Komentari na vest

Milan spremio ugovor, Jović tražio vreme da razmisli: Srbin vaga - San Siro, Zenit ili Arabija

3

321

pre 3 meseca

Ovde sve docenti i magistri tastature pišu kako je Luka propao a realnost je da jedan Milan dakle vicešampion jedne od najačih liga na svetu nudi novi ugovor Joviću i čeka njegovu odluku. Nebeski narod !!!
A

Aussie

pre 3 meseca

LOL, Ako se ovom dečko ne trči u Španiji I Italiji, mogu tek zamisliti koliko bi trčao po Ruskoj zimi. Ne bi ga Ruska vojska iz kreveta izvukla
T

Trpadzija

pre 3 meseca

Ovaj decko da licno a I povede gospoju da odrade fellatio Falom Ramadanom! Losijeg igraca sa boljom biografijom nisam video!
K

Kalabasas

pre 3 meseca

Teško je u Arabiji gospojama pitajte gospoju henderson ili mitrovicevu ženu...place za londonom svaki dan...džaba lova kad nema bahanalija .. Nema milan para da plaća tako skupog igraca za sedenje na klupi...generalno nema lovu...za bilo šta...da ima ne bi se leao vukao po terenu ...5 golova u seriji A sramota....a da hoće dao bi 25...
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

Ja mislim da cela Srbija treba da se preseli u Arabiju. Luka, Mitar, Sergej, i još svi fudbaleri lepo odu tamo uzmu milijarde, a mi se svi tamo preselimo i radimo za njih za po pet soma evra kao njihovi telohranitelji, kuvari, kurve, domari, kućne pomoćnice, šoferi, itd...biće nam do jaja. Sofiji pod jajima svih, naravno, kraljica je to, imaće nas sve.
S

Stranac1

pre 3 meseca

Ja lenjivijeg Igraca od njega nisam video. U Zenitu ima da ga provale, a i Sofiji je hladno. Posle Madrida i Milana mislim da ce gospodja uzivati u Saudiskoj Arabiji.
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

ovaj je daleko za Emirate.U Milanu su blesavi ako ne dovedu neko brze pojacanje kao Leao.Ako zavisi Milan od Luke Jovica vec vidim da kvalitetno tonu kao Jedinstvo iz Manchestera sa Ten Hagom
M

Miksea

pre 3 meseca

Sofi bira Dubaji, da se kladimo.
0

09999

pre 3 meseca

TU SOFIJA ODLUCUJE. KAKVE MENADZERE SPOMINJETE. ONA JE TU KOMADANT
M

Miso seljo

pre 3 meseca

Najbolje za sve da ide u Arabiju i da se previja ko nejmar.Uzme pare i cao i ovako je sa fudbalom zavrsio.
J

Jović ušao kući i rekao:

pre 3 meseca

Sofija, draga, doneo sam odluku, spremaj hidžab-burku!
9

985

pre 3 meseca

Ceka da Sofija odluci pa ce im javiti..
d

djdj

pre 3 meseca

verujte mi da je bolje da sa Mitrovicem ogra Jovic,kad igramo sa dva napadaca nego Vlahovic.Zna da stane da se zagradi da produzi loptu.Da gurne pas.Koliko sam voleo Vlahovica,postao mi drvo leb ga jebo.nista
4

421

pre 3 meseca

Sta li si ti gledao, burazeru.
Š

Škrabotina

pre 3 meseca

U normalnoj ekipi bi se sve fokusiralo na Vlahovića. Dečko proglašen najboljem špicem Kalča ali Mitar mora da igra bez ozbira što bi bio mnogo efektivniji kao džoker. Moglo bi se nešto slično reći za Samardžića (da mu je dozvoljeno više nego supene kašike minutaže) i Tadića, ali opet, veliko ime, stara slava, nabijanje statistike i ignorisanje činjenice da smo uvek najtromija najmatorija ekipa u svakom pogledu igre.
N

NIKAD

pre 3 meseca

mi nece biti jasno na koju foru se ufurava u nadpristojne i dobre klubove, a ucinak ispodprosecan.
@

@@@@

pre 3 meseca

Menadžerisanje. Takvo doba.
P

Pa dobro

pre 3 meseca

Ona mu je menadzer
n

nakata

pre 3 meseca

kam tu red star broo

Proficap

pre 3 meseca

Sta ce nam, imamo Serifa, a dolazi i ovaj Puma, Puma dao 4 gola na 44 utakmice. Ima bolji prosek od Dionija.
Б

Бибарс

pre 3 meseca

Хоће ли неко стати на пут овом преваранту? Задњи пут је дао гол у некој склањалици у президент лиги Србије.
@

@bibars

pre 3 meseca

kme, kme… Jeste, zato je unistavao odbrane u Nemackoj, i zato ga je kupio Real… Druga je stvar sto ga je zena upropastila…
E

Eseks

pre 3 meseca

Njegov problem je u njegovoj glavi.Deluje i da slabo trenira,trom je i neokretan pa verujem da ne pazi ni na ishranu sto je jako bitno u ovom gladijatorskom dobu fudbala..Recimo da je za njega najbolje da igra za neki srednji tim liga petice i da promeni svoje ponasanje i nacin zivota.
I

Italy

pre 3 meseca

Ako dobije dobru ponudu iz Arabije, tipa 10-15 po sezoni, ode on tamo. Ko bi rekao za Mitra i Sergeja, pa su otisli. Kad završe tamo posao, eto njih u evropski neki osrednji klub.
A

Ajdehoven

pre 3 meseca

On je u real imao status isti kao radnik kojeg ubace u neku firmu i on ne dolazi na posao a staz ide i plata ide.a niko ga ne poznaje)))) kao nedovic kad je pricao lad je "igrao" u golden state,a ovi ni posle godinu dana,kari,tompson ga nisu poznavali,nisu znali sta je,koja mu je funkcija )))) sam pricao lik na tv. Tako da jovic,u poredjenju sa ulogom vinicijusa i slicnih u realu je prolazan lik,tesite se zvijezdasi )))) nista licno
@

@ajdehoven

pre 3 meseca

To mu dodje nesto kao Zoran Tosic u Man Utd? ili kao Nastasic u City? Pa nije bas… On je nesto i odigrao u Realu, a ova dvojica… Bas nista
j

jsd

pre 3 meseca

Kad je bio u bundesligi najbolji strelac i u kupu UEFA tada je morao biti starter u reprezentaciji ispred panjine Mitrovica Mitrovicev najveci domet je Cempionsip. Za njega nijedan ozbiljan klub iz lige 5 nije pokazao interesovanje, sto dovoljno govori.
D

Džukela klasična

pre 3 meseca

Mitrovićev najveći domet su najbolji strelac svakog kluba i u svakoj ligi među najboljim strelcima, ljubimac navijača. Domet mu je Premijer liga i najbolji strelac Srbin iste. Postigao 2 gola u LŠ kao klinac, svi treneri govore da je on najveća pretnja. Koliko je Mitar samo glavom postigao golova na utakmicama, ovaj nije ni na treningu sve ukupno
D

Dunsteru

pre 3 meseca

Oboren rekord Čempionšipa 43 gola u sezoni, alo 43 sezona, Jović toliko nije postigao za 7 godina. Van Dajka i ostale radio na majmune, postizao golove Liverpulu, Junajtedu, Totenhemu... Jović nije postigao nikad gol protiv tako neke ekipe, niti će
D

Džukac najgori

pre 3 meseca

Ustani kad govoriš o Mitru !!!Juče, danas, sutra.
z

zvezdas vr

pre 3 meseca

ne gresi dusu za Mitra,luda glava koju obozavam
S

Srdjan88

pre 3 meseca

Ali komentari kao da igra u Javoru a ne u Milanu 😁. Momak je dao 9 golova za 1200 minuta u sezoni za nama. Dakle na svakih 130 minuta otprilike daje gol. Sasvim dobar ucinak i razumljivo da mu Milan nudi ugovor. Steta je sto on nema tu glad za uspehom jer nemamo mi ovakav profil napadaca. On je igrac koji u 16 caruje. Drugaciji profil od Mitrovica i Vlahovica i po meni on bi trebalo da igra sa jeenim od njih dvojice zajedno. Kompatibilniji je nego Vlahovic i Mitrovic koji vise guse jedan drugog.
N

Nex2

pre 3 meseca

Primer kako da sjebes sve
T

Twix

pre 3 meseca

Razmisljanje mu nije jaca strana.
J

Jovicaa

pre 3 meseca

je u karijeri najvise kostala luda glava. Cini mi se da je Modric pre par godina pricao da je Jovic u Realu bio cutljiv i povucen i uvek je sedeo po strani. Vrhunac je bio kada je u karantinu 2020. iz Madrida dosao u Bg i u sred policijskog casa napravio zurku gde je popio prvo kaznu od policije a onda kaznu i od Reala. Posle tog skandala jedva je vise i dobijao prilika, i to je dobio u situacijama kada se i Benzema i Rodrigo povrede, znaci 1 u godini ili 2x plafon. Nakon uzimanja LS ide na pozajmice i sve posle toga je pad u karijeri koji traje i do dan danas. Ali sam je kriv za to.
I

IQ

pre 3 meseca

......prevara od igraca.......nizak,trom,spor,.....itd....

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Čelnici Milana pokazuju kakve su im ambicija kad razmišljaju da za prvog napadača dovedu Broju raspad od kluba postali.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Kakav god bio, Broja je za tri klase iznad Jovića.
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Moj klub za koji navijam cak 7 god ne zna sta je to titula i LS igrao nije 20 punih godina,necu vise da pratim takav klub najgori u celoj evropi,prelazim da navijam za moj dinamo sa maksimira!
I

Ivan..

pre 3 meseca

Nadam se da nije glup, jer je borba za prvog centarfora Milana otvorena onog trenutka kada je otisao Ziru. Svakako da se na njega racuna ozbiljno ako mu se nudi novi ugovor.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Ne lupetaj. Ako dodje samo Zirkze, alternativa će biti Okafor, i Luka neće omirisati terena. A tek ako dosju dvojica, i ma tribinama će biti tesno za Jovića. Budi realan, Luka nema kvalitet.
S

Savio

pre 3 meseca

Pratim Luku...pozicionirao se u Milanu. Štaviše mislim da je u prednosti u odnosu na Zirkzea. Veliko iznenađenje bi bilo ako ne ostane, čak mislim da su mu aktivirali klauzulu a da ovaj novinar govori o nekom drugom višegodišnjem ugovoru.
G

Guh

pre 3 meseca

Hahahaha još jedan bivši igrač Stuba srpStva koji će završiti u Rusiji
p

placi jace...

pre 3 meseca

@guh... 7 god bez titule i 20 bez odigrane LS,kud ces gore od toga?

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Klinjo, a gde završavaju stubovi jasenovca?
K

Kerkez

pre 3 meseca

@placijace Druže delija sam, ali često na portalima vidim komentare Partizan 20 Godina bez LŠ. Nije 20 nego 14, Partizan je poslednji put igrao LŠ 2010 godine. Ne znam da li ti pišeš isti komentar pod drugim imenom, ili vas ima više, ali ako ne znaš izguglaj.
М

Мокаћино

pre 3 meseca

Лука Јовић је имао две (и то не целе) врхунске сезоне у Ајнтрахту у првом мандату, решетао је десном, левом, некад и главом и тај ниво фудбала никада нигде није успео да понови. Бљесне он с времена. а време, али после Франкфурта није имао константност и делује ми да у иоле јачем европском клубу може да буде резерва с циљем да преокрене ток меча у завршних 30-35 минута утакмице. Нема он више ту глад за головима и трофејима као док је играо у Немачкој и верујем да ће новац бити пресудан у избору сваког следећег клуба, а не минутажа или улога у екипи. Штета, јер говоримо о момку који у децембру пуни тек 27 година и буквално је у најбољим годинама за фудбалера. Лично бих волео да се врати у Бундеслигу и у неком тиму, који је рецимо међу првих 7-8 на табели и да буде први нападач и оживи каријеру, али сумњам да му је то приоритет.
j

jsd

pre 3 meseca

njegove kvalitete jedino ne primjecuje Stojkovic iz njemu znanih razloga.
B

Baneeeee

pre 3 meseca

Tata mu se zove Milan
D

Delija NBGD

pre 3 meseca

Da sam na njegovom mestu ostao bih u Milanu. Medjutim njegova glava kakva je gladna i nikad sita love ce da pojuri u Arabiju..
J

Jaro

pre 3 meseca

Ahahaha ali on vaga, kao on je bitan nekom timu ,decko veze nema sa fudbalom vec 4 5 godina,mozda bi bio pojqcanje srudulici ,Javoru ili lucanima...
V

Van Helsing

pre 3 meseca

@bibras Da je igrao u Realu i nije bas.
П

Па...

pre 3 meseca

... сама чињеница да га један Милан чека, говори колико је озбиљан играч. Арабија је ниво за Митровића, Јовић је друга димензија.

Bibras Natho

pre 3 meseca

Zamisli neko pomisli da poredi Mitrovica i Jovica...🤡

The Intersect

pre 3 meseca

Sama cinjenica da on razmislja izmedju jednog Milana i Saudiske Arabije govori o tome koliko nema mozga i sporstke ambicije
L

Lupaš

pre 3 meseca

Al aj..
t

tako je

pre 3 meseca

a i supruga vec ima staza u Dubaiju..
@

@bibras

pre 3 meseca

U pravu si, neuporedivo. Jedan igrao u Realu, a drugi se proslavio u drugoj ligi
B

Babaroga

pre 3 meseca

Milan je inače mnogo jak sada, malo juče. Bili nekad, sada nisu bleda senka. Inače Jović ni u Arabiji ne bi bio u top 5 golgetera. Bolje da igra u Arabiji nego u Milanu da greje klupu, mada bi verovatno i tamo grejao
B

Bane1989Ns

pre 3 meseca

a jes ti poredjenje ko Ferari i Zastava
G

GOST 510

pre 3 meseca

Najmanje pare bi imao u Italiji a fudbal je posao kao i svaki drugi. Pali ti u Arabiju ako te budu hteli dok se još rasipaju sa parama.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Ostani mali u Milanu, bice Arabija tu i kasnije, nigde nece da pobegne. Milan nema koga da dovede za spica, a i koga god da dovede, u najgorem slucaju cete da delite minutazu. Bice sledeca sezona jos bolja! Samo gazi!
I

Idemoo

pre 3 meseca

Da sam na njegovom mestu prihvatio bih arabiju jer ce u milanu dobiti version vatno smanjen ugovor i imace veliki pritisak na sebi a ako okine u milanu opet korak ispod. Ako mu nude u arabiju ugovor na 4-5 godina to je pun pogodak. Mislim da je dosta pokusavao realno decko ima jednu dobru sezoju u frankfurtu i to je to.
8

8

pre 3 meseca

Dali iko sumlja u to da će ponovo napraviti pogrešan korak u karijeri . PS: ukrao mesto za EP Joveljiću
G

Gostttt

pre 3 meseca

Brate mili... Ovaj komentar za Joveljica samo govori jednu stvar - o fudbalu pojma nemas. A ovi lajkovi govore dve stvari - oni koji su lajkovali jednako nemaju pojma, i pritom su Grobari koji iz mrznje prema Jovicu lajkuju. A realno, Jovic nam je najkvalitetniji napadac...
L

Liga sampinjona

pre 3 meseca

Sta je ?Sofijici zinula guza za pare a?Moze i Arabija jel?E moj Jovicu.Zemljace ostani u Milanu i uzivaj.
G

Goust

pre 3 meseca

Čim on vaga, znači da su mu pare bitqn faktor. Šteta, mnogo je obećavao.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

Nikad nije obećavao. Imao je jednu ipo user sezonu u karijeri i to je to. Dečko je bez kvaliteta.

Bibras Natho

pre 3 meseca

Ajmo zvezdasi za 3 2 1....vrati se Luka u zvezdu...
П

Па...

pre 3 meseca

...и не баш, човек је тражена роба. Није реално.
M

Milano Sempre

pre 3 meseca

Jović odlazak u Arabiju bi bio kraj profesionalnog fudbala za njega jer se dobro zna u svetu fudbala o kakvoj je lenjoj bubi reč još uz arapsko ladjenje jaja to bi bio i definitivan kraj. U Zenitu će ga provaliti kroz 10 utakmica da nije tip koji će biti prvi napadač, a kada si drugi napadač u Rusiji, posle i nemaš neke naručite opcije za nastavak karijere. Tako da u Milanu, ćuti gdi si, ni za gdi si nisi.
S

Sferopulosov Fmp

pre 3 meseca

On je već završio ali ti to ne vidiš.
R

Realan gost

pre 3 meseca

Bas će njegova da napusti Milano i ide kod Arapa 😅
И

И

pre 3 meseca

Da on stvarno ima želju da igra 50 utakmica godišnje kao starter i oživi karijeru, otišao bi on davno u Holandiju na primer, neki od najjačih klubova. U Rusiji niko nije oživeo karijeru, pa ni sedeći na klupi u velikim klubovima. Onaj ko stvarno želi, on ode stepenicu niže i tamo pokida. Sledeća stanica je verovatno Arabija, čovek nema taj stav, disciplinu, odricanje, nema tu glavu da bude stalno na svom vrhuncu i to mi je potpuno u redu, nisu svi takvi, verovatno ne bih ni ja na njegovom mestu bio bolji.
Р

Рекреативци

pre 3 meseca

Прави селектор би увео неписано правило које каже: ко оде у Русију, Арабију или неку трећу егзотичну дестинацију може да се поздрави са репрезентацијом.
h

hahaha.

pre 3 meseca

Tipa superliga Srbije?
s

samo konstatujem

pre 3 meseca

bice neka Arabija ipak treba novaca za Sofiju...
O

Ooiii

pre 3 meseca

Luka je odigrao sasvim solidnu sezonu a Milan je dosta odugovlacio sa ugovorom mislim da bi mu bilo dobro da ostane ali videcemo ako mu stignu ponude iz Arabije i Rusije koje bi sigurno bile dobre. Milan je u dosta losoj poziciji jer ako se klubovi iz premier lige ukljuce u borbu za Zirkzea oni tu nemaju sto da traze a da im Broja bude prvi napadac do bi bilo katastrofa.
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

Ne vagaj ništa nego lijepo u Arabiju i završi karijeru!
j

jovanczv

pre 3 meseca

ostani u milan ne zajebavaj sine
Г

Гос'

pre 3 meseca

Што би рекО Тика Шпиц: - Ма које размишљаш?!
S

Simsa

pre 3 meseca

Stvar je u lovi. Kod arapa bi se u jednoj vodini naplatio kao za 3-4 godine u Italiji. Sto bi se reklo, ljudi bliski njemu znaju da trosi nenormalne svote novca i da Sofija insistira na sto boljim platama, tako da…
D

Drvo

pre 3 meseca

Bolje da ode u Arabiju, uzme pare dok još može i batali fudbal, nije to za njega.