lepo što pratiš..Ja na žalost Paću ne mogu...