Vladan Milojević i Feđa Dudić (©Star sport)
Vladan Milojević i Feđa Dudić (©Star sport)

Milojević i Dudić se nisu pojavili na konferenciji: Niko nema komentar ni na šta

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.09.24. | 21:33

Čudna situacija posle meča

Ključalo je od tenzije na stadionu u Gornjem Milanovcu. Radnički se branio sa nožem u zubima, Zvezda pokušavala da probije bedem nominalnog domaćina. I uspela teškom mukom.

Mirko Ivanić je šutem u svom stilu rešio utakmicu, ali utisak je da se prelomni detalj meča desio nešto ranije kada je Matija Gluščević dobio dva žuta kartona. Nakon meča nije bilo pozdrava dvojice trenera Feđe Dudića i Vladana Milojevića, a još neobičnije je što ih bez objašnjenja nije bilo ni na konferencije za medije već je ta dužnost pripala njihovim pomoćnicima Miroslavu Stakiću i Zoranu Renduliću koji nisu bili nešto posebno rečiti.

Izabrane vesti

Rendulić je rekao:

"Veoma teška utakmica, na emotivnom i psihološkom planu. Pogotovo posle Evrope gde smo se ispraznili i imali smo mnogo rovitih igrača. Ovo nam je bilo najteže gostovanje do sada. Ali, imamo pauzu i pokušaćemo da se odmorimo psihološki. U svakom smislu teška utakmica, Radnički je bio veoma agresivan, bilo je mnogo duela, malo šansi. Nije bilo mnogo opasnih situacija, ali mislim da smo taj jedan gol na kraju bili bolji, na taj rezultat smo išli i na kraju ga ostvarili".

Kako komentarišete situaciju kod isključenja Matije Gluščevića?

"Stvarno nisam video, kod tog prvog žutog kartona je bilo laktanja, drugu situaciju stvarno nisam dobro video od gužve."

Miroslav Stakić, pomoćnik u stručnom štabu Feđe Dudića nije bio previše rečit.

"Čestitam Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona, sve ostalo ne bih da komentarišem. Hvala vam".



tagovi

Radnički KragujevacFK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaFeđa DudićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara