Komentari na vest

Milenković Englezima: Glasni ste i lepo navijate, ali derbiji u Srbiji su ludilo

Srpski samuraj

pre 5 dana

Odličan momak i osoba pre svega!
P

PopajFJ

pre 5 dana

Samo što su ČEVAPI ...Bosansko jelo to je zaboravio
j

jovanceee

pre 5 dana

belivuk unistio tribinu, srpski derbi je postao komedija
a

akosmem

pre 5 dana

derbiji u srbiji su parada huligana. odavno mi ne idu trnci kao nekada dok sam isao na njih. da i ne pominjem brojnost od max 40000.
T

Twix

pre 6 dana

Kad vidim ovog decka kako peva himnu, stvarno ne mogu bilo sta da mu zamerim.
T

Televizor

pre 6 dana

Vise ni na derbiju nisu puni stadioni.
J

Jöle 39

pre 6 dana

Dečko koji je kao tinejdžer golom u finalu uspeo da nadmudri državu i sruši sistem zaslužuje respekt svakog ljubitelja fudbala.
K

Keops

pre 6 dana

Nije vama lako
S

Samo da kazem

pre 6 dana

Koliko je ovaj decko retko normalan, svaka mu cast. Uvek skroman vredan radan i prizeman, sve svojim radom i kvalitetom zasluzio u karijeri. Cak nije hteo ni da spomene da je jedan trener u omladincima ili kadeti Partizana hteo da mu da ispisnicu. I odusevio me je koliko puta Englezima je rekao rec Srbija i u Srbiji, svaka cast! Kapiten kapitenski.
D

Džukela klasična

pre 6 dana

Sve ovo si zaslužio momčino!
r

rnduljo bre

pre 6 dana

Sve najbolje dečko želi ti stari Zvezdaš i u Notingemu i u reprezentaciji, velika je stvar i čast igrati u prvaku Evrope sa tradicijom.
Z

Zvezda 91

pre 6 dana

Sve najbolje Bleki i da rasturis ove naduvene Engleze.
c

cuj ovog...

pre 6 dana

zamisli tepas mu Bleki🤢
.

..........

pre 6 dana

Nadimak mu i jesti Blek, to svi znaju
H

Hrkalovic

pre 6 dana

Nadimak Bleki je dobio kad se priključio prvom timu Partizana. Tada su ga starije kolege prozvale tako jer ima veliki ponos, ako smem tako da kažem, pa kao Bleki zbog tamnoputih glumaca.
G

GeOs

pre 6 dana

A zasto su naduveni Englezi ? Vidis njihove mane a ne vidis svoje ? Pa ako ima naduvanijih, to su Srbi. Mi mislimo da smo superiorniji u odnosu na Makedonce, Bugare, Bosnjake, Crnogorce, Hrvate, Rome, Albance.... I sta sad ? Jel smo naduveni ili ne ? Ja sam shavtio da mi mrzimo Engleze samo zato sto smo kao oni, a nemamo mogucnost da se kur*imo celom svetu. E to je razlog, a ono, bombardovanje, kolonijalisti... to je da tesimo sebe kako smo mi bolji. Pa mi da imamo uticaj kao oni u svetu, bili bi 5x gori.

KoRn

pre 6 dana

I za 30 godina ce ovako da pricaju kako su sa Partizanom nekada davno i uspeli nešto da osvoje. Bice ovo velika suša neki današnji klinci ce i da se ožene i decu da dobiju a bogami i unuke.
I

Ixv

pre 5 dana

Mozda samo ako bagra AV potpuno ugasi klub ali će najverovatnije opstati , a posle njih prvi na listi za gašenje je zna se ko.
G

Gostara

pre 6 dana

Bleki mani se rakije danas igras protiv Salaha, to ti je masina kakvu jos video nisi. Bolje idi odmaraj pre tekme.

Kalčopolista®

pre 6 dana

Bleki majstore, vecno hvala za onaj gol u finalu kupa kada smo osvojili duplu krunu, pobedili sistem i nadmudrili drzavu!
U

Uff

pre 6 dana

vi ste prsli sa mozgom definitivno
G

Gostgost

pre 6 dana

Mozete da pricate bajke koliko hocete, svi znaju kako je i zasto funkcionisala grobarsko-kokezijanska veza. Pobedili ste drzavu i sveeee tako sto ste odigrali 30+ namestenih utakmica. Cega se pametan stidi... Pokusali ste to i u prethodnom Stanojevicevom mandatu, ali je em Terza naucio lekciju 2017, em smo vas skolovali u derbijima i u direktnim duelima osvojili titulu.
K

Koji si ti lik

pre 6 dana

Nekada mi te je i zao!
z

zikota

pre 6 dana

I Mažiću za nedosuđeni penal koji je skrivio baš Milenković. Kako je vukao i bukvalno skinuo dres Boaćiju kod 0-0 kada je bila totalna gol šansa e zbog toga što ste krali 2017 ima da patite do 2037. Ovi klinci će možda biti živi, mi stariji ćemo umreti uz Zvezdinu vladavinu.
И

И

pre 6 dana

Ne zanimaju me ni Partizan ni Zvezda, gadj mi se sve, ali bih postavio jedno pitanje, jer sam mnogo puta slušao tu priču. Lako je proveriti da taj derbi nije bio u poslednjem kolu i da je bilo nakon njega još utakmica. Takodje, nakon poraza u tom derbiju Zvezda je i dalje bila prva. Nakon toga gubi protiv Voždovca i tu Partizan preuzima prvo mesto. Zanima me, ako je Zvezda namestila te sezone, zašto je izgubila od Voždovca, što nisu i to namestili? Kako je Partizan pobedio sistem tako što je Zvezda izgubila titulu na krovu?
@

pre 6 dana

Брате да ли ти то покушаваш да пронађеш здраворазумску логику у гробарском наративу? 😂😂
I

Inženjering

pre 5 dana

Prost je odgovor Tereza je pre početka te sezone s obzirom kako je izdominirao sezonu ranije potpuno opušteno najavio da će Zvezda sigurno biti prva i te a verovatno i naredne tri ne znam samo na osnovu čega osim ako mu je to bilo obećano.Ali napravljena je greška zapravo više njih jedna je trener Marko Nikolić koji je poznat kao najbolji profa jer je odskolovao Zvezdu kao niko pre ,nije pomogao ni gol iz auta i jedini remi protiv njega.Druga je greška što po ugledu na premijernu sezonu Grofa nije krenulo namestanje od samog početka nego tek od proleća jer se smatralo da je tako zanimljivije da bude prividno neizvesno bas slično kao protiv Stanoja poslednja sezona u prošlom mandatu ,i pored toga uspeli bi da osvoje da se neplanirano nije dogodio Vozdovac od tada se zato vise nije nista prepustalo slucaju i titula se uglavnom resavala na polusezoni.
Ž

ŽVALEK BUGOJNER

pre 6 dana

Meni je samo Zvezda važna.