Komentari na vest

Milan 'zaključao' najmlađeg debitanta u Seriji A: Frančesko Kamarda 2027!

v

van

pre oko 2 meseca

E, posao bi bio ako je mali stvarno taj, pravi spic, ako postane medju tri 9 ke Evrope....e posao je da ostane u Milanu ceo zivot, ne da ga prodaju. Da ne bude potpisali smo ga da bi ga sa 18 prodali za 100 miliona E, kada tako bude, kada bude novih Maldinija, Barezija itd, e tada ce Milan opet biti vekiki, mocan, i tada ce doci i 8, 9... itd , znate vec na sta mislim

elmagico

pre oko 2 meseca

dao 2 komada juce na Evropskom
2

22+2+7

pre oko 2 meseca

Menjo (Sportielo, ?)- ? (Florenci, Teracano), Tomori (Kalulu, *Koubis), Pavlovic (Malik, Gabia), Ernandez (Himenez)- Fofana (Musah), Rabio (Zeroli, Pobega)- Pulisic (Cukvueze),Rajnders (Loftus-Cik,Adli),Leao (Okafor, Traore)- Morata (Filkrug, Jovic, *Kamarda).

Diego Milito

pre oko 2 meseca

Ova postava je taman za cetvrto mesto bez uvrede
2

22+2+7

pre oko 2 meseca

Bio bi za prvo mesto kad bismo doveli nekog vrhunskog desnog beka i kad bi umesto Morate dosao npr. Ikardi, a iskreno se nadam da u Milanu ne planiraju da Samardzic (ako nam dodje on, a ne Rabio jer su upravo njih dvojica konurencija, a ne Rabio i Fofana) bude starter.
I

Inter

pre oko 2 meseca

22+2+7@ da li se Rabio uopste negde spominje kao moguce pojacanje Milana, ili je to tvoja zelja? Rabio se ne uklapa u politiku vlasnika Milana, ozbiljno bi probio limit za platu.
2

22+2+7

pre oko 2 meseca

Spominje se, i to dosta.