Komentari na vest

Milan se dogovorio sa Langom, Briž traži 22.000.000 evra, čeka se prodaja kluba

J

Juventino10

pre gotovo 2 godine

Milanu i interu najbolje da se ugase. Ma ugasi komplet serie a osim Juventusa i rome jer jedini imaju pare. DAJ SUPERLIGU! PROPALA MI ITALIJA :((((
R

Rossonerooo

pre gotovo 2 godine

Iz tebe govori samo nemoc jer ti je juve ove god bio ocaj
S

Sempre Ac Milan

pre gotovo 2 godine

Jeste biće da su juve i roma puni ko brod moš mislit!!!samo maštaj momak
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Ja sam ga sve vrijeme priželjkivao u Juveu, ali sto me još više raduje je sto se šuška da Kostić dolazi u Juve. To je bolje za naše interese, a ja navijam za evropske klubove samo kada neki nas igrac tamo igra.
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Ovo mi lici na Salemakersa nije po meni igrac za Milan,iz Ajaksa isao na brdo pozajmici od Bazela... Jedna sezona dobra nije nikakav garant.
Y

Yamahoo

pre gotovo 2 godine

Mali je cigrica samo je pitanje oce biti novi leao ili castijeho
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Ovo je zamena za rebica koji ide u wolzburg kod koce
D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Mali nije kalibar za AC MILAN

ST8

pre gotovo 2 godine

E ovo je razlika izmedu Milana I Intera.Milan dovodi igraca koji je veoma mlad I talentovan, za 20 miliona I ugovor na pet godina.Dok Inter Mkhitariana besplatno, na dve/tri godine uz platu od 4 miliona.Ako se nesnade u Milanu opet ce moci da ga proda za 15 miliona, jer je mlad I ima potencijal.Ako postane dobar igrac to će biti premija jer za 20-ak miliona danas je veoma tesko naci kvalitetnog igraca. Mlad, odlican tehničar, brz, moze da igra na tri pozicije u napadu i ima iskusto igranja u LŠ. Jos jedan igrac kojeg Milan prati duze vreme je njegov saigrac Charles De Ketelare.Ali on je malo skuplji. Ali sa novim vlasnicima sve je moguce, posebno posle jučerašnjih izjava Maldinija.
M

Miguel

pre gotovo 2 godine

Milanu je neophodno kvalitetno desno krilo.
G

Gagula

pre gotovo 2 godine

Dolazi marhez na desno cim se Klub proda
f

fdfd

pre gotovo 2 godine

Jeste pominju Mareza da ce doci kada se prada Milan koji je vrhunski igrac ali pominju i Antonia iz Ajaxa koji bi po meni bio bolja opcija. Mada ga prate svi klubovi bitni iz top liga i kosta poprilicno, mlad je i mozda nece doneti to iskustvo kao Marez trenutno kada se nikada ne zna, ali kasnije ce postati ako bude sve islo kako treba, mozda i najbolji igrac na toj poziciji. Slabija je liga dosta ali sada je na tom novou i dosta podseca na Mareza